- 20 Mart 2011
- 13.957
- 32.561
- 798
Evet amaa annen gerçekten komik diyormuş olsun anısı olur onun daDuygulanma yaaaa anneme gül annemee ☺
Bencede gelsinler ❤ kimin Dua'si kabul olur bilinmez, Dua kardeşi oluruz birbirimize ve inşaAllah çiçeğin açtığı günleri Rabbim bizede hayirlisi ile nasip etsin inşaAllah canim benim❤SENİN GİBİ BİZİ DISARDAN TAKİP EDEN CİCEKLERE SESLENİYORUMGELİN
NE OLURSANIZ OLUN YİNE GELİN❤
CİCEK BAHCESİ OLUSTURALIM BURADA CIKIN CIKIN GELİN
Uyardı sanki benim yumurtaları içinde gebelik hormonları var ya. Mesela ilk ay tutmadı bem ikinci ay kullanmadım ya zatwn etkisi 2 3 ay sürüyormuş.Ay tebessümle okudum yaa oeki tedavinin sence iyi olan etkisi neydi canım
Ah bilmem mi o benim umudum zatenn
Hosbuldum canim benim Amin insaAllah te zamanda hayirlisiyla diliyorum❤Aramıza hoşgeldin canıım Rabbim tez zamanda isteyen herkesin kucağını doldursun
Zaten normalde sıkıntısı olmayan birinin bile 1 sene olmayabiliyo hatta yıllarca senelerce olmayan var kısmet herşey..Benim kanuni de ki (istanbulda bi araştırma hastanesi) doktor profesör hiç onemsemedi bile olacak 1 sene bekle dedi 1 sene doldu oldu. Ama devlettekiler uğraştı durdu o kistle hap verelim dediler içmedim. İlaçlı mr lar yaptılar bilmem naptılar.
Anladığım kadarıyla süreci uzatıyor olsun napalım Allah beterinden saklasın. Ağla ağla sonu gelmiyor stres iyice beter ediyor biz hep Allah â umut bağlayalım asla yarı yolda kalmayızAh bilmem mi o benim umudum zatenn
Cnm senin dediğin basit kist ama çikolata kisti öyle kolay dğeil malesefKuzu dert etme macunu kullan gerisini Allaha bırak herkesde olabiliyor çoğu adetle gidiyor kafama takmazsan alır başını gider rahat ol :)
Evet bizim 2 sene olmadı. Oyle canım vakti varmış.Zaten normalde sıkıntısı olmayan birinin bile 1 sene olmayabiliyo hatta yıllarca senelerce olmayan var kısmet herşey..
Sen önce tekrar git bakalım cnm kesinleşsin ama bence aldırmak saçma çünkü geri gelme ihtimali yüksek. Çok araştırdım ben yıllardır bu kistiYa şimdi aldır diyen de var anlamadım ki hangisi doğru açıkçası buyumedikce aldırmak istemiyorum ben
Öyle zamanı gelince olucak inş cnm. Valla B Brunello Cicinelli ilk denemesinde hamile kaldı meselaAnladığım kadarıyla süreci uzatıyor olsun napalım Allah beterinden saklasın. Ağla ağla sonu gelmiyor stres iyice beter ediyor biz hep Allah â umut bağlayalım asla yarı yolda kalmayız
Aynen cnm öyleEvet bizim 2 sene olmadı. Oyle canım vakti varmış.
Şu boyutta aldırmam heralde canım zaten. Bi de eğer yapışıklik düzelirse hiç gerek duymamSen önce tekrar git bakalım cnm kesinleşsin ama bence aldırmak saçma çünkü geri gelme ihtimali yüksek. Çok araştırdım ben yıllardır bu kisti
Yaaa ne güzel ya maşallah darısı bizim başımıza olsun
Aynen cnmTamam canım daha kaliteli oluyormus spermler sabaha karsı müsaitseniz artık gerisini biliyorsun
Ben de soğan kürü yaptım geçen ay ve yumurtlama zamanında bol bol havuç yemiştim, tekrar tekrar hatırlatayım da yapmayanlar yapsınlar, evlerine gelip o soğan suyunu içiresim var hepsineKızlar ben bunları cok araştırırdım hatta yaptım da agustos ayında ve eylülde hamile kaldım. Sebep ne oldu bilemem ama ben incir le havucu yaptım en son. Cunku yumurta tembelliği var dedi onun için incir ve çatlaması da sıkıntıydı onla da havuc suyu karıştırdım içtim. Eger herhangi bir hormonel sıkıntı yoksa bakın derim. Yan etkileri de var sizde araştırıp bakın uyan hangisi ise yaparsınız. You tube de İbrahim saracoglunu dinleyip yazmıştım.
Yapışıklık olsa rahim filminde çıkardı cnm bence yokŞu boyutta aldırmam heralde canım zaten. Bi de eğer yapışıklik düzelirse hiç gerek duymam
Çok şükür kuzular öyle oldu vallahi bende şaşırdım. Üstelik benim sol yumurtalık 6 cm çikolata kisti ile tıkalı denecek bir durumdaYaaa ne güzel ya maşallah darısı bizim başımıza olsun
Sonrasında olmuştur belkiYapışıklık olsa rahim filminde çıkardı cnm bence yok
Aynen valla nasip olunca hiç bişey engel olmuyo..Çok şükür kuzular öyle oldu vallahi bende şaşırdım. Üstelik benim sol yumurtalık 6 cm çikolata kisti ile tıkalı denecek bir durumda
Doktora gittik denemeye başlamadan 2 hafta önce belirli testlere.
Kadın 6 aydan önce olmuyor diye gelme senin kistin var unutma dedi.
Diğer ay hamileyim diye girdim kadının odasına o da şok
Nasip işte nasip..
Ol deyince oluyor,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?