- 2 Haziran 2018
- 873
- 746
- 53
Neden yapmadın arkadaşımYaaa çok sevindim darıısı başımıza benimde 6 aralıktı hala olmadım ama halada gidip tahlil yaptırmadım
Ameliyat dedi kuzmBerraAksa_K kuzum afedersin ben bu ara pek giremiyorum noldu ne dedi sana doktor konuyu anlayamadım pek
İnşaAllahh kuzmmm benm adıma tekrar yazarsan kuzm sevnrm belki gören olrAh kuzum düzgün bir doktor bulsam ben hic düsünmeden yapardım valla insallah sorabilecek gösterebilecek birileri cıkar buradan
Öyle mi kuzm peki yazaym bi çok saol kuzmCanım instagram kullanıyosan bir gebenin günlüğü sayfasında Ebru hanım var. Ona bi anlatsan senin olayı, onun önerdiği bi doktor vardı. Belki iletişim kurabilirsin o doktorla. Ona mesaj yazıp durumu bi anlat bakalım.
Ovulasyon testi kullananlar nerden alıyorsunuz ya bazı siteler tc istiyor öbrüne giriş sağlayamıyorum adres kısmında filan hata veriyor
Ben birgebeningunlugnden aldım instagramda, çok memnun kaldım, net göstermişti bende geçen ay yumurtlamayı, bu ay yapmayacam doktor kontolünde takip edecemOvulasyon testi kullananlar nerden alıyorsunuz ya bazı siteler tc istiyor öbrüne giriş sağlayamıyorum adres kısmında filan hata veriyor
Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin benim 3. Olacak rabbim nasip ederse bu arada 22 haftalık erken doğumum var
Ah canım benim olsun bak Rabbim tekrardan nasip etmişAmin canım Allah isteyen herkese nasip etsin benim 3. Olacak rabbim nasip ederse bu arada 22 haftalık erken doğumum var
Neden ameliyat yani sorun ne ki ?Ameliyat dedi kuzmkaçamaksz ameliyat
Hayırlısıyla güzel haber alirsn insAllah cnm hayrlı olsunkizlar ben asilama oldum ya cumartesi normalde ben piki hissederdim ama sonra birsey hissetmezdim ama o günden beri altimda hep bi cekme var.. aranizda asilama olanlar neler yasadiniz bana bilgi verirmisiniz? L Loriklorik canimm sende asilama olmusdun sende nasildi sonraki günler
Evet güzel sonuç verdi yani daha net anlaşılırdiTeşekkürler instadaki iyi güvenilir mi
Ben adete 3 gün kala yaptım negatif çıktı dedim belki geç döllenmedir onyüzden bekliyorumNeden yapmadın arkadaşım
Bence ovuya devam et silikleşmeye olacak mı bakalımKızlar buda. Bgn ki ile birlikte olan ovulasyon testım bundan sonra yapmayı bırakayım mı ve nasıl oldu şimdi ne dıyor bana bu yaaa
Aynen cnm yarına da atarım cnm inşallah olur cnmBen
Bence ovuya devam et silikleşmeye olacak mı bakalım
N11 tc istiyor sorun olur mu güvenemedimBen önce n11’den laboquik almıştım. Şimdi bir gebenin günlüğünden aldım. İkisinden de memnunum.
N11 e göre pahalı satıyor bayaEvet güzel sonuç verdi yani daha net anlaşılırdi
N11den Ben su anda kullanyrm ve memnunum bendeN11 tc istiyor sorun olur mu güvenemedim
Ben üç gün geçince yaptım çıktı herkes için hayırlısı olsun yalnız bişi söyleyim kendi adıma gerçekten yumurtlama takvimi ile alakası olmayan günlerde ilişki oldu bu ay işleri dolayısıyla vede hiiiiç beklemediğim bir anda geçen hafta eşim kalp rahatsızlığı sebebiyle yoğun bakımdaydı çok zor günlerde geldi yani ne yerde ne gökteyim çok tuhaf duygular içindeyim arkadaşlar gerçekten üzerine düşmediğim hiç zannetmediğim zamanda oldu Allahın hikmetinden sual olmaz Allah kim istiyorsa anne olmayı kucağını doldursun insan kaybedince daha bi anlıyor kıymetiniBen adete 3 gün kala yaptım negatif çıktı dedim belki geç döllenmedir onyüzden bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?