Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar ovalasyun testini nasıl yapıyorsunuz ben hiç yapmadım pcoluyom bu adet olursam denemek istiyorum bilgi verirseniz sevinirim teşekkür ederim şimdiden selam ve dua ile inşaAllah emeklerimiz boşa gitmesin

Kızlar ovalasyun testini nasıl yapıyorsunuz ben hiç yapmadım pcoluyom bu adet olursam denemek istiyorum bilgi verirseniz sevinirim teşekkür ederim şimdiden selam ve dua ile inşaAllah emeklerimiz boşa gitmesin
Canimm hosgeldinnn oncelikle Allah saglikli eli ayagi duzgun bebekler nasip etsin hepimize
Ovulasyon testini adetin bittiktrn hemen sonra basliyorsun yapmaya taaa ki iki cizgi de esit koyulukta olana kadar. Iki cizgi esit koyuluktaysa iliskiye giriyorsun beraberinde 3 gun boyunca testlerine devam ediyorsun t cizgisino silik gorunce de iliski oluyor ayni sekilde gun asiri

Hoş buldum Allah razı olsun can amin inşaAllah ❤ teşekkür ederim ben de deneyim bakalım hayırlısı

Kızlar bugün yumurtlamanin catladigi 10 gün bata 4 gun kaldi
Galiba bu ayda hamile degilim
Adet belirtilerim var

Canım belirtiler genelde aynı oluyor, hatta adet olacağını sanıyorlar genelde. Yine de sen bekle bakalım hayırlısı inşallah. Hemen umutsuz olma
Canım bnm belirtilerim beni yaniltmaz
Adete bi hafta kala öğreniyorum hamile olmadigi
Artik vücudumu taniyorum
İnşallah bu sefer yanilirim

Bu ay sonunda doktora gidicem eger ki adet olursam bakalim son durum ne yumurtlarimda gelisme olmus mu diye bi de amh testi yapticam tekraeda
İnşallah çok güzel haber alırsın kuzum
Bana doktorum arı sütü+bal+polen+propolis karışımının yumurtaların kalitesini inanılmaz arttırdığını söyledi ben internetten aldım sende al mutlaka kullan kuzum , önemli olan yumurta sayısı değil kalitesi demişti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…