Ben sordum whatsaptan normal olduğunu söyledi ama yemekte zorlanırsanız doğal bal ilave edebilirsiniz dediBende farkettim daha önce aldığım daha akışkandı
Hamgi marka aldigin onu ben de okumuştum buralarsan ise yaradigina dairİnşallah çok güzel haber alırsın kuzum
Bana doktorum arı sütü+bal+polen+propolis karışımının yumurtaların kalitesini inanılmaz arttırdığını söyledi ben internetten aldım sende al mutlaka kullan kuzum , önemli olan yumurta sayısı değil kalitesi demişti
Ben hala hissetmiyorum bu sipayi
[/sen kaç hafta oldun
Hamile misinNana benide bebililere ekle
Bir lorikoma calısırsın sende ne olacak yani maksat ticaret olsunduValla dokucem de benim kadar tayti seven bi lorik var baska birisi yok batarim yani
Ekleyelim cicegim hosgeldinAmin beni de ekleyin ❤❤çok amin
Tisikkirlir sipirmin
Valla yasiyorumm
Ekleyeyim cicegim satını söyleNana benide bebililere ekle
En dogru yerdesin cicegimmerhaba kizlar yilbasina bebisle girmek isteyenler burda mi
Nana yazıyor ya bir an bana sordun sandım kendimi hamile sandımdıHamile misin
Evet canımHamile misin
Nana yazıyor ya bir an bana sordun sandım kendimi hamile sandımdı
İnsallah cicegim ve sunu unutmayalımki 2020 iki üc ay degil 12 aydan olusuyorbize bebek yok olucak insalllaahh o gunler az kaldi yakindir 2-3 ay sonra bebislerimiz,geliceekk
3 ay ışte gelicek 9 ay sonra dogucakİnsallah cicegim ve sunu unutmayalımki 2020 iki üc ay degil 12 aydan olusuyor
Saglıklı hayırlı evlat olsunlarda hangi ay gelmek isterlerse ozaman geldinler balamben 2020den cok umutluyum insallah bakalım bizde yazacaz buraya gebeyiz canım tatlı cekiyor canım asure cekiyor gibi gibi benzerleri
Kızlar gerçekten gebe misinizben olmaya çalışıyorumda gebeyim deyince evrene Msj mı gidiyor
İnsallah cicegim3 ay ışte gelicek 9 ay sonra dogucak12 ay oluyor o zaman
Inanki ben de umutluyum 2020 de cok sey degisecek insallah . Uyku duzenimiz vucudumuz sacimiz basimiz fikirlerimiz dusuncelerimizhepsi artik bebegim ile ilgili olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?