Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Degisebiliyor stresten bebegim kendini saldıgın anda gelir büyük ihtimalle serbest kal bebek varsa zaten gelmez regl insallahta gelmez cok gecmis olsun ogluna

Teşekkür ederim canıım Bu ay saldım zaten not girmemişim takip etmemişim salmışım zaten şimdide salıyorum gelir elbet ikisinden biri belkide şey derler ya regl tarihin kayınca gebeliğe hazırlık öyledir oğlumda son 4 ay öyle olmuştu bi ileri bi geri bi baktım hiç gelmedi

10 gün geciktim hala tık yok idrar testi yapsam diyorum ama korkuyorum ya

Alanında uzamn dr olacgm kişi ama Prof burda Elazığda yok kuxm ama eger varsa urda hemsire felan başka yerde rahim filmimi göstercek olan benm için allah rızası için yapablrmi gösterblr mi Rahim filmimi
Ah kuzum düzgün bir doktor bulsam ben hic düsünmeden yapardım valla insallah sorabilecek gösterebilecek birileri cıkar buradan

İnsallah insallah banada öyle olsun insallah benimde döngüm degistide degisti ya bekliyorum güzel haber

10 gün geciktim hala tık yok idrar testi yapsam diyorum ama korkuyorum ya
10gün geciktiysen idrarda mutlaka cıkar. Bu sürecte test yapmaktan degil yapmamaktan korkmalısın cicegim reglinin kiste dönüsme ihtimalide var oyüzden acil kan yada idrar test yap

Alanında uzamn dr olacgm kişi ama Prof burda Elazığda yok kuxm ama eger varsa urda hemsire felan başka yerde rahim filmimi göstercek olan benm için allah rızası için yapablrmi gösterblr mi Rahim filmimi

Canım instagram kullanıyosan bir gebenin günlüğü sayfasında Ebru hanım var. Ona bi anlatsan senin olayı, onun önerdiği bi doktor vardı. Belki iletişim kurabilirsin o doktorla. Ona mesaj yazıp durumu bi anlat bakalım.

Ovulasyon testi kullananlar nerden alıyorsunuz ya bazı siteler tc istiyor öbrüne giriş sağlayamıyorum adres kısmında filan hata veriyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…