Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen insan kendini teselli edecek kendinden daha sikintililari görünce bu mu benim sikintim diyor benimde ayni 40lara dayaniyor bende şükrediyorum kendiliğinden olunca Rabbim yardimcimiz olsun canim
Amin inşallah sen ovu testi falan yapıyomusun canım

Ayy erkek senesi heralde hadi bakalım sağlıkla gelsin kuzucuk
İnsallah bakalim saglikli olsun da gerisi onemli degil sadece insan merak ediyo bisey almak istiyosun erkege gidicek renkler var kiza gidicek renkler var zaten mavi pembe bisey almayi dusunmuyorum ama yakistirma meselesi iste

Bana niye vermedi acaba vitamin falan yazicam dedi ama onuda almadım daha
Vitamin genelde daha geç başlanıyor ama seninki belki çok düşüktür, eğer düşük riskin varsa mutlaka progestan veriyorlar ve dinlen bol.bol, uzanma eğilme ağır kaldirma

İnsallah bakalim saglikli olsun da gerisi onemli degil sadece insan merak ediyo bisey almak istiyosun erkege gidicek renkler var kiza gidicek renkler var zaten mavi pembe bisey almayi dusunmuyorum ama yakistirma meselesi iste
E tabiki kuzum ay bide öyle minnoş şeyler varki valla diyorum bu cinsiyeti öğrenmeyen hamileler nasıl dayanıyor

Evet 2 aydir yapiyorum canim gecen ay 2 defa yumurtlamam oldu biri 1 gun sürmüştü, 2.si 2 gün sürmüştü ama nasip olmadi
Eşindede bi sorun yoksa olur kuzum mesele yumurtlamak değilki kalitelimi değilmi buda var işte

Aynen canim eşimde var yok suan bilmiyoruz kendisi 1 sene dolmadan birseye yanaşmıyor
Aslında beklemese keşke süreç uzuyor ama vardır bi bildiği onunda illaki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…