Yaa çok şirin bence Allah herkese nasip etsin yapmayıAhanda yaptım takmimnana yoksa beni de gruptan atacak
Canım yapmak istemeyen kimseyi zorlayamam tabiiki herkes kendi bildigini yapmakta özgür.Kuzucum benim takvim yapana da saygim var yapmayana da saygim var bugun soruldu neden takvim yapmiyosun diye onun uzerine neden yapmadigimi ne fikirde oldugumu anlattim kimse bosuna alinganlik yapmasin bence bana sorulan soruya cevap verirkende uzerine basa basa alinmayin sakin ustunuze diye de soyledim suan okudum yazilanlari sanki durup dururken takvim konusunu ben acmisim gibi lanse edilmis ben siz rahatsiz oluyosunuz demedim yada ayse fatma ben sadece empati yaptigim zaman takvim yapmama karari aldim bence nasil takvim yapana saygi duyuyosam kisilerinde benim yapmamama saygi duymali kimseyi yermedim yada mudehale etmedim ben yapmak istemiyorum ne zaman bu topikte herkes hamile olur o zaman soz yapicam zaten bu topik haricinde bi iki konuya bi iki yorum yapmisimdir haftalardir ben yapmak istemiyorum tekrar tekrar soyluyorum yapanada saygim var kimseyi sorgulamiyorum neden yaptin diye yada yapilani elestirmiyorum
Hay gözünün yagını yiyeyim seninAhanda yaptım takmim☺nana yoksa beni de gruptan atacak
Yok kuzucum takvim muhabbeti burda acildi bir arkadas bana sordu neden takvim yapmiyosun diye bende fikrimi soyledim sonra ben gidiyorum demiss benim yazdigimi ustune alinip takvim muhabbetinden dolayi gidicem demis ben kendi dusuncemi soylemistim oysaki her yorum yaptigimda insanlarin gozune sokuyomus gibi hissederim ama sakin uzerinize alinmayin bu benim fikrim demistim ona istinaden yazdim o yorumu senlik degildi yani konuBende takvim konusu gecmiş ordan cevap attım yapmak istemiyorum die birine falan alınmadım sırf kendi düşüncem. Oncesinde birileri bişeymi dedi acaba ben bilmiyorum
Aynen öyle o yüzden o kisinin yaptıgını yapmamak takvim yapmamaktan degil insan olmaktan geciyorYa bilmiyorum ben bi topikte bi arkadaşa denk geldim ve inanılmaz derecede zor zamanlarımdi. Gebeliği aşağı gebeliği yukarı nefretlik geldi resmen çok çok abartı anlatımlar hiç dinlemeden sadece kendinden bahsetmeler vs takvimini gördükçe de uyuz oluyordumbirgun olursa belki birisi de bana uyuz olur çünkü zor zamanlar insanların ne hissedeceğini bilemiyoruz o yüzden yapmayacağım diye karar aldım. Ki zaten burda hiç takvim muhabbeti etmemiştim o konuyu da kaçırmışım zaten ama benim düşüncem bu. Hiç kimsenin takviminden rahatsızlık olmuyorum aksine takvimi olan birisi bir şey yazdı mı daha dikkatli okuyorum bu yollardan geçmiş daha bilgili diye
İste herkes kendi acisindan dusundugunde hakli bebegim ben sevincimide ilk sizinle paylasiyorum soruyosunuz Allah razi olsun sorunlu bi gebelikti basta her biriniz sordunuz bende sizle konustum beni teselli ettiniz daha bu hafta attim size fotosunu asla sizin gozunuz degdigi yada kalbinizin kotu oldugunu dusundugum icin degil bana fikrim soruldu bende fikrimi soyledim kimseye neden yapiyosun yapma demedim ve konu bence cok baska yerlere gidip cok uzadiCanım yapmak istemeyen kimseyi zorlayamam tabiiki herkes kendi bildigini yapmakta özgür.
Benim takıldıgım bizler burada zan altında kalıyoruz bizi düsündügünüz icin yapmadıgınızı söylediginizde yada yapanlar takvimi kaldırdıklarında yada takvimi var diye topige girmek istemediklerinde.
Ben burada bundan rahatsız olacak kadar kara kalpli tek bir anne adayının oldugunu düsünmüyorum. Olsa zaten kkya giremez insanlar bir sürü bebekle ilgili paylasımlar yapılıyor sonucta.
yeterki sizin icin demeyin bu beni cok üzüyor kıskanıyormusuz gibi göz degdiriyormusuz gibi hissediyorum ben ve diger cicekleriminde bu sekilde rencide oldugumuzu düsünüyorum
YuppiSimarik kiz cocuguu severimm tabii hemserimsin tabi ki bi adim daha cok sevebilirim
Çikolata takvimi yapcam ben kist olanındanAynen öyle o yüzden o kisinin yaptıgını yapmamak takvim yapmamaktan degil insan olmaktan geciyor ❤ Kimse icin heveslerinden vazgecme sen
Senin canini yersem gorersinYuppievet evet hemşeri torpilim var bnm
HicriNE TAKVIMMIS BBEEEEE
Ay evet bencede konu kapansa keşke.NE TAKVIMMIS BBEEEEE
Herzamanda böyle olmalıİste herkes kendi acisindan dusundugunde hakli bebegim ben sevincimide ilk sizinle paylasiyorum soruyosunuz Allah razi olsun sorunlu bi gebelikti basta her biriniz sordunuz bende sizle konustum beni teselli ettiniz daha bu hafta attim size fotosunu asla sizin gozunuz degdigi yada kalbinizin kotu oldugunu dusundugum icin degil bana fikrim soruldu bende fikrimi soyledim kimseye neden yapiyosun yapma demedim ve konu bence cok baska yerlere gidip cok uzadi
Cikolata gibi bebegin olacak bencede öyle yapÇikolata takvimi yapcam ben kist olanından
Bencede kapansin nolur gereksiz uzadiHerzamanda böyle olmalı
Kapatıyorum konuyu
Ya artık idare edemiyorumlütfen sessiz ortamda izleyiniz
Hamislerimin duygusal olacagi tutmuşAy evet bencede konu kapansa keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?