Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok cnm yapmadım ovulasyon. Normal adet tarihimden 4 gün geçmişti. Doktorum da bekle pztsye kadar diyo
bekle bakalım bende çok merak ettim inşallah güzel haberdir
Oy kuzum kıyamam ne güzel kitaplar onlarsorma ya bizde alırız inş kavuşuruz sağlıkla bebekleirmize
amin canım amiin canı gönülden inanıyorum artık

Aynen canım eşin umarım baba olucagı gerçeğinin farkındadır. Ben baba kavramının eksikliğini çok yasadıgım için sadece anne değil babanında çook önemli oldugunu düşünüyorum
Eşim baba nasıl olur bilmiyorum ben nasıl anne olucam onu da bilmiyorum ama eşim benimle sorunum yaşıyor diye illa sanmam umarım hepimiz iyi anne baba oluruz ben zaten çok istedim ise girecektim bankaya ama bebek için geri vazgeçtim anne olmak fedekarlık gerektirir diye boşuna demiyolar eşim de umarım fedakar iyi bi baba olur sizinkide olsun

Kuzu test adetin 11. Gün pik oldu yani dün bugünde pik henüz çatlamadı sanırım erken yumurtlama oldu bu ay benim normalde 19. Gün yunurtlama olurdu teste geç başlicaktım akıntım gelince şüpelendim
Ayyy iyikiii erken yapmissinnn farketmesen gidecek valla

Ailde ikiz,var bizim ama bi ihtimal babamim ikizi varmis vefat etmis . Iki dedem de ikiz

Bende ikizim, ordan biliyorum
Bizde de çok ikiz var, ama ben büyük konuşmak istemem de ikiz istemem

Ay hadi inşallah ya bir şey sorcam kaç dk bekliyorsunuz yatakta.ben 10 dk.az mı ki

Canım ben yarım saat kalkmamaya çalışıyorum en az. Gerçi onunla ilgisi yokmuş ama, kalkmayınca bişey kaybetmiyoruz sonuçta.

Yaa kiz mi ikizin o da evli mi

Umarım olur olmak zorunda zaten tüm sprumluluk biz annelerde olmamalı bi baba yeri gelince anne de olabilmeli bence umarım iyi olur herşey ben eşimin çok iyi baba olucagından eminim emin olmasam bebek düşünmezdim

Yaa kiz mi ikizin o da evli mi

Evet kız, evli ve iki kızı var onun

Senindemi ikiz kardeşin var benimde

Aaaa evet, seninki de kız mı?

Ama benim yookk ikizimnasil bir duygu ikiz kardesi olmak

Çok güzel, hiç yalnız kalmıyosun. İkiz olmak güzel bişey kendi açımdan. Ama anneler açısından ne kadar zor olduğunu da biliyorum. İnşallah ikizin olur senin, zorlukları çok ama özel bişey

Insallah ikiz cocuklarim olur 2 yilin zaman kaybi kaybolur saglikli olsunlar bu devirde zor ya ikiz bakmak saka bi yana

InsaAllah düşecek canim benim hersey bir vesile umutlu olmak lazim umutsuzluk şeytandan.. Amin inşaAllah Rabbim o güzel mucizeyi hayirlisiyla sağlıkla herkese nasip etsin inşaAllah ❤

Kızlar bende yarın için doktordan randevu almıştımya
Sözde bugün adet olacaktım lekem gelmişti dün
Yarın da adetin 2.günü olacaktı
En azından hormonlarıma bakılırdı alttan da muayene etmek isterse ederdi ama ben adet olmadım
Kahve kahve lekeler geldi tırnak kadar ama devamı gelmedi sökülemiyorum
Bende randevuyu iptal ettim
Çünkü yarın 2.günü olmamış olacak
Çalıştığım içinde cumartesiye almak işime gelmişti
Napsam bilemiyorum

Test yapmış mıydın canım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…