Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya kuzum saçmalama kim diyor onu biz sevinerek bakıyorux o takvimlere bigğn bnmde olacak hayaliyle burdaki kimsenin öle düşüneceğini sanmıyorum Rabbim veriyor elimizde olan bişey yok ki siz hamişlerin duasıyla hepimiz kavuşucaz inşallahhh bebeklerimize

Bence yanılıyorsun canım takvim konusunda. Çünkü ben kendi adıma şunu söyliyim, takvimi görünce burada konuştuğumuz insanların hamile olduğunu anlayıp, oh be sıra bize de gelicek diyorum. Hatta takvim yapmayanların neden yapmadığını düşünüyorum.

Kendi adıma çok üzüldüm böle düşünmenize ben tam tersi mutlu oluyorum takvimlerinizi görünce sıra banada gelecek diye bnce koymalısın bu platform bunun için var rahatsız olan yazmaz zaten

ben takvimi kaldırmayı düşünmefm canım saçma gelebilir ama bı buçuk senedir her gördüğüm takvim çok şirin geliyordu bana hamile kalınca yapmak için bekliyordum ama yanlış anlaşılıyorsa en iyisi uzaktan izlemek
Öyle tabi Rabbim veren de alan da herşeyin hayırlısı insAllah sağlıkla cnm dualarım o yönde.

Kendi adıma çok üzüldüm böle düşünmenize ben tam tersi mutlu oluyorum takvimlerinizi görünce sıra banada gelecek diye bnce koymalısın bu platform bunun için var rahatsız olan yazmaz zaten
Ben görünce heves ederdim ya ne bilim.

Venuseva arkadaşıma katılıyorum rabbim benim gibi isteyen hayal kuran herkese nasio etsin inşallah, birbirimizle güçleniyoruz

Aynı şeyi bende düşünüyordum hala da ama bu ara çok mevzusu oluyor takvim yapmak bencillik düşüncesizlik gibi algılaninxa en iyisi bu dedim takvimi kaldırmayı düşünmedim cunki

Kuzu sen bu bir buçuk senede neler yaptın bize anlatsana boşver gitmeyi

Aynı şeyi bende düşünüyordum hala da ama bu ara çok mevzusu oluyor takvim yapmak bencillik düşüncesizlik gibi algılaninxa en iyisi bu dedim takvimi kaldırmayı düşünmedim cunki

Burda çok fazla insan var canım ve bu sebeple çok fazla düşünce de oluyor. Aslında kimse kimseyi üzmek istemiyor, bunu bildiğimiz için bize hiç bencillikmiş gibi gelmiyor. Ben özellikle bakıyorum, kaç günü kalmış ne kadar büyümüş diye

Mevzu oldugunu görmedim canım ben. Bencillik die düşünüp kaldırdım. Ve yine bencillik olmasın die olur rahat olun bile diyemiyorum ya. Acabq derler mi e sana kolay soylemesi sende gectin bu yollardan. Yada benim kuruntularımmı. Biraz fazla düşünürüm ben boyle hassa şeyleri. Fazla bi empati duygum var. Bu yüzden birazda bu düşünceler Hepimiz aynı anda girdik bu gruba. Aslında bir arkadaş yazmış hani görünce bizlere de sıra gelecek die seviniyoruz o acıdan bakınca iyi de bişey... Dün mesela bebegimi görmeye gittim bi yandan kızlarla paylaşmak istiyorum bi yandan elim gitmio. Cinsiyetini bi sorayım dedim hatta tahmin ederler belki die... Allah herkese hazır oldugu en hayırlı zamanda nasip etsin.

Kuzu sen bu bir buçuk senede neler yaptın bize anlatsana boşver gitmeyi
ben bı buçuk sene de bol bol kilo vermeye çalıştım ovu denedim belin altında yastık koyma gün aşırı ilişki spontane ilişki herşeyi denedik son aylsr tedavi olalım dedik bı ay klomen çatlatma iğnesi kullandım olumsuz oldu sonraki ay bal çörek otu tarçın kürünü denedim yine olmadı adet oldum son adetim olmuş nasip herşey Rabbim ummadığıniz yerden çiçeklendirsin
Elbette herkesin iyi niyetinden şüphem yok ama bu ara zaten çok alınganim belki ondan kendimi kötü hissettim ondan defim

Varya tam benim gibisin arkadaşım ben de çok ince düşünürüm. Ki bu konu gerçekten çok hassas bir konu. Ne hikmettir ki bana da göbeğini ovuşturup canının ne çektiğini anlatan arkadaşlar denk geliyor

Kuzuum fazla ince düşünüyosun burda takvimi görsek nolur görmesek nolur etrafımızdada var büssürü gebe o zaman eve kapanmamız lazım bence böyle düşünüp kendinizide Kısıtlamayon bak sen ne diyosun 2 yıl uğraştım mesela ben bunu görğnce diyorumki ben daha 7 aydır uğraşıyorum bak bu kız ulaşmış bebişine bende ulaşıcam yani aslında bize iyi geliyorsunuz ama siz olayı yanlış anlamışsınız :)))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…