Amin inşallah sen ovu testi falan yapıyomusun canımAynen insan kendini teselli edecek kendinden daha sikintililari görünce bu mu benim sikintim diyor benimde ayni 40lara dayaniyor bende şükrediyorum kendiliğinden olunca Rabbim yardimcimiz olsun canim
Bizde tek yumurta ikiziyiz. Çok benziyoruz o yüzden.
Erkek mi senin ikizin canım? ☺
Bazen oluyo yumurta iyice gelişiyo. Kaliteli oluyomuş öyle canım. Yarına çatlar, gündüz yap test
Melek annesi olmuşsunuz, Rabbim inşaAllah hayırlısıyla sağlıkla evladinizi kucağıniza alabilmeyi nasip etsin canim benimEvet şu an hamileyim 2018 mayısta 22 haftalık bebeğimi kaybettim erken doğumla tekrar cesaret etmem bu kadar zaman aldı
Ayy erkek senesi heralde hadi bakalım sağlıkla gelsin kuzucukDoktor pazartesi bacak arasinda pipi var gibi gordum dedi ama kesin degil dedi
Evt 3 saat var hemde aramızda :)) annem o zamanın şartlarında ultrasona girmiş bi kaç kere ama ikiz olduğumuzu anlamamışlarGercekteb mii su an topikte 3 tane ikiz oldukiskaniyorum aaaammmaaaaa ha
Ay neye kızdınAnladıgım icin kızmamııstım
İnsallah bakalim saglikli olsun da gerisi onemli degil sadece insan merak ediyo bisey almak istiyosun erkege gidicek renkler var kiza gidicek renkler var zaten mavi pembe bisey almayi dusunmuyorum ama yakistirma meselesi isteAyy erkek senesi heralde hadi bakalım sağlıkla gelsin kuzucuk
Evet 2 aydir yapiyorum canim gecen ay 2 defa yumurtlamam oldu biri 1 gun sürmüştü, 2.si 2 gün sürmüştü ama nasip olmadiAmin inşallah sen ovu testi falan yapıyomusun canım
Vitamin genelde daha geç başlanıyor ama seninki belki çok düşüktür, eğer düşük riskin varsa mutlaka progestan veriyorlar ve dinlen bol.bol, uzanma eğilme ağır kaldirmaBana niye vermedi acaba vitamin falan yazicam dedi ama onuda almadım daha
E tabiki kuzum ay bide öyle minnoş şeyler varki valla diyorum bu cinsiyeti öğrenmeyen hamileler nasıl dayanıyorİnsallah bakalim saglikli olsun da gerisi onemli degil sadece insan merak ediyo bisey almak istiyosun erkege gidicek renkler var kiza gidicek renkler var zaten mavi pembe bisey almayi dusunmuyorum ama yakistirma meselesi iste
Eşindede bi sorun yoksa olur kuzum mesele yumurtlamak değilki kalitelimi değilmi buda var işteEvet 2 aydir yapiyorum canim gecen ay 2 defa yumurtlamam oldu biri 1 gun sürmüştü, 2.si 2 gün sürmüştü ama nasip olmadi
Yyuuuuuaaaaaaaaa cok guzel ya vallahaEvt 3 saat var hemde aramızda :)) annem o zamanın şartlarında ultrasona girmiş bi kaç kere ama ikiz olduğumuzu anlamamışlarsonra suprizzz
Aynen canim eşimde var yok suan bilmiyoruz kendisi 1 sene dolmadan birseye yanaşmıyorEşindede bi sorun yoksa olur kuzum mesele yumurtlamak değilki kalitelimi değilmi buda var işte
Bende mart ayında 19 haftalık kaybettim cidden zor bir süreç, seninkinde sorun neydi acaba ??Evet şu an hamileyim 2018 mayısta 22 haftalık bebeğimi kaybettim erken doğumla tekrar cesaret etmem bu kadar zaman aldı
Ben önce doğmuşum, sonra bakmışlar sancılar devam ediyor demişler bi tane daha var, kardeşimde sonradan olmusYyuuuuuaaaaaaaaa cok guzel ya vallaha3 saat sonra mi dogmussun
İcim gidiyoo valla ama az kaldi iki hafta sonra kesinlesir heraldeE tabiki kuzum ay bide öyle minnoş şeyler varki valla diyorum bu cinsiyeti öğrenmeyen hamileler nasıl dayanıyor
Aynen canim eşimde var yok suan bilmiyoruz kendisi 1 sene dolmadan birseye yanaşmıyor
Aslında beklemese keşke süreç uzuyor ama vardır bi bildiği onunda illaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?