Beni böyle kıskanmana bayılıyorum bebegimHe he baska topiklerde gul gül gül yeni kankilere pesindesin senn
Zaten balla karistirilmis yeteri miktarda tadini almamak icin kasiktan agzina aldiktan sonra bir bardak su hazirda bulundur zaten kadigi cikardigin gibi suyu ic hulloohoopp assagi iniyorbu macunu bir miktar balla karıstırsak olurmu acaba ben cok korktum suan tadından
Şey gibi oldu buBeni böyle kıskanmana bayılıyorum bebegim
İlgilenin benimle gitmeyeyim bende baska topiklere
tamam alınca öyle deneyecemZaten balla karistirilmis yeteri miktarda tadini almamak icin kasiktan agzina aldiktan sonra bir bardak su hazirda bulundur zaten kadigi cikardigin gibi suyu ic hulloohoopp assagi iniyorhocbirsey almiyorsun tadindan
Denenmis tescillitamam alınca öyle deneyecem
DogruuuuuŞey gibi oldu bubenimle ilgilenseydin baska kariya gitmezdim
Belki şu macun düşürür benimkini de. Kist gitti ya fsh düşünmüyorum şuan en azından ilaç vs verir zaten doktor strese bağlı olduğunu düşündüğü için pek önemsemedi değişebilir o değer diyorBen kullandım bir ay ama düşürdü benimkini
Bi bitkinin tadi baskinTam olarak neye benziyor tadı
Acımı yani tuzlumu tatlımı nasıl nasılllll neyy neyyBi bitkinin tadi baskin
İnsallah cicegimÇok sağol canım Amin inşallah
Amin canım çok sağol hep beraber kavysuruz inşallah bebislere
Evet canım ilk düşüğüm. 7 haftalık ti
Çok teşekkür ederim canım inşallahbu totem bana da uğurlu gelir inşallah
Aynen hormonlar da bi iniyo bi çıkıyoBelki şu macun düşürür benimkini de. Kist gitti ya fsh düşünmüyorum şuan en azından ilaç vs verir zaten doktor strese bağlı olduğunu düşündüğü için pek önemsemedi değişebilir o değer diyor
Yok yaptırmadım kan testi. gecikmenin 5. günü hala negatifti ve adet oldumSizin durumunuz nedir kan testi yaptırdınız mı acaba
Acımı yani tuzlumu tatlımı nasıl nasılllll neyy neyy
Aaa neden yükseliyormuş kuzumYüksek ya 20, geçen ay 10 du
Cnm burda yorumlara baktım biraz yüksek diyorlar 7 nin üstüne engelmiş gebeliğe kafam karıştı başka doktora mı gitsem tsh yi yeni düşürdüm bu çıktı şimdi deli ş olcamKötü dğeil cnm sınır 10 zaten
Hep yüksek kalmasın da canım İnşallah stresten olur tabi kist yapışıklik vs duyunca ister istemez stres oldumAynen hormonlar da bi iniyo bi çıkıyo
Valla kuzum şu bi ayda bu kadar yükselmesinin nedeni stresten zannımca. Insallah macun düşürür çok kişide ise yaramış bakalımAaa neden yükseliyormuş kuzum
AcimtirakAcımı yani tuzlumu tatlımı nasıl nasılllll neyy neyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?