Bi kere goreydin ole diyeydinGiymedende sexysin sennnn
Ahahahahahahaha fatmaaaaa hiç güleceğim yoktu anam
Giymene gerek yok bebegim resim atsan yeter sonra hamileyken hamile kalırsın falan falanOop tamam şu disko taytlardan giycem ben parlakdicem kızlar ben hazırım vurun kırbacı bana taytla çocuk olsa ilişkiye ne gerek var ver kocaya halletsin giy çık dolaş hep hamile kalınıyosa ayyy tövbe tövbe
O pipili nasıl olduuuuu demekki sexsiysinBi kere goreydin ole diyeydin
Bir sikayetle gitmis yanlıslıkla kimse kimseyi sikayet etmesinKötü birşey değil ki vah garibim ya
İkiside hamile bırakır ben sana söyleyeyim
Besiz olur bunlarla cicegim sen bunu giy
Tayt satışlsrı batlıcak yakındaGiymene gerek yok bebegim resim atsan yeter sonra hamileyken hamile kalırsın falan falan
Hamile bırakan taytlar bunlarrrrrrTayt satışlsrı batlıcak yakında
Çocuk olunca hemen taytlı çalışmalara başlıycammmmmBesiz olur bunlarla cicegim sen bunu giy
hosgeldin taytları bunlaaaaarrrrr DİYECEZÇocuk olunca hemen taytlı çalışmalara başlıycammmmm
Gel vatandaş gellll abicim almazmısın eşine al abicim al 10 çocuğu olanlar bu taytlardan giydiiiii al allllllHamile bırakan taytlar bunlarrrrrr
banlatan taytlar bunlarrrrrrrr
Seni leylekler getirmedi kuzum biz biz biz seni babanla tayttan yaptık bebeğimhosgeldin taytları bunlaaaaarrrrr DİYECEZ
Bata bata daha zevkli kiizAhahahahahahaha fatmaaaaa hiç güleceğim yoktu anamİlk baştaki olmaz bacım batar o batar çocuk olanlardan lazım nasıl oluyosa
Immmm seyyyyO pipili nasıl olduuuuu demekki sexsiysin
Ikincisini ole denerim belkim ikizler olurİkiside hamile bırakır ben sana söyleyeyim
Alanında uzamn dr olacgm kişi ama Prof burda Elazığda yok kuxm ama eger varsa urda hemsire felan başka yerde rahim filmimi göstercek olan benm için allah rızası için yapablrmi gösterblr mi Rahim filmimiBenim mantıgıma hic yatmadı bu bilesintüpleri baglayıp tüp bebek yapmak mantıksız geliyor icini karartmak istemem ama profesör bulsan keske yada alanında uzmanını bulsan bebegim ya
Yaaa çok sevindim darıısı başımıza benimde 6 aralıktı hala olmadım ama halada gidip tahlil yaptırmadımPozitif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?