Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar merhabalar
Aranıza yeni katıldım acilll yardımlarınıza ihtiyacım var.regli dönemime tam 8 gün var yumurtlama döneminde eşimle birlikte olduk korunmasız ve bu gün sabırsızliktan idrar testi yaptım sonuç negatif çıktı sizce erken mi davranmısın

Selam kızlar. Bende temmuz annesi olacaktım fakat bugün düşük yaptım maalesef Hayırlısı böyleymis 1 ay sonra yeniden çalışmalara başlamayı düşünüyorum. Şuan ki bat 9 Ocak
Geçmiş olsun canım Rabbim sağlıklısını nasip etsin

Ever daha adetine varmıs canım bence birkaç gün sonra tekrarla testi

Selam kızlar. Bende temmuz annesi olacaktım fakat bugün düşük yaptım maalesef Hayırlısı böyleymis 1 ay sonra yeniden çalışmalara başlamayı düşünüyorum. Şuan ki bat 9 Ocak
Geçmiş olsun ne kadarlikti bebeğin İlk düşüğün mü

Benim olmazdı cnm. Bazılarının idrarda çıkmayıp kanda çıkabiliyomuş. Valla eğer kanda negatif çıkarsa bence söktürücü verir
Canım benim hayatimda ilk defa gecikti adetimin saati bile bellidir normalde.ben de aynı senin gibi çıkmıyor idrarda hamilelik diye düşündüm.Ama 5 gün gecikmiş.saskinim ilk kez başıma geldi.

Canım benim hayatimda ilk defa gecikti adetimin saati bile bellidir normalde.ben de aynı senin gibi çıkmıyor idrarda hamilelik diye düşündüm.Ama 5 gün gecikmiş.saskinim ilk kez başıma geldi.
Ben Bi kaç gün daha bekleyip kan veririm çıkmazsa söktürücü alırım

Hayırlısı olsun cicegim rabbim bekletmeden saglıklı evlat versin sana insallah hosgeldin ekledim ugurlu totemimize

Gec bile kalmıssın canım birlikte oldugun gece idrar testi yapsaydın keske

İyi aksamlar arkadaşlar evde yapilan bi test var arkadaş yapmış Benim hamile olduğu çıkmış testte pozitifmis bi kaba idrarini yapiyosun dış macunu dövüyosun üstüne sonra bi çubukla karıştırıyorsun hızlıca üzeri köpük olursa hamilesin değilse hamile değilsin acaba hamile ve hamile olmayan arkadaş deneyebilirmi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…