- 20 Mart 2011
- 13.947
- 32.545
- 798
bekle bakalım bende çok merak ettim inşallah güzel haberdirYok cnm yapmadım ovulasyon. Normal adet tarihimden 4 gün geçmişti. Doktorum da bekle pztsye kadar diyo
amin canım amiin canı gönülden inanıyorum artıkOy kuzum kıyamam ne güzel kitaplar onlarsorma ya bizde alırız inş kavuşuruz sağlıkla bebekleirmize
Eşim baba nasıl olur bilmiyorum ben nasıl anne olucam onu da bilmiyorum ama eşim benimle sorunum yaşıyor diye illa sanmam umarım hepimiz iyi anne baba oluruz ben zaten çok istedim ise girecektim bankaya ama bebek için geri vazgeçtim anne olmak fedekarlık gerektirir diye boşuna demiyolarAynen canım eşin umarım baba olucagı gerçeğinin farkındadır. Ben baba kavramının eksikliğini çok yasadıgım için sadece anne değil babanında çook önemli oldugunu düşünüyorum
Ay hadi inşallah yaBende ordan aldım canım. Bitince başlarsın o zaman. Benim çatlama oldu, değerlendirme sürecindeyim.
Ayyy iyikiii erken yapmissinnn farketmesen gidecek vallaKuzu test adetin 11. Gün pik oldu yani dün bugünde pik henüz çatlamadı sanırım erken yumurtlama oldu bu ay benim normalde 19. Gün yunurtlama olurdu teste geç başlicaktım akıntım gelince şüpelendim
Ailde ikiz,var bizim ama bi ihtimalbabamim ikizi varmis vefat etmis . Iki dedem de ikiz
Ay hadi inşallah yabir şey sorcam kaç dk bekliyorsunuz yatakta.ben 10 dk.az mı ki
Yaa kiz mi ikizinBende ikizim, ordan biliyorum
Bizde de çok ikiz var, ama ben büyük konuşmak istemem de ikiz istemem
Canım ben yarım saat kalkmamaya çalışıyorum en az. Gerçi onunla ilgisi yokmuş ama, kalkmayınca bişey kaybetmiyoruz sonuçta.
Umarım olur olmak zorunda zaten tüm sprumluluk biz annelerde olmamalı bi baba yeri gelince anne de olabilmeli bence umarım iyi olur herşeyEşim baba nasıl olur bilmiyorum ben nasıl anne olucam onu da bilmiyorum ama eşim benimle sorunum yaşıyor diye illa sanmam umarım hepimiz iyi anne baba oluruz ben zaten çok istedim ise girecektim bankaya ama bebek için geri vazgeçtim anne olmak fedekarlık gerektirir diye boşuna demiyolareşim de umarım fedakar iyi bi baba olur sizinkide olsun
Senindemi ikiz kardeşin var benimdeBende ikizim, ordan biliyorum
Bizde de çok ikiz var, ama ben büyük konuşmak istemem de ikiz istemem
Canım ben yarım saat kalkmamaya çalışıyorum en az. Gerçi onunla ilgisi yokmuş ama, kalkmayınca bişey kaybetmiyoruz sonuçta.
Ama benim yookk ikizimSenindemi ikiz kardeşin var benimde
Yaa kiz mi ikizino da evli mi
Senindemi ikiz kardeşin var benimde
Ama benim yookk ikizimnasil bir duygu ikiz kardesi olmak
Insallah ikiz cocuklarim olurEvet kız, evli ve iki kızı var onun
Aaaa evet, seninki de kız mı?
Çok güzel, hiç yalnız kalmıyosun. İkiz olmak güzel bişey kendi açımdan. Ama anneler açısından ne kadar zor olduğunu da biliyorum.İnşallah ikizin olur senin, zorlukları çok ama özel bişey
Insallah ikiz cocuklarim olur2 yilin zaman kaybi kaybolur saglikli olsunlar bu devirde zor ya ikiz bakmak saka bi yana
InsaAllah düşecek canim benim hersey bir vesile umutlu olmak lazim umutsuzluk şeytandan.. Amin inşaAllah Rabbim o güzel mucizeyi hayirlisiyla sağlıkla herkese nasip etsin inşaAllah ❤Geçen ay denemiştim canım hayıtı doktor kist dedi yapışıklik dedi ondan fırladı bence fsh İnşallah şu macun düşürür
Normalde aklıma getirmemeye çalışır ve umutsuz olurdum biliyor musun amaaan olmayacak ki zaten derdim. Artık öyle değilim olacak kesinlikle ama acaba ne zaman diye heyecan yapıyorumnormalde hep bebek ile ilgi şeyleri görmezden gelirdim yarama dokunuyor diye şimdi çok güzel iki kitap aldım biri hamilelik zamanında okunacak esmalar biri de alim yetiştiren Anneler diye bir kitap kendimi hazırlıyorum içimde umut var olacak Allah'ın izniyle. Diyorum ya valla sayılı kişiler kaldık şu topikte Rabbim bizim de mujdemizi versin tez vakitte
Aynen kuzu ya ama 2. Gün çatlamadı halaAyyy iyikiii erken yapmissinnn farketmesen gidecek valla
Kızlar bende yarın için doktordan randevu almıştımya
Sözde bugün adet olacaktım lekem gelmişti dün
Yarın da adetin 2.günü olacaktı
En azından hormonlarıma bakılırdı alttan da muayene etmek isterse ederdi ama ben adet olmadım
Kahve kahve lekeler geldi tırnak kadar ama devamı gelmedi sökülemiyorum
Bende randevuyu iptal ettim
Çünkü yarın 2.günü olmamış olacak
Çalıştığım içinde cumartesiye almak işime gelmişti
Napsam bilemiyorum
Sen kus oğlun küsmesinGul sen gul lorik hanim. Bu sefer de sana küstm taam mi hih
Valla güzel ama kötü taraflarıda varAma benim yookk ikizimnasil bir duygu ikiz kardesi olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?