Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuğa demişler ki;
Senin annen arı mı?
Sonra demişler ki
BALLL gibi çocuk yapmışta o yüzden gerçek balll sende balll annişkosu
Seninde ballarin olucak kii Cocugu yapmak marifet degil ki kimler kimler yapiyolar onemli olan o cocugu kalbinde buyutmekk siz o kadar guzel anne olucaksiniz kii ben yaninizda halt edicem o yuzden asil bal sizsiniz yakinda da bal petekleriniz olucakk gobusunuzde

Yaaa ağzın balll damlıyor hayırlısıyla sağlıkla insaAllah öyle çok istiyorum ki ve şimdiden acaba iyi anne olur muyum diyorum insaAllah olurum Rabbim verirse insaAllah hayirlisiyla ❤ yok sende çok ama çok iyi balll mi balll anne olacaksin buradaki kardeslerimizin hepsi öyle olacaklar çünkü insan kolay kavuşamadığı birseyin kiymetini cok iyi anlar diye düşündüğümden

Her cefanin sefasini verir rabbim hayirli bir evlat versin hepinize en kisa zamanda Hayirli evlat dileyin olur mu isyan etmeyin

Polistik over mi o da acaba
Yok kuzum. Ben yanlış Anladım sanırım kusura bakma Hamilesin ve tsh yüksek çıktı diye algıladım afedersin. O hamilelikle tsh yüksek olduğunu farketti cunku daha Dr a hiç gitmemişti denediği ilk ay hamile kaldı hemen ilaç basladılar

Dogru yaa ilgilnme zamanii ii yapmissin. Tayt giy bol bol olmazsa olmaz bak. Dost tavsiyesi

Cok sukur iiyiz evimdeym geldgimden beri valla. Koca erken gelse azck yuruyus yapcam da o da yok.

Hadi gozun aydin canisi. Gelsin nazli bebikler insllhh
Cocuk yapam taytı ben bulamadım hala
Bulsam giyecem
Gündüzleri cık tatlım yakın yerlerde park falan benzeri yerles yokmu dolas temiz hava ol gel iyi olmanıza cok seviniyorum ya masallah bebelerinizde cok iyi olacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…