- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
Seni doverim gercektenAllahin hakki 3
Yaaa nasil seviyom sizi benYe beni yeanam beni sen ye diye doğurmuş
Tamam tamam hormonlarinla oynamiiyyceeggiimmSeni doverim gercekten
Beni dusuncesiz yorumlar sinerlendiriyo kuzucum herkes gectigi yollari unutup sanki tip okumus gibi yorum yapiyolar 1-2 ay oncesine baksan ayni yorumlari kendiside yapiyoduKuzu seni kim sinirlendirdi fasulyemizin anasıı
İnsallah en kisa zamanda hamile kal bakk neler yapicam hormonlarinaTamam tamam hormonlarinla oynamiiyyceeggiimm
Kalıyım deİnsallah en kisa zamanda hamile kal bakk neler yapicam hormonlarina
Kalicaksin kalicaksin Allahim buyuk merak etme sen ben sadece ogun gelsin neler yapacagimi kara kapli defterime yazmaya basliyorum bugun itibari ileKalıyım de
Hadi bakalim kalicam elbettr Allahin izni ileKalicaksin kalicaksin Allahim buyuk merak etme sen ben sadece ogun gelsin neler yapacagimi kara kapli defterime yazmaya basliyorum bugun itibari ile
En çok beni sev kıskanırımYaaa nasil seviyom sizi ben
Tamam cnmBenim testim bu kadar koyu olmustu biz ust uste 4-5 gunu degerlendirdik suan 12+5 teyiz darisi basina bebegimbence bugunu bi degerlendir derim daha koyu olmazsa kacirma
Once ben haber vericem sizlerreee HAAAAMIIILLLLEEYYYYIIIIMMM diyeBi kaç ay daha bekleyip bende alcam hadi kızlar hamile kalın bende alayım şu macunu
Anladım canımKuzucum yanlis anlama soylicemi ama ben takvim yapmak istemiyorum yani bi ara dusundum ilk 3 ay gecsin sonra dedim daha sonra insanlar bu kadar hasret cekiyo her yorumumda onlarin gozune sokmak istemedim herkesin tercihine tabi ki saygim var asla ustunuze alinmayin dedigimi ama dusuncem bu oldu
Anladım canım ben gördüm keseyi ama bebegi gördük mu bilmiorum yaa kaç haftalık dedi peki canım sana benim de geç döllenmeCanım ben en son ki betamla gittim çarşamba günü 3718di ki bugün daha da yükselmiştir bence. Doktor direkt ultrasonda gördü keseyi net şekilde içinde nokta kadar bebek vardı daha çok küçük dedi bebek dedi sen gördünmü keseyi bebeği? Bide geç döllenmeymiş benimde son adetime uymuyor
Anladım canım 5+1 miş canım benimki bebeği gördü ama çok küçükmüş zor gördü doktorda haftaya kalp atısı için çağırdı bakalım sen bir daha ne zaman gidiceksin?Anladım canım
Anladım canım ben gördüm keseyi ama bebegi gördük mu bilmiorum yaa kaç haftalık dedi peki canım sana benim de geç döllenme
Haftaya perşembeye buldum en erken randevuAnladım canım 5+1 miş canım benimki bebeği gördü ama çok küçükmüş zor gördü doktorda haftaya kalp atısı için çağırdı bakalım sen bir daha ne zaman gidiceksin?
Hahhaha her ay aynı döngü :)))Regl olunca 2 gün isyan sonra kafam bi milyon napak hayat devam ediyor
İnşallah bea :))Hadi inşallaaah
İyi yaptın kuzu işe yarar inşallah :)Ben de başladım macuna
Hatırlayamadım kuzum hesap adın neydiki :))Kızlar benı tanıdınızmı bılmıyorum ama ben hepinizi tanıyorum başka hesapla açmıştım burda hamıle kalmıştımmalesef bebegım melek oldu yıne geldım buralara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?