Anladım canimAyni testim arkadasla
Teste devam et kuzum daha erken zaten benim adetin 13. Günü çatladıAyy nasıl fark var ama gün olarak baya erken olmuş.benim de 7. gün bugün biraz daha belirgin silik .benm de bugün akıntı olmuş biraz belki erken yum olur
Iñslalah allah sana verir canım üzülme hepisin evladını kuca gina almayı nasip.eder gönlünü temiz tut inşllah tez günde olsunDemiiibala bulanmış yemin ederim. Cinsiyet ayrımı nedir ben evlat diye yanıyorum lüks içindeler
Iñslalah olmuştur güzel haberler verişin ınslalhBu ay sonunda doktora gidicem eger ki adet olursam bakalim son durum ne yumurtlarimda gelisme olmus mu diye bi de amh testi yapticam tekraeda
Bie gebenin günlüğünden almistimCanim sen ovulasyon testinin hangisini kullaniyorsun
Insalllaah canim insallaahhhhIñslalah olmuştur güzel haberler verişin ınslalh
Aniden pik yapabilir canim stres yapma akışına bırak sende ayni böyle kopkoyu göreceksin insaAllah zaten pik olduğunda t sivi değdiği andan itibaren c nasil hemen beliriyor ya t de pikte aynen öyle oluyor ve kopkoyu hal alıyor insaAllah yakindir senindeHic koyulasma yok ben de
Pardon canim kac gun ara ile diyecektim?Aniden pik yapabilir canim stres yapma akışına bırak sende ayni böyle kopkoyu göreceksin insaAllah zaten pik olduğunda t sivi değdiği andan itibaren c nasil hemen beliriyor ya t de pikte aynen öyle oluyor ve kopkoyu hal alıyor insaAllah yakindir seninde❤ normalde reglin kac gun sürüyor canim benim
Insallah olur bugun akintim ve sol yumurtaligim agriyor ama testte piik gormeyince uzuldim .insallah oyle olir .normalde adetim 28 gunde bir olur daha once baska marka ovulasyon kullanmsitim tam 14. Gunde pik oliyordu. Su an 14. Gunumdeyim hala cikmadiAniden pik yapabilir canim stres yapma akışına bırak sende ayni böyle kopkoyu göreceksin insaAllah zaten pik olduğunda t sivi değdiği andan itibaren c nasil hemen beliriyor ya t de pikte aynen öyle oluyor ve kopkoyu hal alıyor insaAllah yakindir seninde❤ normalde reglin kac gun sürüyor canim benim
InsaAllah canim göreceksin, hic üzülme sakin stres olma kafani rahat birak bir bakmissin pik olmuş ki bende gecen ay vucudumu inceleyerek yaptigimdan akinti olduktan 3, 4 gun sonra yumurtlama oldu genelde de böyle söylüyorlar bir gozluyeyim dedim gercekten bende oyle oldu ve bugün piki goren arkadasimizda dun demisti onada demistim aynisini ve bugun pik gördü seninde inşaAllah yakin canim benim❤ bazen bazi ay yumurtlama olmayada biliyormus gebenin günlüğündeki kadin oyle demisti. InsaAllah piki görürsün zaten önemli olan saglikla hayirlisiyla Rabbim bebiş nasip etsin insaAllah canim benimInsallah olur bugun akintim ve sol yumurtaligim agriyor ama testte piik gormeyince uzuldim .insallah oyle olir .normalde adetim 28 gunde bir olur daha once baska marka ovulasyon kullanmsitim tam 14. Gunde pik oliyordu. Su an 14. Gunumdeyim hala cikmadi
Evet bazen yumurtlama olmuyormus bazen de son gune kadae yumurtlama oluyormus ya bakalim hayirlisi insalllaaahhhh olur daInsaAllah canim göreceksin, hic üzülme sakin stres olma kafani rahat birak bir bakmissin pik olmuş ki bende gecen ay vucudumu inceleyerek yaptigimdan akinti olduktan 3, 4 gun sonra yumurtlama oldu genelde de böyle söylüyorlar bir gozluyeyim dedim gercekten bende oyle oldu ve bugün piki goren arkadasimizda dun demisti onada demistim aynisini ve bugun pik gördü seninde inşaAllah yakin canim benim❤ bazen bazi ay yumurtlama olmayada biliyormus gebenin günlüğündeki kadin oyle demisti. InsaAllah piki görürsün zaten önemli olan saglikla hayirlisiyla Rabbim bebiş nasip etsin insaAllah canim benim❤
Olacak insaAllah olacak sende hayirlisiyla yakinda hamiş olacaksin Allah'ın izniyle canim benimEvet bazen yumurtlama olmuyormus bazen de son gune kadae yumurtlama oluyormus ya bakalim hayirlisi insalllaaahhhh olur da
Ne kadae guzel konsuyorsunOlacak insaAllah olacak sende hayirlisiyla yakinda hamiş olacaksin Allah'ın izniyle canim benim❤
Içime doğanları dile getiriyorum canim benim insaAllah Rabbim yüzünü güldürecek inanıyorum sana karşı tanimasamda içime doğan hisler o yönde ❤Ne kadae guzel konsuyorsun
Hosgeldin ballll annesiBennn geldimmmmNapiyosunuz bakayim balli lokmalarim ve aci biberler
Inanir8m boyle seylere insallahhh insalllahhh yaaa yilbasinda hamis olarak girmek isterdimIçime doğanları dile getiriyorum canim benim insaAllah Rabbim yüzünü güldürecek inanıyorum sana karşı tanimasamda içime doğan hisler o yönde ❤
Ball sensin bi kereeeeeHosgeldin ballll annesi
InsaAllah neden olmasin zamani geldiyse olur insaAllah canim benim ❤Inanir8m boyle seylere insallahhh insalllahhh yaaa yilbasinda hamis olarak girmek isterdim
Allah razi olsunn bebegimmInsaAllah neden olmasin zamani geldiyse olur insaAllah canim benim ❤yilbasi olmasa dahi sonraki aylarda Rabbim yüzünü güldürecek insaAllah ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?