Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her yeni ay yeni umutlarla gelecek inşallah topikde herkes hayırlı zamanda vakti gelince hamilelik haberini alacak her hamilelik haberinde ayrı mutluluk yaşatacağız inşallah

İnsallah cicegim hesaplamana bayıldım yalnız kafa zehirrrrr
2020 bizim en sanslı en güzel senemiz olsundu
Hesaplama guzel de keske cocukta da bu kadar iyi hesaplama olaydi
2020 bize bebekle gel dedigimiz icin mi acaba 2020 yi bekliyor bebiklerimiz

Hesaplama guzel de keske cocukta da bu kadar iyi hesaplama olaydi
2020 bize bebekle gel dedigimiz icin mi acaba 2020 yi bekliyor bebiklerimiz
Öyle olsaydı agustosta gebe idik simdide dogurmaya gün sayıyor idik
Vakitlerini saatlerini nasiplerini bekliyorlar böcügüm biz ne dersek diyelim bugün olsun desekte olmayacagı icin Allahın ol demesini oturup mecbur bekleyecegiz
Bunu ne kadar gönül rahatlıgıyla yaparsak rabbimin bizleri o kadar kısa süre icinde mutlu edecegine inanıyorum ben

Tam tevekkül gercekten zamanin nasil gectigini anlamadm teeeee agustostan bu yana KAH ÜZÜLDÜK KAH YINE ÜZÜLDÜK YERI GELDI ÜZÜLDÜK HEP UZULDUKama yilmadik Allaha sığındık dualarla burdaki arkadaslarimizin dualari ile tesellileri ile kendimize geldik yine topalrlandok ama artik uzulmuyoruz resmen cok normal geliyor bana . Buraya üye olmadan once sadece benim basima gelmis saniyordum ama farkettim ki ne cok evlat hasreti ceken varmis.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…