Sağol canım halim yok valla halsizlik var dövülmüş gibiyim resmenO zamanlar benimde çoktu giderek azaldı ama hala var arada, normal yani
Canım evet leke geldiği gün adet birinci gün sayılır. Tekrar bak belki boş randevu bulursun üçüncü güne al varsa eğerYaaa gerçektenmi kuzum yaa
Tüh boşamı iptal ettim ben şimdi
En kötü ihtimalle diğer aya giderim yaa
Bi cesaret bulup hadi gideyim demiştim bu ay için
Canımm yap belki çıkar bende lh çok yüksek cıktı yumurtalık çatlamıyor dedi ama oldu senin adet düzgün nasilMerhaba arkadaslar 2 yillik evliyim bnde pko esimde harekette dusukluk var. Bir defa asilama yaptk olmadi.8 ekimden beri inofolic combi kahverengi kapsul kullaniyorum doktor 3 ay kullan dedi. en son regl 3 kasim ve hala regl olmadim bel agrisindan yataktan kalkamiyorum bugun surekli kustum.. test yapmaya da korkuyorum yine hayal kirikligi olur diye. Reglim duzensizdir napsam bilemedim
Tamam canım doğru diyosun yeniden bakayım 2.günü olur tam sökülürsem yarına doğru diyosunCanım evet leke geldiği gün adet birinci gün sayılır. Tekrar bak belki boş randevu bulursun üçüncü güne al varsa eğer
Lh kaç senin ben daha yeni öğrendim bak hamile olduğumu burdan bi arkadaş yap dedi cıktı 5 haftalıkCanımm yap belki çıkar bende lh çok yüksek cıktı yumurtalık çatlamıyor dedi ama oldu senin adet düzgün nasil
Uyku hali halsizlik çok oluyorSağol canım halim yok valla halsizlik var dövülmüş gibiyim resmen
Bende kist yok aslında ultrason da çıkmadı bi şey ama lh yuksek du inslin yüksektiLh kaç senin ben daha yeni öğrendim bak hamile olduğumu burdan bi arkadaş yap dedi cıktı 5 haftalık
Bende bu aralar hep bel ağrısı var di da ben adet bekliyodym şimdide az psikolojik herhalde kalmadım gelmiyorUyku hali halsizlik çok oluyor
Yok hepsi normal, ilk zaten kasik ağrısı ve bel ağrısı oluyorBende bu aralar hep bel ağrısı var di da ben adet bekliyodym şimdide az psikolojik herhalde kalmadım gelmiyor
Bende ne zamandır takip ediyordum ama bu ay bi alayım dedim 7sinde pik gördüm 5-7-8-9-11 de denedim bakalım hayırlısı ile tutar inşallahTeşekkür ederim canım Allah sanada nasip etsinCanım ben 2.denememde hamile kaldım çok memnun kaldım testlerinden çok hassas ve bence uğur getiriyor o bayanın testleri diye düşünüyorum hiç olmayanların bile o testlerle olmus hep bence herkes kullansın ordan
Baskın derken sinirli anlamındamıHanginiz daha,baskin
Canım benim yumurtlama değerlendirdikten sonra hep sol tarafım ağrıdı ben ordan hissetmiştim yumurtlamanın 10.günü de ovulasyon testi yaptım ve koyuydu ikiside sonra da gebelik yaptım çıkmıstı canım. Senin daha yeni bitmiş sanırım yumurtlamanBende ne zamandır takip ediyordum ama bu ay bi alayım dedim 7sinde pik gördüm 5-7-8-9-11 de denedim bakalım hayırlısı ile tutar inşallahSizde de yumurtlamadan sonra tek taraflı bi ağrı oldu mu peki ara ara kendini hissettiren? Bir de yumurtlamadan sonra ovulasyonla bakmaya devam ettiniz mi? Git gide koyulaşma mı olmuştu sizde de ovulasyonlarda
Pikten itibaren 6. Günüm suanda benimde, 10. Gün yapmayı düşünüyorum bir test. Benimde solda ayrı var ara ara geliyor bazen şiddetleniyor ama belkide tutunmadı ve reglye hazırlanıyor bilemiyorum. Umarım tutunmadırCanım benim yumurtlama değerlendirdikten sonra hep sol tarafım ağrıdı ben ordan hissetmiştim yumurtlamanın 10.günü de ovulasyon testi yaptım ve koyuydu ikiside sonra da gebelik yaptım çıkmıstı canım. Senin daha yeni bitmiş sanırım yumurtlaman
Kimi sozu daha cok geçiyorBaskın derken sinirli anlamındamı
İnşallah tutunmadır canım ben daha önce hiç yaşamamıştım o tek taraflı sğrıyı tutunma ağrısıymıs meğer inşallah seninde olmustur canımPikten itibaren 6. Günüm suanda benimde, 10. Gün yapmayı düşünüyorum bir test. Benimde solda ayrı var ara ara geliyor bazen şiddetleniyor ama belkide tutunmadı ve reglye hazırlanıyor bilemiyorum. Umarım tutunmadırAllah isteyen herkese nasip etsin
Öyle birşey yok ikimizde eşitiz yani ama o daha agrasif ben daha uysalım sakinimdir sinirlidir oKimi sozu daha cok geçiyor
İnşallah canım benimİnşallah tutunmadır canım ben daha önce hiç yaşamamıştım o tek taraflı sğrıyı tutunma ağrısıymıs meğer inşallah seninde olmustur canım
Öyle birşey yok malesef birbirimize pek söz geçirmezdik zaten suan ayrıyız pek öyle bir durum yasanmıyorKimi sozu daha cok geçiyor
İşte aynen benimde öyleydi ve hala hala arada o ağrı oluyor canım, inşallah canımİnşallah canım benimRegl ağrısı gibi değil ama benim hissettiğim ağrı sanki zonklar ve böyle aşagı çekermiş gibi bir ağrı , özellikle ayakta çok durduğumda artıyor. Bekleyip görcez umarım güzel haber veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?