Ya kuzum saçmalama kim diyor onu biz sevinerek bakıyorux o takvimlere bigğn bnmde olacak hayaliyle burdaki kimsenin öle düşüneceğini sanmıyorum Rabbim veriyor elimizde olan bişey yok ki siz hamişlerin duasıyla hepimiz kavuşucaz inşallahhh bebeklerimizecanım ikidir şu takvim mevzusu oluyor kendimi bencil düşüncesiz gibi hissetmeye başladımbende bı buçuk sene uğraştım aramanın ne olduğunu da umut etmenin ne olduğunu da biliyorum takvim gördüğümde hiç rahatsız olmadım su an şükür hamileyim tabi ne olacağı belli olmaz Rabbim bilir sağlıklı olup doğup doğmayacagini ama en iyisi uzak durmak sanırım daha iyi hissedicem hepinize bütün samimiyetimle dua ediyorum inanın Rabbim insAllah kabul eder herşeyin hayırlısı
Öyle canım evet ama bakalım bu randevuya da giderim yine memnun kalmazsam düşünürüm özeli ben acıyorum biraz ozele giden paraya ya bebeğime birşey alırım diye düşünüyorum
Valla banadaBana o daha kolay geliyor :))))
canım ikidir şu takvim mevzusu oluyor kendimi bencil düşüncesiz gibi hissetmeye başladımbende bı buçuk sene uğraştım aramanın ne olduğunu da umut etmenin ne olduğunu da biliyorum takvim gördüğümde hiç rahatsız olmadım su an şükür hamileyim tabi ne olacağı belli olmaz Rabbim bilir sağlıklı olup doğup doğmayacagini ama en iyisi uzak durmak sanırım daha iyi hissedicem hepinize bütün samimiyetimle dua ediyorum inanın Rabbim insAllah kabul eder herşeyin hayırlısı
Öyle canım evet ama bakalım bu randevuya da giderim yine memnun kalmazsam düşünürüm özeli ben acıyorum biraz ozele giden paraya ya bebeğime birşey alırım diye düşünüyorum
Kendi adıma çok üzüldüm böle düşünmenize ben tam tersi mutlu oluyorum takvimlerinizi görünce sıra banada gelecek diye bnce koymalısın bu platform bunun için var rahatsız olan yazmaz zatenBende senin gibi düşünüyorum takvimi kaldırdım o yüzden. Arada kızlara bakıom napıolar die. Yazacağım birşey varsa yazıyorum yoksa okuyorum son 4 5 sayfayı. Maşallah zaten çarşaf çarşaf konuşuolar ☺kendini unutturma arada ugra git sende.
Insallah tutar cnmO kadar yoğun bir ilişkiye gerek yok bence, sperm kalitesi düşer büyük
Bakalim artik insallah tutar
Kız yapmayın valla ben de üzülüyorum böyle beni şahsen takvim görmek hiç rahatsız etmiyor seviyorum aksine bende yapmıştım daha iyi oluyor hatta hamile birini görünce ondan bilgi alabiliyoruz bence takvim çok mantıkli bişey şu konuda kendinizi üzmeyin bu sayfa bunun için var elbette aramızda hamilelerde olucak çocuk için uğraşanlarda burda herkes birbirinin bilgisinden faydalanıyor
ben takvimi kaldırmayı düşünmefm canım saçma gelebilir ama bı buçuk senedir her gördüğüm takvim çok şirin geliyordu bana hamile kalınca yapmak için bekliyordum ama yanlış anlaşılıyorsa en iyisi uzaktan izlemekBende senin gibi düşünüyorum takvimi kaldırdım o yüzden. Arada kızlara bakıom napıolar die. Yazacağım birşey varsa yazıyorum yoksa okuyorum son 4 5 sayfayı. Maşallah zaten çarşaf çarşaf konuşuolar ☺kendini unutturma arada ugra git sende.
