Bir iki gün sonra kan yaptır cicegim gelmezse regl insallah sevineceksin sen yaaYaptım çıkmadı
Bunun yerine idrar testi yapman daha saglıklı degilmi cicegim daha az masraf hem insanlar dis macununu bosuna heba etmeyecek cisinideResim atabilirmisiniz sonra ben denedim benim köpürdü bilemedim o yüzden merak ediyorum sizlerde nasıl etki edecek ben resim yukuyorum
Çok saol yah zahmet etmeseydinGec bile kalmıssın canım birlikte oldugun gece idrar testi yapsaydın keske
Çok teşekkür ederim ilk heyecanlar bunlar sabırsızlık ettin çok teşekkürlerEver daha adetine varmıs canım bence birkaç gün sonra tekrarla testi
henüz almadım balam ben reglin dördüncü günğnde karar verdimgec olmustu ay sonu sipris verecem insallah sen instagramdan mı siparis vermistin canım web sitesindenmi?
Su ic ya bol bol öyle deme bende tiksinirsem zorlanırım tadına bakmadan yut ve bol su ic
Aaaaahahahahah ayy cok guldumBende geç başladım canım. Çünkü bende geç karar vermiştim. Regle 14 gün kalaya kadar kullanabiliyosun. Ben bu ay 3-4 gün kadar kullanabilicem sadece. Web sitesinden aldım ben canım. İçinden zaten kendi tahta kaşığı çıkıyo. İşte ben hani ballı macun ya, tadı da bal gibidir diye bi daldırdım kaşığı sonra yutmakta zorlandım. Kaşık kadar yersek herhalde bu kadar etki etmez. Ama hala tadı ağzımda ve gitmiyor. @Loriklorik kullanıyodu, ona tadı nasıl geldi acaba?
He he baska topiklerde gul gül gül yeni kankilere pesindesin sennCİCEKLERİN EN CADISİLASI SENİ COK SEVİYORUM BURAYA GİRDİGİNDE BENİ GÖREMEDİGİNDE HEMEN SORARDIN KADINIM NERDESİN DERDİN BASKA TOPİKLERDE GÖRÜRSEN NANANI HEMEN İFSA EDERDİN. BENDE SORMADIGIN İCİN BENSİZ MUTLU OLDUGUNU DÜSÜNÜYORDUMKİ TAM O SIRA BANA KÜSTÜGÜNÜ SÖYLEDİN. KÜSME HATUNUM BEN SENİNİM BENİM EN SEVDİGİM TOPİK SİZİN OLDUGUNUZ TOPİK SENİ COK SEVİYOREM BALAM❤❤ @Loriklorik
Sizin durumunuz nedir kan testi yaptırdınız mı acabaEvet canim bikac gün daha bekle bakalım sonra kan verirsin
Arada yap kiz bilerekİnşallah canım. Kullanıyorum sonuna kadar. Ama bilerek yapmıom valla
Aaaaahahahahah ayy cok guldumbasta ben de oyle kaşığı daldirdim baldir nedir sanki dedim kalakaldim bi surahi su ictim pesine tadi kotunun iyisi ama kasigiyla kullaniyorum baska kasik kullanmiyorum daldirip cikariyorum zaten cay kasigi miktarinda kullanin diyorlar. Adetimin 2. Gununden bero kullaniyorum . Dun bitti adetim daha devam ediyorum bakalim bugin cok belim agriyor yumuryaliklarimda da tatli tatli sanci giriyor hani dikkat etmesem farketmem
Ben kullandım bir ay ama düşürdü benimkiniAdetle başladım çayını içtim iki hafta. iki kat artmış geçen aydan bu aya maalesef
Icinde agir baskin bir tat var kiz bisey olmaz sifa olsun da ise yarasin daİşte bende baldan tatlı ne var dedim, meğer pek öyle değilmiş
Çok sağol canım Amin inşallahGeçmiş olsun canımRabbim sağlıklısını nasip etsin
Amin canım çok sağol hep beraber kavysuruz inşallah bebislereÇok üzüldüm canım nasip böyleymiş ne desek az umarım en kısa zamanda kavusursun bebeğine
Evet canım ilk düşüğüm. 7 haftalık tiGeçmiş olsun ne kadarlikti bebeğin İlk düşüğün mü
Çok teşekkür ederim canım inşallahHayırlısı olsun cicegim rabbim bekletmeden saglıklı evlat versin sana insallah hosgeldin ekledim ugurlu totemimize
Keske sende bu kadar acele etmeseydin tam topigine sormussunÇok saol yah zahmet etmeseydin
Bende geç başladım canım. Çünkü bende geç karar vermiştim. Regle 14 gün kalaya kadar kullanabiliyosun. Ben bu ay 3-4 gün kadar kullanabilicem sadece. Web sitesinden aldım ben canım. İçinden zaten kendi tahta kaşığı çıkıyo. İşte ben hani ballı macun ya, tadı da bal gibidir diye bi daldırdım kaşığı sonra yutmakta zorlandım. Kaşık kadar yersek herhalde bu kadar etki etmez. Ama hala tadı ağzımda ve gitmiyor. @Loriklorik kullanıyodu, ona tadı nasıl geldi acaba?
Aaaaahahahahah ayy cok guldumbasta ben de oyle kaşığı daldirdim baldir nedir sanki dedim kalakaldim bi surahi su ictim pesine tadi kotunun iyisi ama kasigiyla kullaniyorum baska kasik kullanmiyorum daldirip cikariyorum zaten cay kasigi miktarinda kullanin diyorlar. Adetimin 2. Gununden bero kullaniyorum . Dun bitti adetim daha devam ediyorum bakalim bugin cok belim agriyor yumuryaliklarimda da tatli tatli sanci giriyor hani dikkat etmesem farketmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?