Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne kadar güzel maşallah bebeğin sağlıcakla gelsinnnn ❤ nasip işte bakalım bize ne zaman nasip olur

Ne kadar güzel maşallah bebeğin sağlıcakla gelsinnnn ❤ nasip işte bakalım bize ne zaman nasip olur
Amin inşallah
Olur kuzularım illa olur
Bazen sabır gerekir. Allah herkesi farklı bir konu ile sınıyor. Kimi için başka şeyler kimi için bebek arayışı..
Moral bozmayın. Tevekkül edin.
1 sene uğraştınız olmuyorsa tıbben nedenlerini araştırın.

CİCEKLERİM

2 SAATTİR YAZILANLARI OKUYORUM ANLAMAYA CALISIYORUM
ÖZELLİKLE GEBE KALAN ARKADASLARIMA SÖYLEMEK İSTİYORUM BUNLARI...

HERBİRİNİZDE KENDİMİZ HAMİLE KALMISIZ GİBİ HEYECANLANDIK BURADA NEFESLERİMİZİ TUTTUK SONUCLARINIZI BEKLEDİK.

BİR TAKVİM TUTTURULMUS GİDİYOR EVET.
COK TESEKKÜR EDERİZ COK NAZİKSİNİZ
FAKAT SİZLERİN TAKVİMLERİNİ GÖRMEK BİZİMDE HAKKIMIZ
O yüzden lütfen rica ediyorum topikte takvim tartısması olmasın.
Birdaha bu konu acılmasın.

eger Gebe arkadasımızın takviminden rahatsız olan birileri anne adayları varsa onlar bu topikten cıksın
Ve rica ediyorum ince düsünüyoruz diye takvim yapmamazlık yapmayın @Mevayigit @Fasulye annesi lütfen.
tekrar söylüyorum sizlerin takvimlerinizi ve sizleri aramızda görmek bizlere umut oluyor tecrübe oluyor.

@bi prenses annesi @Fatma KTL arkadaslar sizleri hepinizi etiketleyemedigim tüm gebelerimiz

desteginize tecrübelerinize ihtiyacımız var bizleri görmezden gelmeyin

Hepinizi cok seviyorum

Evet malesef böyle durumlar olabiliyor ama ne diyelim benimde gözüme çarptı ama tabiki olabiliyor insan hali
Tabi ki insanlik hali hepimiz hata yapiyoruz ama birazcik dusunceli olunmali burda birbirimize destek olmak icin variz kostek oluyomus gibi gozukmek hos degil

Kimsenin takviminden rahatsız değilim sevmediğimi belirttim o kadar. mesajıma kızgın ifadesi koymandan bu yazdığını bana diye alıyorum.
Hayır öyle degil seninde bu kadar ince düsünmene kızdım alttaki yazdıklarımı iyice okurmusun kimsenin burada bundan rahatsız olacqk bir potansiyeli yok bebegim cok yanlıs düsünüyorsunuz sizlere zorla takvimi sevdirtemem o ayrı ama bizim icin yapmadıgını söyleyenlere destek olmana kızmıstım cünkü bizden hamileliklerini saklamak gibi birsey yapmamaları halbuki en cok güzel haberlerini biz hakediyoruz haksızmıyım canım

Kuzucum benim takvim yapana da saygim var yapmayana da saygim var bugun soruldu neden takvim yapmiyosun diye onun uzerine neden yapmadigimi ne fikirde oldugumu anlattim kimse bosuna alinganlik yapmasin bence bana sorulan soruya cevap verirkende uzerine basa basa alinmayin sakin ustunuze diye de soyledim suan okudum yazilanlari sanki durup dururken takvim konusunu ben acmisim gibi lanse edilmis ben siz rahatsiz oluyosunuz demedim yada ayse fatma ben sadece empati yaptigim zaman takvim yapmama karari aldim bence nasil takvim yapana saygi duyuyosam kisilerinde benim yapmamama saygi duymali kimseyi yermedim yada mudehale etmedim ben yapmak istemiyorum ne zaman bu topikte herkes hamile olur o zaman soz yapicam zaten bu topik haricinde bi iki konuya bi iki yorum yapmisimdir haftalardir ben yapmak istemiyorum tekrar tekrar soyluyorum yapanada saygim var kimseyi sorgulamiyorum neden yaptin diye yada yapilani elestirmiyorum

Rabbim dualarını kabul etsin

Bende takvim konusu gecmiş ordan cevap attım yapmak istemiyorum die birine falan alınmadım sırf kendi düşüncem. Oncesinde birileri bişeymi dedi acaba ben bilmiyorum

Ya bilmiyorum ben bi topikte bi arkadaşa denk geldim ve inanılmaz derecede zor zamanlarımdi. Gebeliği aşağı gebeliği yukarı nefretlik geldi resmen çok çok abartı anlatımlar hiç dinlemeden sadece kendinden bahsetmeler vs takvimini gördükçe de uyuz oluyordum birgun olursa belki birisi de bana uyuz olur çünkü zor zamanlar insanların ne hissedeceğini bilemiyoruz o yüzden yapmayacağım diye karar aldım. Ki zaten burda hiç takvim muhabbeti etmemiştim o konuyu da kaçırmışım zaten ama benim düşüncem bu. Hiç kimsenin takviminden rahatsızlık olmuyorum aksine takvimi olan birisi bir şey yazdı mı daha dikkatli okuyorum bu yollardan geçmiş daha bilgili diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…