Her yeni ay yeni umutlarla gelecek inşallahİnsallah cicegim ve sunu unutmayalımki 2020 iki üc ay degil 12 aydan olusuyor
Saglıklı hayırlı evlat olsunlarda hangi ay gelmek isterlerse ozaman geldinler balamben 2020den cok umutluyum insallah bakalım bizde yazacaz buraya gebeyiz canım tatlı cekiyor canım asure cekiyor gibi gibi benzerleri
İnsallah kayıplarda olan melegimmmmm nasılsın yaaa iyimisinnnnHer yeni ay yeni umutlarla gelecek inşallahtopikde herkes hayırlı zamanda vakti gelince hamilelik haberini alacak her hamilelik haberinde ayrı mutluluk yaşatacağız inşallah
Hesaplama guzel deİnsallah cicegimhesaplamana bayıldım yalnız kafa zehirrrrr
2020 bizim en sanslı en güzel senemiz olsundu
Yumurtlama donemin gecti mi canomheycanla bekliyorum kizlar bat 31aralik
Grıp oldu zaten EŞİM cnmKis gunu usutuceksiniz
Hadı hayırlısı o zaman cnmBugün silik canım olmus bence artık
Sagol cnm yapacak birsey yok ne yapayım nane limon yapıyrm sureklıgecmis olsun
Öyle olsaydı agustosta gebe idik simdide dogurmaya gün sayıyor idikHesaplama guzel dekeske cocukta da bu kadar iyi hesaplama olaydi
2020 bize bebekle gel dedigimiz icin mi acaba 2020 yi bekliyor bebiklerimiz
6 kasımEkleyeyim cicegim satını söyle
9 aralıkta öğrendim canım darısı tüm isteyenlerin başına benim için dua edin arkadaşlar riskli gebeyimCok sevindim ne kadarlikne zaman ogrendin
Taylotun icine gribin at oyle vrr terlesin bisey kalmazSagol cnm yapacak birsey yok ne yapayım nane limon yapıyrm sureklı
Kuzum eğriçayır marka aldım ben nettenHamgi marka aldigin onu ben de okumuştum buralarsan ise yaradigina dair
Tam tevekkül gercekten zamanin nasil gectigini anlamadm teeeee agustostan bu yana KAH ÜZÜLDÜK KAH YINE ÜZÜLDÜK YERI GELDI ÜZÜLDÜK HEP UZULDUKÖyle olsaydı agustosta gebe idik simdide dogurmaya gün sayıyor idik
Vakitlerini saatlerini nasiplerini bekliyorlar böcügüm biz ne dersek diyelim bugün olsun desekte olmayacagı icin Allahın ol demesini oturup mecbur bekleyecegiz
Bunu ne kadar gönül rahatlıgıyla yaparsak rabbimin bizleri o kadar kısa süre icinde mutlu edecegine inanıyorum ben
Ari sutu bal polen dimi baska bisey degilKuzum eğriçayır marka aldım ben netten
Ama beeo marka da iyiymiş hangisini istersen bi bak sende
bu ay erken yumurtladim sanirim adetim bitti hemen akintim basladi carsambaya kadar yumurtlama gosteriyor uygulamaYumurtlama donemin gecti mi canom
Arı sütü bal polen karışımı kuzumAri sutu bal polen dimi baska bisey degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?