Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu macunu bir miktar balla karıstırsak olurmu acaba ben cok korktum suan tadından
Zaten balla karistirilmis yeteri miktarda tadini almamak icin kasiktan agzina aldiktan sonra bir bardak su hazirda bulundur zaten kadigi cikardigin gibi suyu ic hulloohoopp assagi iniyorhocbirsey almiyorsun tadindan

Yaw nanaaa hic gulecegim yoktu. Ii cesaret edion bazi seylre. Ben ban yicem diye icime icime atiom cewplri N Nana Ana
Ama soru soruyorlar cevap veriyorum küfür yok hakaret yok ban yeme durumumda yok yinede banlanırsam boynum kıldan incedir muneye sende atmaki icine

Ben kullandım bir ay ama düşürdü benimkini
Belki şu macun düşürür benimkini de. Kist gitti ya fsh düşünmüyorum şuan en azından ilaç vs verir zaten doktor strese bağlı olduğunu düşündüğü için pek önemsemedi değişebilir o değer diyor

İnsallah cicegim

Aynen hormonlar da bi iniyo bi çıkıyo

Acımı yani tuzlumu tatlımı nasıl nasılllll neyy neyy

Acı değil, tatlı değil, tuzlu da değil. Yani belki ballı diye yazdığı için insan tatlı bekliyo ya o yüzden belki tadı böyle değişik gelmiş olabilir. Baskın bi tad var, bitki olduğunu anlıyosun ama ne olduğunu tam çıkaramıyosun. İçindeki bitkileri daha önce tadmamıştım ben. Değişik yani kısaca, ama öyle yenmeyecek derecede bişeyi yok. Korkma yani

Kötü dğeil cnm sınır 10 zaten
Cnm burda yorumlara baktım biraz yüksek diyorlar 7 nin üstüne engelmiş gebeliğe kafam karıştı başka doktora mı gitsem tsh yi yeni düşürdüm bu çıktı şimdi deli ş olcam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…