Ben hissettim gecmis olsun hepimize allah beterinden korusun
ciceklerim banlanmıslar
Ben bursadayım hissetik eşimle çok korktum Balıkesir’de olmuş kardeşim orda bide
Ben hissetmedim anlamadım valla Allahım korusun
Canım hadi hayırlı haberler ver bizeKızlar iyi geceler. Dün akşam test yapmıştım çıkmamıştı bıraktım kenara Bi kaç saat önce Bi baktım 2.çizgi var eşime gösterdim göstermez olaydım acildeyiz şimdi
Hadi ya inşallah bebiş vardırKızlar iyi geceler. Dün akşam test yapmıştım çıkmamıştı bıraktım kenara Bi kaç saat önce Bi baktım 2.çizgi var eşime gösterdim göstermez olaydım acildeyiz şimdi
Sonradan çıkan çizgi pek geçerli olmuyo ama hamilesinizdir inşallahKızlar iyi geceler. Dün akşam test yapmıştım çıkmamıştı bıraktım kenara Bi kaç saat önce Bi baktım 2.çizgi var eşime gösterdim göstermez olaydım acildeyiz şimdi
Kızlar iyi geceler. Dün akşam test yapmıştım çıkmamıştı bıraktım kenara Bi kaç saat önce Bi baktım 2.çizgi var eşime gösterdim göstermez olaydım acildeyiz şimdi
Hadi ya İstanbulda çok hissedilmedi demekli beterinden korusun allahımGeçmiş olsun herkese.
İki dakika kaybolduk banlanmışlar
Geçmiş olsun canım, Bursa’da çok hissedilmiş.
Bende avizeye bakınca anladım, oturduğum yerden anlamadım.
Yalnız bırakmaya gelmiyor bunlarGeçmiş olsun herkese.
Bi arkadaşımın da öyle olmuş çıkmış gebelik kısmet bakalım görcez. Zaten yarın vericektim Bi gün erken olduSonradan çıkan çizgi pek geçerli olmuyo ama hamilesinizdir inşallah
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallahBi arkadaşımın da öyle olmuş çıkmış gebelik kısmet bakalım görcez. Zaten yarın vericektim Bi gün erken oldu
Kan verdinmi ne zaman çıkacakİnş kızlar ya naisp bakalım. Depremi de duymadım duyanlara geçmiş olsun iyiki duymadım çok korkuyorum ben depremden ya
Ay nana söylemeyi unuttum bende taytla hamile kalmıştım kimse bilmesin diye söylemedim
Deme öyle kuzum senide kaybetmeyelimAy nana söylemeyi unuttum bende taytla hamile kalmıştım kimse bilmesin diye söylemedimahahahaha şimdi okudum resmen bilerek konu açmış kaç gün gelmez kızlar
Deme öyle kuzum senide kaybetmeyelimyalnız akıllıymıs arkadas ikisinide sikayet etmis
Yarım saat sonra çıkıcakmış cnmKan verdinmi ne zaman çıkacak
Beni de etiketle canım merak ederim
Bende inanamadım munenin ters anına denk gelmis
Sağol canımGeçmiş olsun herkese.
Ay ederse etsin ne tuaf insan var tamam bilmşyor olabilirsin internete yaz bari bırda rezil etme kendiniDeme öyle kuzum senide kaybetmeyelimyalnız akıllıymıs arkadas ikisinide sikayet etmis
Bende inanamadım munenin ters anına denk gelmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?