İyi geceler cicegim sendeKızlAr ben yatar malum erken kalkmam lazım iş var hayde iyi kaynatmalar size yarın görüşürüz öpüldünüz
Deneseydik yaaaaNoooooooooooooooo
Valla bu temizlik hastalığına tutuldum 2 yıldır savaşıyorum inşallah kurtulurum çok kötü birşeymişOhh mis gibi olmuştur ama yorma kendini bu kadar
Sordm kuzm sordmBebegim eminmisin keske baska doktorlarda arastırsan böyle ciddi bir ameliyatı tek seferde olmasan ya
Benim mantıgıma hic yatmadı bu bilesinSordm kuzm sordmdenilen hersey aynı
Ben de fasulyenin yaptgi yoruma kahkahalr ata ata bi hal oldmDeneseydik yaaaa4530. Sayfa acıp acıp okuyorum
Kendini bir an nana sanarak yorum atmısBen de fasulyenin yaptgi yoruma kahkahalr ata ata bi hal oldm
Geldiklerinde taytlarla karsılayalım ciceklerimizi tamammı anlastıkArtık o sihirli kelime
sanki sen hic banlanmadinKendini bir an nana sanarak yorum atmısKeske sansım onlardada olsaydı
Nasil bi tayt giysem acabaaaGeldiklerinde taytlarla karsılayalım ciceklerimizi tamammı anlastık
Tam nedir sonuc kuzumKızlar malesef negatif
Kac cikti cnmKızlar malesef negatif
Giymedende sexysin sennnnsanki sen hic banlanmadin
Nasil bi tayt giysem acabaaa
EvetBat neydi acaba beklenen adet tarihi mi
Lorik ne yaptıda fasulye annesini anladımdaherkes galerisinde bir tayt resmi bulundursunMemeli Mestan ve L Loriklorik geldiginde taytlarla karsılayıp süpriz yapacacaz onlara ciceklerim
Hic aklına gelmemis ondan tutunamadı bebegim demisLorik ne yaptıda fasulye annesini anladımda
Oop tamam şu disko taytlardan giycem ben parlakGeldiklerinde taytlarla karsılayalım ciceklerimizi tamammı anlastık
Kötü birşey değil ki vah garibim yaHic aklına gelmemis ondan tutunamadı bebegim demis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?