Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazi insablae gercekten cok sansli ne isteseleer hememcik oluyor.. ayni arkadasin gibi . Bi de kiz erkek ayrimi yapiyorlar grrcekteb de lux
evet kuzumm evett
Hayırlı akşamlar kızlar
MelodiminEsi L Loriklorik size de sağlıkla nasip etsin insAllah canlarım Rabb'im hayırlı insanlarla karşılaştırsın gerçekten düşüncesiz insan cok
Hayırlı akşamlar bal anne Allah razı olsun duanı eksik etme

Bilmem ki kuzum yine de hayırlı evlat olur inşallah, Rabbim tez vakitte de bize nasip etsin gözümüze gözümüze sokmasalar her şey iyi de işte bazen oluyor böyle
Amin insllh. Hepinizin gonlune gore olur inslh.
Ole insanlr hep var olacaklar malesef

Benimki de çoook yumuşak değil canım. Ama çok sertte değil. Soğukta kaldıysa belki sertleşmiştir
Bi ara bende oyle dusunuyordum acaba bal yok mu icinde diye odun tadi aliyorum artikdibimi gorcem yakinda macunun hala pik yok

ben daha önce macunhaneden almıştım ama bunun tadı daha güzel kızlar
Aynen takır takır valla balı resmen 2 damla koymuş gibiler
Şifa olsun yaa
Okadar çokki sayfasında güzel haberler insan ümitleniyor

Hayırlı geceler kk hanımları yeni üyeyim ve topiği takipteyim bir hftadır. ovü testi nasıl kullanmam gerekir bilgi verir misiniz tecrübelerinizden faidelenerek kullanmak isterim sevgiler

Benim niye bu kadar koyu degil adetin kacinci gunu bele oldu bu test
Canim adetin 13.gunu boyle oldu, takvimde 17 gosteriyodu aslinda cunku dongum 30 gun ama akinti baslayinca bide test dun ve bugun koyulasinca aksam da dayanamayip yaptim piki gordum. Seninki de yakindir insallah hemen olur canim

Şifa olsun yaa
Gercekten sayfadaki haberler cok umut oluyor

Şifa olsun yaa
Bu ay sonunda doktora gidicem eger ki adet olursam bakalim son durum ne yumurtlarimda gelisme olmus mu diye bi de amh testi yapticam tekraeda

Bende farkettim daha önce aldığım daha akışkandı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…