- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Allah bagislasin insallaj bizlere deHep birlikte diyelim inşallah esirgesin Allah
Eee bi daha deneOnuda denedim oda tutmuştu bu vücudumda beni dinliyor haa
Amin kuzum inşallah buda gol olmazsa isyannnn dicemOo oda çok kuvvetli hadi yarasın
Amin amin tez vakitteAllah bagislasin insallaj bizlere de
Amin kuzum inşallah buda gol olmazsa isyannnn dicem
Eee bi daha denepis vucudum beni dinlemiyor
İsyan yok durmadan devam :))Amin kuzum inşallah buda gol olmazsa isyannnn dicem
Regl olunca 2 gün isyan sonra kafam bi milyon napak hayat devam ediyorİsyan yok durmadan devam :))
Çekerim hatıra zaten canım o günlere bir gelelimde hayırlısıylaAayy hep resim cek iste o zaman gobisinle
En mantıklısı yarın sabah yapmak benceeeKizlar bana dua edin yumurtam catlamiş insallah bu sefer tutar
Bu sabah iliski oldu bu aksam iliski olsunmu acaba Eki Görüntüle 2562485
Kaçar tane bebeleri varYapmis olmak icin yapmislae
Hadi inşallaaahAy adet sancılarım baildı kızlar geliyor gelmekte olan heralde
Sağol canım benim inşallahAmin insaAllah canim benim❤sende insaAllah hayirlisiyla mucizeni sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin Rabbim canım ❤
Ya niye bazıları histeroskopi kolay değil ağır ve tehlikeli bir işlem diyor valla artık nete bakmaya korkar oldumhisteroskopiden hiç korkma canım 15 dakkalık bir işlem zaten gözünü kapatmanla uyandırmaları bir oldu. sonrasında 2 gün falan lekelenme gibi akıntım geldi. benim polip çok küçüktü ama drum yinede aklımızda kalmasın hem gebe bile kalsan çocuğun sonraki aşamada tutunmasında bile sıkıntı yarattığını söyledi. nisan ayında oldum sonrası bebek olmayınca bir kere tüp bebek denedim tutmadı. hala beklemedeyim nasip işi bunlar inşallah aldırdığında hemen hamile kalırsın
Az,kaldi macunla olcak
Ayy inşallah inşallah
Ben de başladım macunaOo oda çok kuvvetli hadi yarasın
Şifa olsun bitanemBen de başladım macuna
Hepimize çiçeğimŞifa olsun bitanem
Hayirlisi olsun sifa ollllsuuunn artik 9 ay ped yuzu gormeyelimmBen de başladım macuna
Annem çok garip ya. Adet olunca tekrar gitcem doktora diyorum, Insallah olmazsın diyorHayirlisi olsun sifa ollllsuuunn artik 9 ay ped yuzu gormeyelimm
Anne yuregi isteAnnem çok garip ya. Adet olunca tekrar gitcem doktora diyorum, Insallah olmazsın diyorıkı taraf da sıkıntılı nasıl olcaksaaaa..
Şu sıkıntıları atlatayım da 9 ay ped yüzü görmeme kısmına daha bi umutla sarılacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?