Öyle tabi Rabbim veren de alan da herşeyin hayırlısı insAllah sağlıkla cnm dualarım o yönde.Ya kuzum saçmalama kim diyor onu biz sevinerek bakıyorux o takvimlere bigğn bnmde olacak hayaliyle burdaki kimsenin öle düşüneceğini sanmıyorum Rabbim veriyor elimizde olan bişey yok ki siz hamişlerin duasıyla hepimiz kavuşucaz inşallahhh bebeklerimize
Tmm cnmEn mantıklısı yarın sabah yapmak benceee
Ben görünce heves ederdim ya ne bilim.Kendi adıma çok üzüldüm böle düşünmenize ben tam tersi mutlu oluyorum takvimlerinizi görünce sıra banada gelecek diye bnce koymalısın bu platform bunun için var rahatsız olan yazmaz zaten
Venuseva arkadaşıma katılıyorumBence yanılıyorsun canım takvim konusunda. Çünkü ben kendi adıma şunu söyliyim, takvimi görünce burada konuştuğumuz insanların hamile olduğunu anlayıp, oh be sıra bize de gelicek diyorum. Hatta takvim yapmayanların neden yapmadığını düşünüyorum.
Aynı şeyi bende düşünüyordum hala da ama bu ara çok mevzusu oluyor takvim yapmak bencillik düşüncesizlik gibi algılaninxa en iyisi bu dedim takvimi kaldırmayı düşünmedim cunkiBence yanılıyorsun canım takvim konusunda. Çünkü ben kendi adıma şunu söyliyim, takvimi görünce burada konuştuğumuz insanların hamile olduğunu anlayıp, oh be sıra bize de gelicek diyorum. Hatta takvim yapmayanların neden yapmadığını düşünüyorum. ☺
İnsAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllahVenuseva arkadaşıma katılıyorumrabbim benim gibi isteyen hayal kuran herkese nasio etsin inşallah, birbirimizle güçleniyoruz
Sanırım kaçırmışım ben o mevzuları hiç hatırlamıyorumAynı şeyi bende düşünüyordum hala da ama bu ara çok mevzusu oluyor takvim yapmak bencillik düşüncesizlik gibi algılaninxa en iyisi bu dedim takvimi kaldırmayı düşünmedim cunki
Kuzu sen bu bir buçuk senede neler yaptın bize anlatsana boşver gitmeyicanım ikidir şu takvim mevzusu oluyor kendimi bencil düşüncesiz gibi hissetmeye başladımbende bı buçuk sene uğraştım aramanın ne olduğunu da umut etmenin ne olduğunu da biliyorum takvim gördüğümde hiç rahatsız olmadım su an şükür hamileyim tabi ne olacağı belli olmaz Rabbim bilir sağlıklı olup doğup doğmayacagini ama en iyisi uzak durmak sanırım daha iyi hissedicem hepinize bütün samimiyetimle dua ediyorum inanın Rabbim insAllah kabul eder herşeyin hayırlısı
Aynı şeyi bende düşünüyordum hala da ama bu ara çok mevzusu oluyor takvim yapmak bencillik düşüncesizlik gibi algılaninxa en iyisi bu dedim takvimi kaldırmayı düşünmedim cunki
Mevzu oldugunu görmedim canım ben. Bencillik die düşünüp kaldırdım. Ve yine bencillik olmasın die olur rahat olun bile diyemiyorum ya. Acabq derler mi e sana kolay soylemesi sende gectin bu yollardan. Yada benim kuruntularımmı. Biraz fazla düşünürüm ben boyle hassa şeyleri. Fazla bi empati duygum var. Bu yüzden birazda bu düşünceler Hepimiz aynı anda girdik bu gruba. Aslında bir arkadaş yazmış hani görünce bizlere de sıra gelecek die seviniyoruz o acıdan bakınca iyi de bişey... Dün mesela bebegimi görmeye gittim bi yandan kızlarla paylaşmak istiyorum bi yandan elim gitmio. Cinsiyetini bi sorayım dedim hatta tahmin ederler belki die... Allah herkese hazır oldugu en hayırlı zamanda nasip etsin.Aynı şeyi bende düşünüyordum hala da ama bu ara çok mevzusu oluyor takvim yapmak bencillik düşüncesizlik gibi algılaninxa en iyisi bu dedim takvimi kaldırmayı düşünmedim cunki
