Kötü düşünme cnm ya inş yoktur öyle bişeySonrasında olmuştur belki
Ne kadar güzel maşallah bebeğin sağlıcakla gelsinnnnÇok şükür kuzular öyle oldu vallahi bende şaşırdım. Üstelik benim sol yumurtalık 6 cm çikolata kisti ile tıkalı denecek bir durumda
Doktora gittik denemeye başlamadan 2 hafta önce belirli testlere.
Kadın 6 aydan önce olmuyor diye gelme senin kistin var unutma dedi.
Diğer ay hamileyim diye girdim kadının odasına o da şok
Nasip işte nasip..
Ol deyince oluyor, ♥
Netlessin bakalım haber ederim burdanKötü düşünme cnm ya inş yoktur öyle bişey
Amin insallah ciceklerin ballısıBencede gelsinler ❤ kimin Dua'si kabul olur bilinmez, Dua kardeşi oluruz birbirimize ve inşaAllah çiçeğin açtığı günleri Rabbim bizede hayirlisi ile nasip etsin inşaAllah canim benim❤
Amin inşallahNe kadar güzel maşallah bebeğin sağlıcakla gelsinnnn❤ nasip işte bakalım bize ne zaman nasip olur
İnş güzel haberler verirsin cnmNetlessin bakalım haber ederim burdan
Rabbim duysun duanı gülüm allah razı olsun insallah dualarımız kabul olacakAynen cnm
Valla okadar dua ediyorum ki namazdan sonra herkeze dua ediyorum sana bu topige de ediyorummm
Simarik kiz cocuguu severimm tabii hemserimsin tabi ki bi adim daha cok sevebilirimEn çok beni sev kıskanırım
Tabi ki insanlik hali hepimiz hata yapiyoruz ama birazcik dusunceli olunmali burda birbirimize destek olmak icin variz kostek oluyomus gibi gozukmek hos degilEvet malesef böyle durumlar olabiliyor ama ne diyelim benimde gözüme çarptı ama tabiki olabiliyor insan hali
Saol cnm amin ınsalkah hayırlısı demekkı saglıksızmısHatırlıyorum hayal meyal evet kuzum çok zor bi süreçti Rabbim bir daha yaşatmasın hiç kimseye
Kimsenin takviminden rahatsız değilim sevmediğimi belirttim o kadar. mesajıma kızgın ifadesi koymandan bu yazdığını bana diye alıyorum.eger Gebe arkadasımızın takviminden rahatsız olan birileri anne adayları varsa onlar bu topikten cıksın
Hayır öyle degil seninde bu kadar ince düsünmene kızdım alttaki yazdıklarımı iyice okurmusun kimsenin burada bundan rahatsız olacqk bir potansiyeli yok bebegim cok yanlıs düsünüyorsunuz sizlere zorla takvimi sevdirtemem o ayrı ama bizim icin yapmadıgını söyleyenlere destek olmana kızmıstım cünkü bizden hamileliklerini saklamak gibi birsey yapmamaları halbuki en cok güzel haberlerini biz hakediyoruz haksızmıyım canımKimsenin takviminden rahatsız değilim sevmediğimi belirttim o kadar. mesajıma kızgın ifadesi koymandan bu yazdığını bana diye alıyorum.
Kuzucum benim takvim yapana da saygim var yapmayana da saygim var bugun soruldu neden takvim yapmiyosun diye onun uzerine neden yapmadigimi ne fikirde oldugumu anlattim kimse bosuna alinganlik yapmasin bence bana sorulan soruya cevap verirkende uzerine basa basa alinmayin sakin ustunuze diye de soyledim suan okudum yazilanlari sanki durup dururken takvim konusunu ben acmisim gibi lanse edilmis ben siz rahatsiz oluyosunuz demedim yada ayse fatma ben sadece empati yaptigim zaman takvim yapmama karari aldim bence nasil takvim yapana saygi duyuyosam kisilerinde benim yapmamama saygi duymali kimseyi yermedim yada mudehale etmedim ben yapmak istemiyorum ne zaman bu topikte herkes hamile olur o zaman soz yapicam zaten bu topik haricinde bi iki konuya bi iki yorum yapmisimdir haftalardir ben yapmak istemiyorum tekrar tekrar soyluyorum yapanada saygim var kimseyi sorgulamiyorum neden yaptin diye yada yapilani elestirmiyorumCİCEKLERİM
2 SAATTİR YAZILANLARI OKUYORUM ANLAMAYA CALISIYORUM
ÖZELLİKLE GEBE KALAN ARKADASLARIMA SÖYLEMEK İSTİYORUM BUNLARI...
