Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaa gerçektenmi kuzum yaa
Tüh boşamı iptal ettim ben şimdi
En kötü ihtimalle diğer aya giderim yaa
Bi cesaret bulup hadi gideyim demiştim bu ay için
Canım evet leke geldiği gün adet birinci gün sayılır. Tekrar bak belki boş randevu bulursun üçüncü güne al varsa eğer

Canımm yap belki çıkar bende lh çok yüksek cıktı yumurtalık çatlamıyor dedi ama oldu senin adet düzgün nasil

Bende ne zamandır takip ediyordum ama bu ay bi alayım dedim 7sinde pik gördüm 5-7-8-9-11 de denedim bakalım hayırlısı ile tutar inşallah Sizde de yumurtlamadan sonra tek taraflı bi ağrı oldu mu peki ara ara kendini hissettiren? Bir de yumurtlamadan sonra ovulasyonla bakmaya devam ettiniz mi? Git gide koyulaşma mı olmuştu sizde de ovulasyonlarda

Canım benim yumurtlama değerlendirdikten sonra hep sol tarafım ağrıdı ben ordan hissetmiştim yumurtlamanın 10.günü de ovulasyon testi yaptım ve koyuydu ikiside sonra da gebelik yaptım çıkmıstı canım. Senin daha yeni bitmiş sanırım yumurtlaman

Pikten itibaren 6. Günüm suanda benimde, 10. Gün yapmayı düşünüyorum bir test. Benimde solda ayrı var ara ara geliyor bazen şiddetleniyor ama belkide tutunmadı ve reglye hazırlanıyor bilemiyorum. Umarım tutunmadır Allah isteyen herkese nasip etsin

İnşallah tutunmadır canım ben daha önce hiç yaşamamıştım o tek taraflı sğrıyı tutunma ağrısıymıs meğer inşallah seninde olmustur canım

İnşallah tutunmadır canım ben daha önce hiç yaşamamıştım o tek taraflı sğrıyı tutunma ağrısıymıs meğer inşallah seninde olmustur canım
İnşallah canım benim Regl ağrısı gibi değil ama benim hissettiğim ağrı sanki zonklar ve böyle aşagı çekermiş gibi bir ağrı , özellikle ayakta çok durduğumda artıyor. Bekleyip görcez umarım güzel haber veririm

İşte aynen benimde öyleydi ve hala hala arada o ağrı oluyor canım, inşallah canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…