Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım yapmak istemeyen kimseyi zorlayamam tabiiki herkes kendi bildigini yapmakta özgür.
Benim takıldıgım bizler burada zan altında kalıyoruz bizi düsündügünüz icin yapmadıgınızı söylediginizde yada yapanlar takvimi kaldırdıklarında yada takvimi var diye topige girmek istemediklerinde.

Ben burada bundan rahatsız olacak kadar kara kalpli tek bir anne adayının oldugunu düsünmüyorum. Olsa zaten kkya giremez insanlar bir sürü bebekle ilgili paylasımlar yapılıyor sonucta.

yeterki sizin icin demeyin bu beni cok üzüyor kıskanıyormusuz gibi göz degdiriyormusuz gibi hissediyorum ben ve diger cicekleriminde bu sekilde rencide oldugumuzu düsünüyorum

Bende takvim konusu gecmiş ordan cevap attım yapmak istemiyorum die birine falan alınmadım sırf kendi düşüncem. Oncesinde birileri bişeymi dedi acaba ben bilmiyorum
Yok kuzucum takvim muhabbeti burda acildi bir arkadas bana sordu neden takvim yapmiyosun diye bende fikrimi soyledim sonra ben gidiyorum demiss benim yazdigimi ustune alinip takvim muhabbetinden dolayi gidicem demis ben kendi dusuncemi soylemistim oysaki her yorum yaptigimda insanlarin gozune sokuyomus gibi hissederim ama sakin uzerinize alinmayin bu benim fikrim demistim ona istinaden yazdim o yorumu senlik degildi yani konu

Aynen öyle o yüzden o kisinin yaptıgını yapmamak takvim yapmamaktan degil insan olmaktan geciyor Kimse icin heveslerinden vazgecme sen

İste herkes kendi acisindan dusundugunde hakli bebegim ben sevincimide ilk sizinle paylasiyorum soruyosunuz Allah razi olsun sorunlu bi gebelikti basta her biriniz sordunuz bende sizle konustum beni teselli ettiniz daha bu hafta attim size fotosunu asla sizin gozunuz degdigi yada kalbinizin kotu oldugunu dusundugum icin degil bana fikrim soruldu bende fikrimi soyledim kimseye neden yapiyosun yapma demedim ve konu bence cok baska yerlere gidip cok uzadi

Herzamanda böyle olmalı
Kapatıyorum konuyu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…