Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
SENİN GİBİ BİZİ DISARDAN TAKİP EDEN CİCEKLERE SESLENİYORUMGELİN
NE OLURSANIZ OLUN YİNE GELİN❤
CİCEK BAHCESİ OLUSTURALIM BURADA CIKIN CIKIN GELİN
Bencede gelsinler ❤ kimin Dua'si kabul olur bilinmez, Dua kardeşi oluruz birbirimize ve inşaAllah çiçeğin açtığı günleri Rabbim bizede hayirlisi ile nasip etsin inşaAllah canim benim❤

Ay tebessümle okudum yaa oeki tedavinin sence iyi olan etkisi neydi canım
Uyardı sanki benim yumurtaları içinde gebelik hormonları var ya. Mesela ilk ay tutmadı bem ikinci ay kullanmadım ya zatwn etkisi 2 3 ay sürüyormuş.

Zaten normalde sıkıntısı olmayan birinin bile 1 sene olmayabiliyo hatta yıllarca senelerce olmayan var kısmet herşey..

Kuzu dert etme macunu kullan gerisini Allaha bırak herkesde olabiliyor çoğu adetle gidiyor kafama takmazsan alır başını gider rahat ol :)
Cnm senin dediğin basit kist ama çikolata kisti öyle kolay dğeil malesef

Ya şimdi aldır diyen de var anlamadım ki hangisi doğru açıkçası buyumedikce aldırmak istemiyorum ben
Sen önce tekrar git bakalım cnm kesinleşsin ama bence aldırmak saçma çünkü geri gelme ihtimali yüksek. Çok araştırdım ben yıllardır bu kisti

Anladığım kadarıyla süreci uzatıyor olsun napalım Allah beterinden saklasın. Ağla ağla sonu gelmiyor stres iyice beter ediyor biz hep Allah â umut bağlayalım asla yarı yolda kalmayız
Öyle zamanı gelince olucak inş cnm. Valla B Brunello Cicinelli ilk denemesinde hamile kaldı mesela

Sen önce tekrar git bakalım cnm kesinleşsin ama bence aldırmak saçma çünkü geri gelme ihtimali yüksek. Çok araştırdım ben yıllardır bu kisti
Şu boyutta aldırmam heralde canım zaten. Bi de eğer yapışıklik düzelirse hiç gerek duymam

Ben de soğan kürü yaptım geçen ay ve yumurtlama zamanında bol bol havuç yemiştim, tekrar tekrar hatırlatayım da yapmayanlar yapsınlar, evlerine gelip o soğan suyunu içiresim var hepsine

Öyle zamanı gelince olucak inş cnm. Valla B Brunello Cicinelli ilk denemesinde hamile kaldı mesela
Yaaa ne güzel ya maşallah darısı bizim başımıza olsun
Çok şükür kuzular öyle oldu vallahi bende şaşırdım. Üstelik benim sol yumurtalık 6 cm çikolata kisti ile tıkalı denecek bir durumda
Doktora gittik denemeye başlamadan 2 hafta önce belirli testlere.
Kadın 6 aydan önce olmuyor diye gelme senin kistin var unutma dedi.
Diğer ay hamileyim diye girdim kadının odasına o da şok
Nasip işte nasip..
Ol deyince oluyor,

Aynen valla nasip olunca hiç bişey engel olmuyo..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…