- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Maşallah ne güzel benimde kız evli değil o dahaEvet kız, evli ve iki kızı var onun
Aaaa evet, seninki de kız mı?
Çok güzel, hiç yalnız kalmıyosun. İkiz olmak güzel bişey kendi açımdan. Ama anneler açısından ne kadar zor olduğunu da biliyorum.İnşallah ikizin olur senin, zorlukları çok ama özel bişey
Sökülmedinmi canım hep böyle olurmuydu peki? Test mi yapsan acabaKızlar bende yarın için doktordan randevu almıştımya
Sözde bugün adet olacaktım lekem gelmişti dün
Yarın da adetin 2.günü olacaktı
En azından hormonlarıma bakılırdı alttan da muayene etmek isterse ederdi ama ben adet olmadım
Kahve kahve lekeler geldi tırnak kadar ama devamı gelmedi sökülemiyorum
Bende randevuyu iptal ettim
Çünkü yarın 2.günü olmamış olacak
Çalıştığım içinde cumartesiye almak işime gelmişti
Napsam bilemiyorum
MeselaValla güzel ama kötü taraflarıda var
Hep böyle başlar adetlerimSökülmedinmi canım hep böyle olurmuydu peki? Test mi yapsan acaba
Ya sürekli ikiz misiniz soruları falan bide herşeyimiz ortak arkadaslar bile yani herşeyin aynı oluyor ama tabiki iyi tarafları daha baskın hep bir arkadasın olmus oluyor hayattaMesela
Aynen aynen yap bi test içinde kalmasınHep böyle başlar adetlerim
Ama böyle 2 gün leke devam etmezdi kuzum
Yarına kadar olmazsam yapcam test sabah☺
Test yapıcamya şimdi inadına hemen olurumAynen aynen yap bi test içinde kalmasın
Bişey olmaz kötü düşünme hemenTest yapıcamya şimdi inadına hemen olurum
Hanginiz daha,baskinYa sürekli ikiz misiniz soruları falan bide herşeyimiz ortak arkadaslar bile yani herşeyin aynı oluyor ama tabiki iyi tarafları daha baskın hep bir arkadasın olmus oluyor hayatta
Aynı ağrılar bende var yatıyorum işim bittikçe bir kaybım var korkuyorumBaya ağrı adet ağrısı gibi
Amin canım benim kimseyi evlatla sınamasınInsaAllah düşecek canim benim hersey bir vesile umutlu olmak lazim umutsuzluk şeytandan.. Amin inşaAllah Rabbim o güzel mucizeyi hayirlisiyla sağlıkla herkese nasip etsin inşaAllah ❤
Canım leke geldiyse adet başlangıcı sayılıyor amaKızlar bende yarın için doktordan randevu almıştımya
Sözde bugün adet olacaktım lekem gelmişti dün
Yarın da adetin 2.günü olacaktı
En azından hormonlarıma bakılırdı alttan da muayene etmek isterse ederdi ama ben adet olmadım
Kahve kahve lekeler geldi tırnak kadar ama devamı gelmedi sökülemiyorum
Bende randevuyu iptal ettim
Çünkü yarın 2.günü olmamış olacak
Çalıştığım içinde cumartesiye almak işime gelmişti
Napsam bilemiyorum
Yaaa gerçektenmi kuzum yaaCanım leke geldiyse adet başlangıcı sayılıyor ama
O da bana bagli halâ sansina kusSen kus oğlun küsmesin
Instagramda polikistikoverlayasamm sayfası vardı, orda kullanıp fayda gören çok kişi var, benim pkos um yok ama kadın hastalıklarına iyi gelip, adeti düzene soktuğu için kullandım. Inceleyebilirsin sende, Allah şifa versinAllah razı olsun bu ay deneyeceğim birseyler bunlarida ekliyeyim canim
O zamanlar benimde çoktu giderek azaldı ama hala var arada, normal yaniBaya ağrı adet ağrısı gibi
Hamileyken saçma sapan rüyalar görmek çok normalmiş, bende sürekli aynı seninki gibi rüyalar görüyorum, ruya oldugunu bilsen de cidden can sıkıcı oluyor, benimde arada trip attigim oluyorOnun agzini kiricam gece ruyamda aldatiyodu beni yine geldi aklima sabahtan beri ariyo acmiyorum bi kere actim sen beni aldattin dedim kapattim aksam bacagina tukurucem
Benimde riskim var ondanAynı ağrılar bende var yatıyorum işim bittikçe bir kaybım var korkuyorum
Iñslalah olur canım hepimiz iyi anne baba olalımUmarım olur olmak zorunda zaten tüm sprumluluk biz annelerde olmamalı bi baba yeri gelince anne de olabilmeli bence umarım iyi olur herşeyben eşimin çok iyi baba olucagından eminim emin olmasam bebek düşünmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?