- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Anladım birde özelemi girmiştin devletemiHaftaya perşembeye buldum en erken randevu
Devlet canımAnladım birde özelemi girmiştin devletemi
Çok üzüldüm canım benim ne desek boşKızlar benı tanıdınızmı bılmıyorum ama ben hepinizi tanıyorum başka hesapla açmıştım burda hamıle kalmıştımmalesef bebegım melek oldu yıne geldım buralara
Evet malesef böyle durumlar olabiliyor ama ne diyelim benimde gözüme çarptı ama tabiki olabiliyor insan haliBeni dusuncesiz yorumlar sinerlendiriyo kuzucum herkes gectigi yollari unutup sanki tip okumus gibi yorum yapiyolar 1-2 ay oncesine baksan ayni yorumlari kendiside yapiyoduneyse sakinim
Gecmis olsun . Nasil olduKızlar benı tanıdınızmı bılmıyorum ama ben hepinizi tanıyorum başka hesapla açmıştım burda hamıle kalmıştımmalesef bebegım melek oldu yıne geldım buralara
Neden cnm hamile olup gitmek olur mu hiçHayırlı akşamlar kızlar Rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin insAllah
Arada son durumları güzel haberlerinizi almaya gelirim ama artık topige gelmeme kararı aldım hepinizin sevinci sevincimüzüntüsü üzüntüm Rabbim sağlıkla hayırlı evlat nasip etsin insAllah isteyen herkese hamile olanlara da sağlıkla kucağına aldırsin insAllah Allah a emanetsiniz
Canım devletteki ultrasonlar çok kaliteli olmuyor özeldekiler daha kaliteli hemen görüyorlar keşke özele gitsen için rahat eder en azındanDevlet canım
Cgdm3527 udi kuzum sende dusuk yapmısstın ben seni tanıyorumHatırlayamadım kuzum hesap adın neydiki :))
Elbet değişecek bu döngü hamiş olacazHahhaha her ay aynı döngü :)))
Nereeeeyyyeee gidiyon en iyisini yapiyorsun aslinda burda cesit cesit insanin dertleri var okuyinca onsan ister istemez etkileniyor kuzum hamileligini gonlunce guzelce stressizce yasayiverHayırlı akşamlar kızlar Rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin insAllah
Arada son durumları güzel haberlerinizi almaya gelirim ama artık topige gelmeme kararı aldım hepinizin sevinci sevincimüzüntüsü üzüntüm Rabbim sağlıkla hayırlı evlat nasip etsin insAllah isteyen herkese hamile olanlara da sağlıkla kucağına aldırsin insAllah Allah a emanetsiniz
Bu arada Çok üzüldüm ne kadarlıktı nolur yıpratma kendini bende ne yazıkmi düşük yaştım ama yapıcak bişey yok verende alanda Rabbim boynumuz kıldan inceKızlar benı tanıdınızmı bılmıyorum ama ben hepinizi tanıyorum başka hesapla açmıştım burda hamıle kalmıştımmalesef bebegım melek oldu yıne geldım buralara
İveet niye değişmesinki atomumu parçalıyoruz sanki :)Elbet değişecek bu döngü hamiş olacaz
Hatırlıyorum hayal meyal evet kuzum çok zor bi süreçti Rabbim bir daha yaşatmasın hiç kimseyeCgdm3527 udi kuzum sende dusuk yapmısstın ben seni tanıyorum
Onun için uğraşsam şimdiye parçalamıştım heraldeİveet niye değişmesinki atomumu parçalıyoruz sanki :)
canım ikidir şu takvim mevzusu oluyor kendimi bencil düşüncesiz gibi hissetmeye başladımNeden cnm hamile olup gitmek olur mu hiç
Öyle canım evet ama bakalım bu randevuya da giderim yine memnun kalmazsam düşünürüm özeli ben acıyorum biraz ozele giden paraya ya bebeğime birşey alırım diye düşünüyorumCanım devletteki ultrasonlar çok kaliteli olmuyor özeldekiler daha kaliteli hemen görüyorlar keşke özele gitsen için rahat eder en azından
Bana o daha kolay geliyor :))))Onun için uğraşsam şimdiye parçalamıştım heralde
Yaa olur mu inan kendim için demiyorum ben her biriniz için ayrı dua ediyorum canım Rabb'im kime neyi nasip edeceği hiç belli olmaz insAllah sağlıklı gebelikler nasip olur hepimize sağol iyi dileklerin içinNereeeeyyyeee gidiyon en iyisini yapiyorsun aslinda burda cesit cesit insanin dertleri var okuyinca onsan ister istemez etkileniyor kuzum hamileligini gonlunce guzelce stressizce yasayiversiz de Allaha emanet olun . Yine gel ama b
Allah razi olsunnnYaa olur mu inan kendim için demiyorum ben her biriniz için ayrı dua ediyorum canım Rabb'im kime neyi nasip edeceği hiç belli olmaz insAllah sağlıklı gebelikler nasip olur hepimize sağol iyi dileklerin için
Kız yapmayın valla ben de üzülüyorum böyle beni şahsen takvim görmek hiç rahatsız etmiyor seviyorum aksine bende yapmıştım daha iyi oluyor hatta hamile birini görünce ondan bilgi alabiliyoruz bence takvim çok mantıkli bişey şu konuda kendinizi üzmeyin bu sayfa bunun için var elbette aramızda hamilelerde olucak çocuk için uğraşanlarda burda herkes birbirinin bilgisinden faydalanıyorcanım ikidir şu takvim mevzusu oluyor kendimi bencil düşüncesiz gibi hissetmeye başladımbende bı buçuk sene uğraştım aramanın ne olduğunu da umut etmenin ne olduğunu da biliyorum takvim gördüğümde hiç rahatsız olmadım su an şükür hamileyim tabi ne olacağı belli olmaz Rabbim bilir sağlıklı olup doğup doğmayacagini ama en iyisi uzak durmak sanırım daha iyi hissedicem hepinize bütün samimiyetimle dua ediyorum inanın Rabbim insAllah kabul eder herşeyin hayırlısı
Öyle canım evet ama bakalım bu randevuya da giderim yine memnun kalmazsam düşünürüm özeli ben acıyorum biraz ozele giden paraya ya bebeğime birşey alırım diye düşünüyorum
Bende senin gibi düşünüyorum takvimi kaldırdım o yüzden. Arada kızlara bakıom napıolar die. Yazacağım birşey varsa yazıyorum yoksa okuyorum son 4 5 sayfayı. Maşallah zaten çarşaf çarşaf konuşuolarcanım ikidir şu takvim mevzusu oluyor kendimi bencil düşüncesiz gibi hissetmeye başladımbende bı buçuk sene uğraştım aramanın ne olduğunu da umut etmenin ne olduğunu da biliyorum takvim gördüğümde hiç rahatsız olmadım su an şükür hamileyim tabi ne olacağı belli olmaz Rabbim bilir sağlıklı olup doğup doğmayacagini ama en iyisi uzak durmak sanırım daha iyi hissedicem hepinize bütün samimiyetimle dua ediyorum inanın Rabbim insAllah kabul eder herşeyin hayırlısı
Öyle canım evet ama bakalım bu randevuya da giderim yine memnun kalmazsam düşünürüm özeli ben acıyorum biraz ozele giden paraya ya bebeğime birşey alırım diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?