- 23 Kasım 2015
- 462
- 562
- 103
Degisebiliyor stresten bebegim kendini saldıgın anda gelir büyük ihtimalle serbest kal bebek varsa zaten gelmez regl insallahta gelmezcok gecmis olsun ogluna
Seninde icinde pazarcı askı varmıs heeeeGel vatandaş gellll abicim almazmısın eşine al abicim al 10 çocuğu olanlar bu taytlardan giydiiiii al allllll
Dölleyen tayt bunlaarr cıcıgıımmmmSeni leylekler getirmedi kuzum biz biz biz seni babanla tayttan yaptık bebeğim
Aay harika satını söylemismiydin hayırlı olsun cicegim tebriklerPozitif çıktı
Ah kuzum düzgün bir doktor bulsam ben hic düsünmeden yapardım valla insallah sorabilecek gösterebilecek birileri cıkar buradanAlanında uzamn dr olacgm kişi ama Prof burda Elazığda yok kuxm ama eger varsa urda hemsire felan başka yerde rahim filmimi göstercek olan benm için allah rızası için yapablrmi gösterblr mi Rahim filmimi
İnsallah insallah banada öyle olsun insallah benimde döngüm degistide degisti yaTeşekkür ederim canıımBu ay saldım zaten not girmemişim takip etmemişim salmışım zaten şimdide salıyorum gelir elbet ikisinden biri belkide şey derler ya regl tarihin kayınca gebeliğe hazırlık öyledir oğlumda son 4 ay öyle olmuştu bi ileri bi geri bi baktım hiç gelmedi
10gün geciktiysen idrarda mutlaka cıkar. Bu sürecte test yapmaktan degil yapmamaktan korkmalısın cicegim reglinin kiste dönüsme ihtimalide var oyüzden acil kan yada idrar test yap10 gün geciktim hala tık yok idrar testi yapsam diyorum ama korkuyorum ya
Alanında uzamn dr olacgm kişi ama Prof burda Elazığda yok kuxm ama eger varsa urda hemsire felan başka yerde rahim filmimi göstercek olan benm için allah rızası için yapablrmi gösterblr mi Rahim filmimi
Ay hayırlı olsuun dEğerlerin kat kat artsın inşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin :)Pozitif çıktı
Hayırlısı olsun canım nasip şimdi değilmiş demek kiKızlar malesef negatif
Ahahahahaha mağaza müdürlüğünden kalan şeyler olsa gerekSeninde icinde pazarcı askı varmıs heeee
N11, Gitti gidiyor yada en iyisi ınstagram bir gebeningunlugunden alabilirsin direk whatsapdanOvulasyon testi kullananlar nerden alıyorsunuz ya bazı siteler tc istiyor öbrüne giriş sağlayamıyorum adres kısmında filan hata veriyor
Teşekkürler instadaki iyi güvenilir miN11, Gitti gidiyor yada en iyisi ınstagram bir gebeningunlugunden alabilirsin direk whatsapdan
İnstagramdan bir gebenin günlüğünden almıstım ben iki kez ve memnunda kaldımOvulasyon testi kullananlar nerden alıyorsunuz ya bazı siteler tc istiyor öbrüne giriş sağlayamıyorum adres kısmında filan hata veriyor
Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin benim 3. Olacak rabbim nasip ederse bu arada 22 haftalık erken doğumum varAy hayırlı olsuun dEğerlerin kat kat artsın inşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?