- 4 Ağustos 2019
- 2.541
- 6.501
- 88
Oldu cnm yaaaHadi ya ama değerlendirmiştin sen sanki çatlaman oldumu
Gelince olsun kuzum üzülme bolbol portakal gibi meyveler yedirİse gitti cnm yaa yapmadı
Birşey olmaz gripten canım benim akrabam kadın doğumcu antibiyotik kullandığım zamana denk gelmişti ilişki günleri hiçbirşey olmaz demişti gripten bişey olmaz yaniOldu cnm yaaa
Kuzum yemiyor o Oyle meyve falan vereceksin ona et vereceksin ona hamur işi yaaaGelince olsun kuzum üzülme bolbol portakal gibi meyveler yedir
Corba ver ozamanKuzum yemiyor o Oyle meyve falan vereceksin ona et vereceksin ona hamur işi yaaa
Cnm yeni yakalandı halim yok dedı yapmadı yaa olmazsa sabaha ben uyanıp kahvaltı hazırlayıp hazrlnmam lazım yoksa bu en önemli gunde yapmazBirşey olmaz gripten canım benim akrabam kadın doğumcu antibiyotik kullandığım zamana denk gelmişti ilişki günleri hiçbirşey olmaz demişti gripten bişey olmaz yani
Yarına bnde Oyle yapacgm cnm yaa ama sabah yapmam lazım aksam işe gdyr hasta oldum üşütüyorm diyorCorba ver ozamantavuk suyu
Uyku arasında halledersin sen o isi bebegimYarına bnde Oyle yapacgm cnm yaa ama sabah yapmam lazım aksam işe gdyr hasta oldum üşütüyorm diyor
Aynen kuzum sabaha yapacgm işten gelince artıkUyku arasında halledersin sen o isi bebegimkorkma tecrübelerini kullan
Erken bence 15 Aralık diyorsun bata bence bekle biraz daha değişebilir benim 5 Kasım da 1.20 çıkmıştı 9 Kasım'da idrarda pozitif gördüm insAllah senin için de öyle olurKızlar iyi akşamlar dün akşam oğlumu idrar testi yaptırmak için acile götürdük bende gitmişken kan verdim 1,2 çıktı ama sat 19 kasım çok erken dimi olsada çıkmaz yada olsa çıkarmıydıki
Bekle bakalım canım inşallah bebiş vardır15 aralıkta bekliyorum genelde 4 gün önce gelir
Amin inşallah cnm benim inşallahTutar canım hiç belli olmaz sıkma canını
İnşallah çok sağolErken bence 15 Aralık diyorsun bata bence bekle biraz daha değişebilir benim 5 Kasım da 1.20 çıkmıştı 9 Kasım'da idrarda pozitif gördüm insAllah senin için de öyle olur
İnşallahBekle bakalım canım inşallah bebiş vardır
Ben hissettim gecmis olsun hepimize allah beterinden korusunHerkese ne oldu bi anda?Bu arada deprem oldu, Balıkesir’deymiş ama İstanbul’da ve İzmir’de hissedilmiş.
Ben hissetmedim anlamadım valla Allahım korusunHerkese ne oldu bi anda?Bu arada deprem oldu, Balıkesir’deymiş ama İstanbul’da ve İzmir’de hissedilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?