Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben hissettim gecmis olsun hepimize allah beterinden korusun
ciceklerim banlanmıslar

Geçmiş olsun herkese.
İki dakika kaybolduk banlanmışlar

Ben bursadayım hissetik eşimle çok korktum Balıkesir’de olmuş kardeşim orda bide

Geçmiş olsun canım, Bursa’da çok hissedilmiş.

Ben hissetmedim anlamadım valla Allahım korusun

Bende avizeye bakınca anladım, oturduğum yerden anlamadım.

Kızlar iyi geceler. Dün akşam test yapmıştım çıkmamıştı bıraktım kenara Bi kaç saat önce Bi baktım 2.çizgi var eşime gösterdim göstermez olaydım acildeyiz şimdi
Sonradan çıkan çizgi pek geçerli olmuyo ama hamilesinizdir inşallah

İnş kızlar ya naisp bakalım. Depremi de duymadım duyanlara geçmiş olsun iyiki duymadım çok korkuyorum ben depremden ya

Ay nana söylemeyi unuttum bende taytla hamile kalmıştım kimse bilmesin diye söylemedim ahahahaha şimdi okudum resmen bilerek konu açmış kaç gün gelmez kızlar
Deme öyle kuzum senide kaybetmeyelim yalnız akıllıymıs arkadas ikisinide sikayet etmis

Ya kıyamam kızlar o tatlı yüzümden mi ban aldı

Deme öyle kuzum senide kaybetmeyelim yalnız akıllıymıs arkadas ikisinide sikayet etmis
Ay ederse etsin ne tuaf insan var tamam bilmşyor olabilirsin internete yaz bari bırda rezil etme kendini bide ayrıntı vermiş pislik yaaaa hiç güleceğim yoktu yanlız Loriko çok bişey yazmamış banlamız kızı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…