Ayy nasıl fark var ama gün olarak baya erken olmuş.benim de 7. gün bugün biraz daha belirgin silik .benm de bugün akıntı olmuş biraz belki erken yum olurKuzu test adetin 11. Gün pik oldu yani dün bugünde pik henüz çatlamadı sanırım erken yumurtlama oldu bu ay benim normalde 19. Gün yunurtlama olurdu teste geç başlicaktım akıntım gelince şüpelendim
Ben de aksine gec yumurtmiycam galiba ya testlerimde hic koyuluk yok 7 gundurAyy nasıl fark var ama gün olarak baya erken olmuş.benim de 7. gün bugün biraz daha belirgin silik .benm de bugün akıntı olmuş biraz belki erken yum olur
canım senin adetin kaçıncı günu bugün ? benimki de baya silik şu an dahaBen de aksine gec yumurtmiycam galiba ya testlerimde hic koyuluk yok 7 gundur
14. Gunu bugun ama hala tik yokcanım senin adetin kaçıncı günu bugün ? benimki de baya silik şu an daha
Olur canım demek ki gecikti .benim de geçen ay 5 gün adet gecikti ya.dogal olarak yumurtlama da gec olmuştur14. Gunu bugun ama hala tik yok
Aynen kuzum
Geçen sefer ben hem düzenli yiyememiştim hemde su ve hareket olayını yapmamıştım
Bu sefer ikisine de dikkat etcem
Bide bana gelen macun çok sertti sanki bal koymayı unutmuşlqr gibi
Sizinkiler nasıl kızlar ?
Aynen gercekten deOlur canım demek ki gecikti .benim de geçen ay 5 gün adet gecikti ya.dogal olarak yumurtlama da gec olmuştur
Ben de takvimdeki yum günü degerlendirdim diye düşünmüştüm ama işte bilemiyoruz hangi gün yum olacağını.
Bi ara bende oyle dusunuyordum acaba bal yok mu icinde diyeAynen kuzum
Geçen sefer ben hem düzenli yiyememiştim hemde su ve hareket olayını yapmamıştım
Bu sefer ikisine de dikkat etcem
Bide bana gelen macun çok sertti sanki bal koymayı unutmuşlqr gibi
Sizinkiler nasıl kızlar ?
Benim niye bu kadar koyu degilKizlarr dayanamayip 6 saat sonra tekrar test yaptim ve boyle cikti artik kesinlesti sanirim yumurtlama@Dostumdostum @Zekta @LadyMorganas @Nurrn
Eki Görüntüle 2565224
Kız belki testin farklı ondan da olabilir bazı testler net oluyor muş Arkadaşım demiştiBenim niye bu kadar koyu degiladetin kacinci gunu bele oldu bu test
Adetle başlayıp üç hafta kullandım bende herhangi bir değişiklik yapmadı ama faydasını gördüğünü söyleyen çookKızlar testere dişliaslan pençesi saraçoğlunun tavsiyesiymiş kullanan var mı ?
Ayni testim arkadaslaKız belki testin farklı ondan da olabilir bazı testler net oluyor muş Arkadaşım demişti
Sevincini paylasmak mi istemis artik gozune mi sokmak istemiz nispet yapar gibi .. hic sevmiyorum boyle insanlariAyy kızlar bugün üniden arkadaşım mesaj atmış ultrason fotoğrafı ile oğlumun ...sını gördük diye
Kuzuuu sevincini paylaşsın Eyvallah daa, daha bir gün önce neler yaşadığımı neler hissettiğimi anlattım güya dertleştik yani en azından öğrendik cinsiyeti erkek sağlıklı de valla başımla beraber. Bilmem nesini gördük ne oluyor ki biliyorum da erkek torun delisi yani hem ilk torun hem erkek resmen kız olsaydı üzülecekti lükse bak kuzu ya lükse bakSevincini paylasmak mi istemis artik gozune mi sokmak istemiz nispet yapar gibi .. hic sevmiyorum boyle insanlari
Gorgusuz... hep de bolelerin oluoKuzuuu sevincini paylaşsın Eyvallah daa, daha bir gün önce neler yaşadığımı neler hissettiğimi anlattım güya dertleştik yani en azından öğrendik cinsiyeti erkek sağlıklı de valla başımla beraber. Bilmem nesini gördük ne oluyor ki biliyorum da erkek torun delisi yani hem ilk torun hem erkek resmen kız olsaydı üzülecekti lükse bak kuzu ya lükse bak
Bazi insablae gercekten cok sansli ne isteseleer hememcik oluyor.. ayni arkadasin gibi . Bi de kiz erkek ayrimi yapiyorlar grrcekteb de luxKuzuuu sevincini paylaşsın Eyvallah daa, daha bir gün önce neler yaşadığımı neler hissettiğimi anlattım güya dertleştik yani en azından öğrendik cinsiyeti erkek sağlıklı de valla başımla beraber. Bilmem nesini gördük ne oluyor ki biliyorum da erkek torun delisi yani hem ilk torun hem erkek resmen kız olsaydı üzülecekti lükse bak kuzu ya lükse bak
DemiiiGorgusuz... hep de bolelerin oluo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?