HERBİRİNİZDE KENDİMİZ HAMİLE KALMISIZ GİBİ HEYECANLANDIK BURADA NEFESLERİMİZİ TUTTUK SONUCLARINIZI BEKLEDİK.
BİR TAKVİM TUTTURULMUS GİDİYOR EVET.
COK TESEKKÜR EDERİZ COK NAZİKSİNİZ
FAKAT SİZLERİN TAKVİMLERİNİ GÖRMEK BİZİMDE HAKKIMIZ❤
O yüzden lütfen rica ediyorum topikte takvim tartısması olmasın.
Birdaha bu konu acılmasın.
eger Gebe arkadasımızın takviminden rahatsız olan birileri anne adayları varsa onlar bu topikten cıksın
Ve rica ediyorum ince düsünüyoruz diye takvim yapmamazlık yapmayın @Mevayigit @Fasulye annesi lütfen.
tekrar söylüyorum sizlerin takvimlerinizi ve sizleri aramızda görmek bizlere umut oluyor tecrübe oluyor.
@bi prenses annesi @Fatma KTL arkadaslar sizleri hepinizi etiketleyemedigim tüm gebelerimiz
desteginize tecrübelerinize ihtiyacımız var bizleri görmezden gelmeyin
Hepinizi cok seviyorum❤
Sana yazmamıştır o ya konusu olmuş ya bi ara ne zaman olduysa onlara göndermedir buyuk ihtimalKimsenin takviminden rahatsız değilim sevmediğimi belirttim o kadar. mesajıma kızgın ifadesi koymandan bu yazdığını bana diye alıyorum.
Rabbim dualarını kabul etsin❣
ben takvimi kaldırmayı düşünmefm canım saçma gelebilir ama bı buçuk senedir her gördüğüm takvim çok şirin geliyordu bana hamile kalınca yapmak için bekliyordum ama yanlış anlaşılıyorsa en iyisi uzaktan izlemek
Öyle tabi Rabbim veren de alan da herşeyin hayırlısı insAllah sağlıkla cnm dualarım o yönde.
Yap kız içinde kalmasınBen görünce heves ederdim ya ne bilim.
Bende takvim konusu gecmiş ordan cevap attım yapmak istemiyorum die birine falan alınmadım sırf kendi düşüncem. Oncesinde birileri bişeymi dedi acaba ben bilmiyorumKuzucum benim takvim yapana da saygim var yapmayana da saygim var bugun soruldu neden takvim yapmiyosun diye onun uzerine neden yapmadigimi ne fikirde oldugumu anlattim kimse bosuna alinganlik yapmasin bence bana sorulan soruya cevap verirkende uzerine basa basa alinmayin sakin ustunuze diye de soyledim suan okudum yazilanlari sanki durup dururken takvim konusunu ben acmisim gibi lanse edilmis ben siz rahatsiz oluyosunuz demedim yada ayse fatma ben sadece empati yaptigim zaman takvim yapmama karari aldim bence nasil takvim yapana saygi duyuyosam kisilerinde benim yapmamama saygi duymali kimseyi yermedim yada mudehale etmedim ben yapmak istemiyorum ne zaman bu topikte herkes hamile olur o zaman soz yapicam zaten bu topik haricinde bi iki konuya bi iki yorum yapmisimdir haftalardir ben yapmak istemiyorum tekrar tekrar soyluyorum yapanada saygim var kimseyi sorgulamiyorum neden yaptin diye yada yapilani elestirmiyorum
Ya bilmiyorum ben bi topikte bi arkadaşa denk geldim ve inanılmaz derecede zor zamanlarımdi. Gebeliği aşağı gebeliği yukarı nefretlik geldi resmen çok çok abartı anlatımlar hiç dinlemeden sadece kendinden bahsetmeler vs takvimini gördükçe de uyuz oluyordumHayır öyle degil seninde bu kadar ince düsünmene kızdım alttaki yazdıklarımı iyice okurmusun kimsenin burada bundan rahatsız olacqk bir potansiyeli yok bebegim cok yanlıs düsünüyorsunuz sizlere zorla takvimi sevdirtemem o ayrı ama bizim icin yapmadıgını söyleyenlere destek olmana kızmıstım cünkü bizden hamileliklerini saklamak gibi birsey yapmamaları halbuki en cok güzel haberlerini biz hakediyoruz haksızmıyım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?