Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maşallah ne güzel benimde kız evli değil o daha

Sökülmedinmi canım hep böyle olurmuydu peki? Test mi yapsan acaba

Canım leke geldiyse adet başlangıcı sayılıyor ama

Merhaba arkadaslar 2 yillik evliyim bnde pko esimde harekette dusukluk var. Bir defa asilama yaptk olmadi.8 ekimden beri inofolic combi kahverengi kapsul kullaniyorum doktor 3 ay kullan dedi. en son regl 3 kasim ve hala regl olmadim bel agrisindan yataktan kalkamiyorum bugun surekli kustum.. test yapmaya da korkuyorum yine hayal kirikligi olur diye. Reglim duzensizdir napsam bilemedim

Allah razı olsun bu ay deneyeceğim birseyler bunlarida ekliyeyim canim
Instagramda polikistikoverlayasamm sayfası vardı, orda kullanıp fayda gören çok kişi var, benim pkos um yok ama kadın hastalıklarına iyi gelip, adeti düzene soktuğu için kullandım. Inceleyebilirsin sende, Allah şifa versin

Onun agzini kiricam gece ruyamda aldatiyodu beni yine geldi aklima sabahtan beri ariyo acmiyorum bi kere actim sen beni aldattin dedim kapattim aksam bacagina tukurucem
Hamileyken saçma sapan rüyalar görmek çok normalmiş, bende sürekli aynı seninki gibi rüyalar görüyorum, ruya oldugunu bilsen de cidden can sıkıcı oluyor, benimde arada trip attigim oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…