Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Resim atabilirmisiniz sonra ben denedim benim köpürdü bilemedim o yüzden merak ediyorum sizlerde nasıl etki edecek ben resim yukuyorum

Resim atabilirmisiniz sonra ben denedim benim köpürdü bilemedim o yüzden merak ediyorum sizlerde nasıl etki edecek ben resim yukuyorum
Bunun yerine idrar testi yapman daha saglıklı degilmi cicegim daha az masraf hem insanlar dis macununu bosuna heba etmeyecek cisinide

Bende geç başladım canım. Çünkü bende geç karar vermiştim. Regle 14 gün kalaya kadar kullanabiliyosun. Ben bu ay 3-4 gün kadar kullanabilicem sadece. Web sitesinden aldım ben canım. İçinden zaten kendi tahta kaşığı çıkıyo. İşte ben hani ballı macun ya, tadı da bal gibidir diye bi daldırdım kaşığı sonra yutmakta zorlandım. Kaşık kadar yersek herhalde bu kadar etki etmez. Ama hala tadı ağzımda ve gitmiyor. @Loriklorik kullanıyodu, ona tadı nasıl geldi acaba?

Aaaaahahahahah ayy cok guldumbasta ben de oyle kaşığı daldirdim baldir nedir sanki dedim kalakaldim bi surahi su ictim pesine tadi kotunun iyisi ama kasigiyla kullaniyorum baska kasik kullanmiyorum daldirip cikariyorum zaten cay kasigi miktarinda kullanin diyorlar. Adetimin 2. Gununden bero kullaniyorum . Dun bitti adetim daha devam ediyorum bakalim bugin cok belim agriyor yumuryaliklarimda da tatli tatli sanci giriyor hani dikkat etmesem farketmem

He he baska topiklerde gul gül gül yeni kankilere pesindesin senn

İşte bende baldan tatlı ne var dedim, meğer pek öyle değilmiş

Geçmiş olsun canım Rabbim sağlıklısını nasip etsin
Çok sağol canım Amin inşallah
Çok üzüldüm canım nasip böyleymiş ne desek az umarım en kısa zamanda kavusursun bebeğine
Amin canım çok sağol hep beraber kavysuruz inşallah bebislere
Geçmiş olsun ne kadarlikti bebeğin İlk düşüğün mü
Evet canım ilk düşüğüm. 7 haftalık ti
Hayırlısı olsun cicegim rabbim bekletmeden saglıklı evlat versin sana insallah hosgeldin ekledim ugurlu totemimize
Çok teşekkür ederim canım inşallah bu totem bana da uğurlu gelir inşallah

bu macunu bir miktar balla karıstırsak olurmu acaba ben cok korktum suan tadından

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…