Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaaa inanmıyorum nasıl ilaçmis o gelen parçalar kist miydi yoksa bebek mi anlayamadım kuzu. Kız hissediyorsun demekkk

Rabbim çok büyük gerçekten tüm bu zorluklara rağmen güzelliğini nasip etti insAllah sağlıkla da kucağına alırsın canım

SENİN GİBİ BİZİ DISARDAN TAKİP EDEN CİCEKLERE SESLENİYORUMGELİN
NE OLURSANIZ OLUN YİNE GELİN
CİCEK BAHCESİ OLUSTURALIM BURADA CIKIN CIKIN GELİN

Yaaaa inanmıyorum nasıl ilaçmis o gelen parçalar kist miydi yoksa bebek mi anlayamadım kuzu. Kız hissediyorsun demekkk
İlaç bana iyi gelmedi yani çatlamıodu yumurtalar. Tedavinin ilk aşaması işte once klomen sonra aşılama sonra tüp. Parçalar hani adet olamadım ya kalınlaşan rahim duvarı söküldü.. Cinsiyet nub teorisine göre kız diyoruz doktor daha erken dedi de.

Hadi bakalım hayırlısı kuzum isim seçeneklerini bize de sun

Ben de bu ay cok pihti atiyorum ama asilama oldum tutmadi

Hadi bakalım hayırlısı kuzum işim seçeneklerini bize de sun

Eylül. Hayatımın tüm güzel zamanları eylülde oldu Eylül de sozlendim eylülde evlendim eylülde hamile kaldım. Eşimle anlaşırsak eylül. Ama annem eylüle evlül dio orda sıkıntımız var

Ya sana ne olduki simdi nereye nedemek topige girmeme kararı aldım ayıp ediyorsunuz topluca he

Oyy çok duygulandım çok anlamlı

Ay tebessümle okudum yaa oeki tedavinin sence iyi olan etkisi neydi canım

Kızlar benı tanıdınızmı bılmıyorum ama ben hepinizi tanıyorum başka hesapla açmıştım burda hamıle kalmıştım malesef bebegım melek oldu yıne geldım buralara
Allah dirayet versin cicegim tanımamız mümkün degil eski kullanıcı adın neydi yinede cok üzüldüm rabbim saglıklı evlat versin sana tez elden insallah

Yaaa yirim eylül çok güzelmiş

Kızlar ben bunları cok araştırırdım hatta yaptım da agustos ayında ve eylülde hamile kaldım. Sebep ne oldu bilemem ama ben incir le havucu yaptım en son. Cunku yumurta tembelliği var dedi onun için incir ve çatlaması da sıkıntıydı onla da havuc suyu karıştırdım içtim. Eger herhangi bir hormonel sıkıntı yoksa bakın derim. Yan etkileri de var sizde araştırıp bakın uyan hangisi ise yaparsınız. You tube de İbrahim saracoglunu dinleyip yazmıştım.

Eklentiler

• 15756553071626121336374949923859.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 29
  • 1575655327609529275753863206330.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 34
  • 15756555673171002951844104222088.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 29
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…