- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Aynen kuzum ya artık dus almycgmArtik normal hayatq donebilirsiniz
Canimm hosgeldinnn oncelikle Allah saglikli eli ayagi duzgun bebekler nasip etsin hepimizeKızlar ovalasyun testini nasıl yapıyorsunuz ben hiç yapmadım pcoluyom bu adet olursam denemek istiyorum bilgi verirseniz sevinirim teşekkür ederim şimdiden selam ve dua ile inşaAllah emeklerimiz boşa gitmesin
Bugün silik canım olmus bence artıkKızlar bugun Kı ovulasyon testım en asagı 1 saat bırsey içmedim nasıl sizce bttı heralde artık
Hoş buldum Allah razı olsun can amin inşaAllah ❤ teşekkür ederim ben de deneyim bakalım hayırlısıCanimm hosgeldinnn oncelikle Allah saglikli eli ayagi duzgun bebekler nasip etsin hepimize
Ovulasyon testini adetin bittiktrn hemen sonra basliyorsun yapmaya taaa ki iki cizgi de esit koyulukta olana kadar. Iki cizgi esit koyuluktaysa iliskiye giriyorsun beraberinde 3 gun boyunca testlerine devam ediyorsun t cizgisino silik gorunce de iliski oluyor ayni sekilde gun asiri
Bir şeyler hisseder gibiyim ama bebek midir çözemedim canımPeki sen hiisediyor musun
Allah razı olsun kuzum senin de bebeğin sağlıkla gelsinIñslalah allah sana verir canım üzülme hepisin evladını kuca gina almayı nasip.eder gönlünü temiz tut inşllah tez günde olsun
Valla yasiyorummyasiyorsun Allahhiimm sabaha bulamam demistim kesin
Yok ıı soylemem sonra sikayet eder mapuslara dusememO ne demek gı sen kimden hoşlanmıyorsun burda söyle bakim
Gahahahaha yaaa deli kadinNe bicim uyumusum beeee
Size de gunydin cicekler ve fasulyanin kaktusleri
Ayyyynnnennn ole olcakOh uyu canım uyu bebişten sonra haram oldu uykular da bak talan da oldu o çok sevdim yalan oldu
geceler
Evet cnm. Masallh ii hissettrio kendini.Canım sen hissediyor musun bebişi
Ben hala hissetmiyorum bu sipayiAyyyynnnennn ole olcako yuzden acisini cikariom. Safak sayiyorm
Evet cnm. Masallh ii hissettrio kendini.
Erkn hissettrdi zaten kendini.
Amin canım inşllah seninde yakında güzel haberini alicagizdirAllah razı olsun kuzum senin de bebeğin sağlıkla gelsin
Kızlar bugün yumurtlamanin catladigi 10 gün bata 4 gun kaldi
Galiba bu ayda hamile degilim
Adet belirtilerim var
Canım bnm belirtilerim beni yaniltmazCanım belirtiler genelde aynı oluyor, hatta adet olacağını sanıyorlar genelde. Yine de sen bekle bakalım hayırlısı inşallah. Hemen umutsuz olma
İnşallah çok güzel haber alırsın kuzumBu ay sonunda doktora gidicem eger ki adet olursam bakalim son durum ne yumurtlarimda gelisme olmus mu diye bi de amh testi yapticam tekraeda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?