hiç bişeyimin anasııı napıyosuunKuzu sen bu bir buçuk senede neler yaptın bize anlatsana boşver gitmeyi
ben bı buçuk sene de bol bol kilo vermeye çalıştım ovu denedim belin altında yastık koyma gün aşırı ilişki spontane ilişki herşeyi denedik son aylsr tedavi olalım dedik bı ay klomen çatlatma iğnesi kullandım olumsuz oldu sonraki ay bal çörek otu tarçın kürünü denedim yine olmadı adet oldum son adetim olmuş nasip herşey Rabbim ummadığıniz yerden çiçeklendirsinKuzu sen bu bir buçuk senede neler yaptın bize anlatsana boşver gitmeyi
Elbette herkesin iyi niyetinden şüphem yok ama bu ara zaten çok alınganim belki ondan kendimi kötü hissettim ondan defimBurda çok fazla insan var canım ve bu sebeple çok fazla düşünce de oluyor. Aslında kimse kimseyi üzmek istemiyor, bunu bildiğimiz için bize hiç bencillikmiş gibi gelmiyor. Ben özellikle bakıyorum, kaç günü kalmış ne kadar büyümüş diye ☺
Varya tam benim gibisin arkadaşım ben de çok ince düşünürüm. Ki bu konu gerçekten çok hassas bir konu. Ne hikmettir ki bana da göbeğini ovuşturup canının ne çektiğini anlatan arkadaşlar denk geliyorMevzu oldugunu görmedim canım ben. Bencillik die düşünüp kaldırdım. Ve yine bencillik olmasın die olur rahat olun bile diyemiyorum ya. Acabq derler mi e sana kolay soylemesi sende gectin bu yollardan. Yada benim kuruntularımmı. Biraz fazla düşünürüm ben boyle hassa şeyleri. Fazla bi empati duygum var. Bu yüzden birazda bu düşünceler Hepimiz aynı anda girdik bu gruba. Aslında bir arkadaş yazmış hani görünce bizlere de sıra gelecek die seviniyoruz o acıdan bakınca iyi de bişey... Dün mesela bebegimi görmeye gittim bi yandan kızlarla paylaşmak istiyorum bi yandan elim gitmio. Cinsiyetini bi sorayım dedim hatta tahmin ederler belki die... Allah herkese hazır oldugu en hayırlı zamanda nasip etsin.
Kuzuum fazla ince düşünüyosun burda takvimi görsek nolur görmesek nolur etrafımızdada var büssürü gebe o zaman eve kapanmamız lazım bence böyle düşünüp kendinizide Kısıtlamayon bak sen ne diyosun 2 yıl uğraştım mesela ben bunu görğnce diyorumki ben daha 7 aydır uğraşıyorum bak bu kız ulaşmış bebişine bende ulaşıcam yani aslında bize iyi geliyorsunuz ama siz olayı yanlış anlamışsınız :)))Mevzu oldugunu görmedim canım ben. Bencillik die düşünüp kaldırdım. Ve yine bencillik olmasın die olur rahat olun bile diyemiyorum ya. Acabq derler mi e sana kolay soylemesi sende gectin bu yollardan. Yada benim kuruntularımmı. Biraz fazla düşünürüm ben boyle hassa şeyleri. Fazla bi empati duygum var. Bu yüzden birazda bu düşünceler Hepimiz aynı anda girdik bu gruba. Aslında bir arkadaş yazmış hani görünce bizlere de sıra gelecek die seviniyoruz o acıdan bakınca iyi de bişey... Dün mesela bebegimi görmeye gittim bi yandan kızlarla paylaşmak istiyorum bi yandan elim gitmio. Cinsiyetini bi sorayım dedim hatta tahmin ederler belki die... Allah herkese hazır oldugu en hayırlı zamanda nasip etsin.
Hiçbir şey daha ne olsun amahiç bişeyimin anasııı napıyosuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?