- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Ben de diyom neden tutturamiyorumİste halkimiz taytsiz hamile kalmaya calisiyo bu kardesimizde bilinclendirmek icin gelmis
Valla buyudugunde derdini rahatca anlatir mi bilmem ama tayt giydirmiyecegim kesinUmarım fasulyeniz büyüdüğünde sıkıntılarını sizle paylaşabilir yoksa burda herkesin maskarası olucak.
Büyük konuşulan herşey başa gelir.. rabbim yardımıcısı olsunValla buyudugunde derdini rahatca anlatir mi bilmem ama tayt giydirmiyecegim kesin
Valla kamu spotu yapti sagolsun halkimiz bilinclendi en azindan burdakilerBen de diyom neden tutturamiyorummegersem taytim yokmus
Erkek cocuguna pek tayt giydirmiyoruz biz anacimBüyük konuşulan herşey başa gelir.. rabbim yardımıcısı olsun
Haklısını oğlunuz bir kızla beraber olsa ve hamile kalsa ayakta alkışlarsınızErkek cocuguna pek tayt giydirmiyoruz biz anacim
Sen dalga geçmek için üye oldun sanırım. MaşAllah her şeyi biliyorsun da bi o şekilde hamile olup olamayacağını mı bilmiyosunYada bir kız cocuga sahip olmucağınızı nerden biliyosunuz haşaa
Valla bu cumleden bunu cikaricak zekadasiniz madem tayt uzerinden bi el hareketiyle hamile kalinmayacaginida ogrenmis olmaniz lazim..Ha konu annelige geliyosa yada evlada sende bi annenin evladisin simdi bende anne mi salliyim nasil yetistirmis diye?Haklısını oğlunuz bir kızla beraber olsa ve hamile kalsa ayakta alkışlarsınız
Nedemekler olsun rica ederimSağol bitanem inceliğin için thank you
İnsallah yükselir canım bunu zaman gösterir batını bekleyip bir iki gün önce kan verebilirsin tekrarKızlar iyi akşamlar dün akşam oğlumu idrar testi yaptırmak için acile götürdük bende gitmişken kan verdim 1,2 çıktı ama sat 19 kasım çok erken dimi olsada çıkmaz yada olsa çıkarmıydıki
Regl ne zamandıKızlar iyi akşamlar dün akşam oğlumu idrar testi yaptırmak için acile götürdük bende gitmişken kan verdim 1,2 çıktı ama sat 19 kasım çok erken dimi olsada çıkmaz yada olsa çıkarmıydıki
Canım hic problem degil sperm kalitesi griple baglantılı degildir sen yinede isini halletMoralim sıfır kızlar ya esim grip olur yumurtalama zamanımda yaa
Hadi ya ama değerlendirmiştin sen sanki çatlaman oldumuMoralim sıfır kızlar ya esim grip olur yumurtalama zamanımda yaa
İse gitti cnm yaa yapmadıCanım hic problem degil sperm kalitesi griple baglantılı degildir sen yinede isini hallet
15 aralıkta bekliyorum genelde 4 gün önce gelirRegl ne zamandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?