- 27 Kasım 2017
- 811
- 1.471
- 43
- 27
İNŞALLAHAnladım bilemedimki canım ortak bir nokta bulursunuz mutlaka ya inşallah
Adetle başladım çayını içtim iki hafta. iki kat artmış geçen aydan bu aya maalesefHayıtı nasıl kullandın canım benimkini düşürdü valla
Küçülmüş mü tamamen mi gitmiş cnm
3.3 cm di 1.7 şuan. Muhtemelen gider hepsi dediKaç çıktı cnm
Yüksek ya 20, geçen ay 10 duCnm kaç çıktı fsh galiba bnmde yüksek doktor bişey demedi ama
Geçmiş olsun canımSelam kızlar. Bende temmuz annesi olacaktım fakat bugün düşük yaptım maalesefHayırlısı böyleymis 1 ay sonra yeniden çalışmalara başlamayı düşünüyorum. Şuan ki bat 9 Ocak
Teşekkürler canım inşallah seninde sağ salim ilerler güzel bir şekildeNasılsınız ballar vakit bulup çok giremiyorum.Beklemekseni @Karakarsu hamileymişsiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Hep güzel haberler almak dileğiyle öpüldünüz.
Çok üzüldüm canım nasip böyleymiş ne desek az umarım en kısa zamanda kavusursun bebeğineSelam kızlar. Bende temmuz annesi olacaktım fakat bugün düşük yaptım maalesefHayırlısı böyleymis 1 ay sonra yeniden çalışmalara başlamayı düşünüyorum. Şuan ki bat 9 Ocak
Ever daha adetine varmıs canım bence birkaç gün sonra tekrarla testiKizlar merhabalar
Aranıza yeni katıldım acilll yardımlarınıza ihtiyacım var.regli dönemime tam 8 gün var yumurtlama döneminde eşimle birlikte olduk korunmasız ve bu gün sabırsızliktan idrar testi yaptım sonuç negatif çıktı sizce erken mi davranmısın
Geçmiş olsun ne kadarlikti bebeğin İlk düşüğün müSelam kızlar. Bende temmuz annesi olacaktım fakat bugün düşük yaptım maalesefHayırlısı böyleymis 1 ay sonra yeniden çalışmalara başlamayı düşünüyorum. Şuan ki bat 9 Ocak
Kötü dğeil cnm sınır 10 zatenİlk bakıldığında 2 yıl önce 7.85 ti cnm 10 gün önce falan yine yaptırdı 9 du galiba
Yaptım çıkmadıHic belli olmazki kuzum insallah vardır bebis erken döllenme olduysa idrardada cıkar bence bugün idrar yarında kan testi yaptır sen
Canım benim hayatimda ilk defa gecikti adetimin saati bile bellidir normalde.ben de aynı senin gibi çıkmıyor idrarda hamilelik diye düşündüm.Ama 5 gün gecikmiş.saskinim ilk kez başıma geldi.Benim olmazdı cnm. Bazılarının idrarda çıkmayıp kanda çıkabiliyomuş. Valla eğer kanda negatif çıkarsa bence söktürücü verir
Ben Bi kaç gün daha bekleyip kan veririm çıkmazsa söktürücü alırımCanım benim hayatimda ilk defa gecikti adetimin saati bile bellidir normalde.ben de aynı senin gibi çıkmıyor idrarda hamilelik diye düşündüm.Ama 5 gün gecikmiş.saskinim ilk kez başıma geldi.
Evet canim bikac gün daha bekle bakalım sonra kan verirsinBen Bi kaç gün daha bekleyip kan veririm çıkmazsa söktürücü alırım
İyiyiz cicegim sen nasılsın bebis nasılNasılsınız ballar vakit bulup çok giremiyorum.Beklemekseni @Karakarsu hamileymişsiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Hep güzel haberler almak dileğiyle öpüldünüz.
Hayırlısı olsun cicegim rabbim bekletmeden saglıklı evlat versin sana insallah hosgeldin ekledim ugurlu totemimizeSelam kızlar. Bende temmuz annesi olacaktım fakat bugün düşük yaptım maalesefHayırlısı böyleymis 1 ay sonra yeniden çalışmalara başlamayı düşünüyorum. Şuan ki bat 9 Ocak
Gec bile kalmıssın canım birlikte oldugun gece idrar testi yapsaydın keskeKizlar merhabalar
Aranıza yeni katıldım acilll yardımlarınıza ihtiyacım var.regli dönemime tam 8 gün var yumurtlama döneminde eşimle birlikte olduk korunmasız ve bu gün sabırsızliktan idrar testi yaptım sonuç negatif çıktı sizce erken mi davranmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?