Tayt demeyin aman sakınAy ederse etsin ne tuaf insan var tamam bilmşyor olabilirsin internete yaz bari bırda rezil etme kendinibide ayrıntı vermiş pislik yaaaa hiç güleceğim yoktu yanlız Loriko çok bişey yazmamış banlamız kızı
Bir yorumu olmus sahıs onuda sikayet etmis anladıgımcaBendeki şans olsa diyodur şimdi.Ben dedim herhalde başka bi yerde bişey yazdı da ondan oldu.
N Nana Ana cım peki sana ne demeli her yazılana komik ifadesi koymuşsun ama yorum yapmaktan kaçınmışın banlanmamak için herhal@Fasulye annesi beni neden beklemediniz yaaaaaaa cümleten gitmissiniz@loriklorik hele sen niye gittin baska biryerdemi olay cıkardın
Hımmmm anladım peki o zamanHayır cınım ben olay anında burada yoktum sonradan gördüm hepsine güldüm ama sikayet edenim olmadı
Dedikoducu neree kayboldunAyyyyy kacirdim yine yaaaa
Mune vuramadı sen vuracan askolsunHımmmm anladım peki o zaman
Neyse senin bir kere sütten dilin yanmış yoğurdu üfleyerek yemeğe devam nana cımMune vuramadı sen vuracan askolsun
Ana fato kıs ne yaptın seennnnnn
Bir haftadır yazdıklarımı gördükleri icin cesaretlendiler ama onların sansı yaver gitmemis anacım ben napayamNeyse senin bir kere sütten dilin yanmış yoğurdu üfleyerek yemeğe devam nana cım
Dedikoduya cagırmıs ciceklerimi sonra kaybolmusAna fato kıs ne yaptın seennnnnn
Doğru yoldasın o halde canım devamBir haftadır yazdıklarımı gördükleri icin cesaretlendiler ama onların sansı yaver gitmemis anacım ben napayamyoksa üflemeden yiyorum yani
Kiz koca geldi unuttum burayiDedikoducu neree kayboldun
Bugün bende giderem onların olmadıgı yerde nana yokDoğru yoldasın o halde canım devam
Sen başlattın ama yalan mı koca moca dinlemem ben gitmeyeydinKiz koca geldi unuttum burayisansima o sirada da mikemmel bi dedikodu malzemesi cikmis.
Valla ben yakmadim hakim beeyyy
Pipilide keramet varmısKiz koca geldi unuttum burayisansima o sirada da mikemmel bi dedikodu malzemesi cikmis.
Valla ben yakmadim hakim beeyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?