Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy nasıl fark var ama gün olarak baya erken olmuş.benim de 7. gün bugün biraz daha belirgin silik .benm de bugün akıntı olmuş biraz belki erken yum olur
Teste devam et kuzum daha erken zaten benim adetin 13. Günü çatladı

Hic koyulasma yok ben de
Aniden pik yapabilir canim stres yapma akışına bırak sende ayni böyle kopkoyu göreceksin insaAllah zaten pik olduğunda t sivi değdiği andan itibaren c nasil hemen beliriyor ya t de pikte aynen öyle oluyor ve kopkoyu hal alıyor insaAllah yakindir seninde❤ normalde reglin kac gun sürüyor canim benim

Pardon canim kac gun ara ile diyecektim?

Insallah olur bugun akintim ve sol yumurtaligim agriyor ama testte piik gormeyince uzuldim .insallah oyle olir .normalde adetim 28 gunde bir olur daha once baska marka ovulasyon kullanmsitim tam 14. Gunde pik oliyordu. Su an 14. Gunumdeyim hala cikmadi

InsaAllah canim göreceksin, hic üzülme sakin stres olma kafani rahat birak bir bakmissin pik olmuş ki bende gecen ay vucudumu inceleyerek yaptigimdan akinti olduktan 3, 4 gun sonra yumurtlama oldu genelde de böyle söylüyorlar bir gozluyeyim dedim gercekten bende oyle oldu ve bugün piki goren arkadasimizda dun demisti onada demistim aynisini ve bugun pik gördü seninde inşaAllah yakin canim benim❤ bazen bazi ay yumurtlama olmayada biliyormus gebenin günlüğündeki kadin oyle demisti. InsaAllah piki görürsün zaten önemli olan saglikla hayirlisiyla Rabbim bebiş nasip etsin insaAllah canim benim

Evet bazen yumurtlama olmuyormus bazen de son gune kadae yumurtlama oluyormus ya bakalim hayirlisi insalllaaahhhh olur da

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…