Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle mi kuzm peki yazaym bi çok saol kuzm

Ovulasyon testi kullananlar nerden alıyorsunuz ya bazı siteler tc istiyor öbrüne giriş sağlayamıyorum adres kısmında filan hata veriyor
Ben birgebeningunlugnden aldım instagramda, çok memnun kaldım, net göstermişti bende geçen ay yumurtlamayı, bu ay yapmayacam doktor kontolünde takip edecem

kizlar ben asilama oldum ya cumartesi normalde ben piki hissederdim ama sonra birsey hissetmezdim ama o günden beri altimda hep bi cekme var.. aranizda asilama olanlar neler yasadiniz bana bilgi verirmisiniz? L Loriklorik canimm sende asilama olmusdun sende nasildi sonraki günler

Hayırlısıyla güzel haber alirsn insAllah cnm hayrlı olsun

Kızlar buda. Bgn ki ile birlikte olan ovulasyon testım bundan sonra yapmayı bırakayım mı ve nasıl oldu şimdi ne dıyor bana bu yaaa

Eklentiler

• IMG_20191211_122133.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar merhaba sat 11 kasım bat 9 aralıktı ama henüz adet olmadım ve ağrım sancım herhangi bir şeyim de yok bir ay önce doktor önerisiyle prowomen kullanmaya başladım ve ilk defa adetim gecikti( ovulasyon testleriyle yumurtlamamamı da takip ediyorum 23aralık çatlama oldu ) gecikme sonrası bu sabah normal gebelik testi yaptım fakat negatif çıktı acaba aranızda böyle bir durum yaşayan var mi ?

Ben adete 3 gün kala yaptım negatif çıktı dedim belki geç döllenmedir onyüzden bekliyorum
Ben üç gün geçince yaptım çıktı herkes için hayırlısı olsun yalnız bişi söyleyim kendi adıma gerçekten yumurtlama takvimi ile alakası olmayan günlerde ilişki oldu bu ay işleri dolayısıyla vede hiiiiç beklemediğim bir anda geçen hafta eşim kalp rahatsızlığı sebebiyle yoğun bakımdaydı çok zor günlerde geldi yani ne yerde ne gökteyim çok tuhaf duygular içindeyim arkadaşlar gerçekten üzerine düşmediğim hiç zannetmediğim zamanda oldu Allahın hikmetinden sual olmaz Allah kim istiyorsa anne olmayı kucağını doldursun insan kaybedince daha bi anlıyor kıymetini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…