Amin benimle beraber tüm isteyenlere inşaAllah Allah razi olsun canim benim❤ 8 aydir.İnşallah canım allahım sana da nasip ederNe zamandır bebek istiyosunuz?
Aynen zaten karpuz kadar oldugunda yaz mevsiminde olucaz alırım karpuzu severMerqk ettimen son karpuz kadar olur her ay milimine gore yap bunu
Evlat olsa sevilmez derler öle mi ki çocuklarıBizimkiler (eltimgiller) cocuklarini hic sevdiklerini gormedim yapmislar sadece
Su an korktumKk engellesen intagram var ordan engellesen whatsap var ordan engellesen numaran var ordanda engellersen evini basarımmm kork benden
Cansıın minnoş anne biz de iyi olucaz hiiç merak etmeyinSiz üzülünce kendim yaşamış gibi hissediyorum, aylardır beraberiz, bunu görünce aklıma siz geldiniz
Hayırlısı olur inşallah canım sende kavusursun en güzel zamanda meleğineAmin benimle beraber tüm isteyenlere inşaAllah Allah razi olsun canim benim❤ 8 aydir.
Aayy hep resim cek iste o zaman gobisinleAynen zaten karpuz kadar oldugunda yaz mevsiminde olucaz alırım karpuzu sever
Bu kadar ifşa etmicektin kendini banaSu an korktum
Yapmis olmak icin yapmislaeAlla alla niyeki acaba gösteriş olsun diye mi yapmıslar
Elimi verdim kolumu kaptirdimBu kadar ifşa etmicektin kendini bana
Hiic kiymet bilmiyorlarEvlat olsa sevilmez derler öle mi ki çocuklarıpatır patır dogurunca kıymeti olmuyor demek
Regliyi zorla getiren kadın olarak tarihe adını yazdırdın tebriklerAy adet sancılarım baildı kızlar geliyor gelmekte olan heralde
Iki gozunun çiçeğiAy adet sancılarım baildı kızlar geliyor gelmekte olan heralde
Tamam hadi gobisim de olsunSadece kolunu mu
İnsan oglu işte naparsın bazıları öle gerçekten bnm olsa yere koymamHiic kiymet bilmiyorlarcocuklar bana diyoe ki keske annem sen olsaydin diye çocuklarla vakit geciriyorum bizegeldileri zaman
Kuzu seni kim sinirlendirdi fasulyemizin anasııBu ara hanimlar bikac yorum sinirlerimi ziplatti kim oldugunu yada yorumu soylemicem sadece bu topige hepimiz umutla geldik burda hamile oldugumuzu ogrendik birbirimize dua ettik umutlandik hayal kirikligi yasadik hamile kalanlar oldugu gibi kalamayanlarda oldu nasil zamaninda her adet gecikmesi yada testteki cizgi veya bir mide bulantisini hamile miyim acaba diyerek buraya yazdiysak hatta yapilan yorumlara kendimizce belki vardir diye umutlanarak “ama gecen sefer boyle olmamisti,gecen ay boyle olmadi... vb” gibi yorumlarda bulunduk bu zamana kadar kimsenin hayal kirikligina ugramasini istemedim bu yuzden yorum yaparken kendimi ornek verdim olabilirde olmayabilirde bak testim bu sen kiyasla dedim neonlara hayir degilsin,kuruma cizgisi o..vb tarzi yorumlar yaptim nede hamilesin dedim kimseyi uzmek istemedim hayal kurmasina sebep olmak daha sonra hayal kirikligi yasasin istemedim karsimizdaki insani dusunmek lazim biraz hatta belki 1 ay once ayni seyleri yasarken dua ederken simdi bilirkisi ilan etmesin kimse kendisini kendi cektiginiz cileleri yaptiklarinizi umitlerinizi dusunun ona gore yorum yapin hamile olmayan arkadaslarim sizlere de Allahim en kisa zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin sizleri cok seviyorum her zaman dualarimdasiniz ♥
5 aylık olan mıTamam hadi gobisim de olsun
Vallaha olsa benimki neler yaparim neler el ustunde tutarimİnsan oglu işte naparsın bazıları öle gerçekten bnm olsa yere koymam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?