Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet cicegim bende aynı duygulardayım bir ben varım sanıyordum rabbim niye herkese verirken bir beni sınıyorsun diyordum
Halbuki kocaman bir aileymisiz
İyi ve güzel yürekli cogu kadının cekecegi cileymis bu. Tabiki her anne olan kötü kalpli demiyorum yanlıs anlasılmasın. rabbim herkesi tabiki farklı yönlerden sınıyor bizleride böyle sınamak istemis
Buralarda birbirimize destek olalım istemiski iyikide kalbime bir sevk vermis ve bu topigi olusturmusum ben sadece rabbın bir aracıyım insallah sende bende bekleyen üzülen diger ciceklerimde tohumlarımızı alacak niye sınıyorsundan bizleri cok sükür allahım bin sükür verdiklerine dönemine gecirecek elhamdülillah olsun
Bizi yaratan allah bir yolunuda bulur elbet iyiki varsınız ya cok seviyorum sizleri görmediklerim aska geldim dagılın ulaaaaeee

Ve bunlari yazdiktan sonra aglayatak uzaklasir julliiet

Kızlar bayanın üste olduğu pozisyonda hamile kalmak mümkün mü acaba yardımcı olabilir misiniz bana

İyi bakalım maşallah ya ben bakalım tam olarak ne zaman hissedecem
Valla duyumlrima gore erkkler daha erken hissettriomus kendini. Zira bende ole oldu. Bide bazen plesentanin durus yerine gore de degisio. Ondeyse gec hissedebilirsn
Kızlar bayanın üste olduğu pozisyonda hamile kalmak mümkün mü acaba yardımcı olabilir misiniz bana
Olur niye olmasn. Sonucta bi sprm yetio. Ama yer cekiminden dolayi disari cikmasi muhtemel oldgu icin . Altta olmasi daha mantikli

Ayni cevabı vermisizbizden iyi iliski uzmani olurarastira arastira herseyi biliyoruz

Eşimi ikna edemiyorum altta olunması gerektiğine bugün yumurtlamayı gördük ama yine ikna edemedim insallaj bu şekilde de oluyordur(((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…