Evet cicegim bende aynı duygulardayım bir ben varım sanıyordum rabbim niye herkese verirken bir beni sınıyorsun diyordumTam tevekkül gercekten zamanin nasil gectigini anlamadm teeeee agustostan bu yana KAH ÜZÜLDÜK KAH YINE ÜZÜLDÜK YERI GELDI ÜZÜLDÜK HEP UZULDUKama yilmadik Allaha sığındık dualarla burdaki arkadaslarimizin dualari ile tesellileri ile kendimize geldik yine topalrlandok ama artik uzulmuyoruz resmen cok normal geliyor bana . Buraya üye olmadan once sadece benim basima gelmis saniyordum ama farkettim ki ne cok evlat hasreti ceken varmis.
İnşallah gelicek bebişleriniz canım benimmmmmHesaplama guzel dekeske cocukta da bu kadar iyi hesaplama olaydi
2020 bize bebekle gel dedigimiz icin mi acaba 2020 yi bekliyor bebiklerimiz
İyiyiz canım sen masılsın bakalım nasıl bebişSelam kızlar, ne yapıyorsunuz bakayım yokluğumda
Bu ay da olmazsa onu deniycem corekotunu deniycrmArı sütü bal polen karışımı kuzum
Küçük kavanozda geliyor
Yemeden önce iyce karıştırıp yiyosun tahta kaşıkla
İyi bakalımAyyyynnnennn ole olcako yuzden acisini cikariom. Safak sayiyorm
Evet cnm. Masallh ii hissettrio kendini.
Erkn hissettrdi zaten kendini.
İyiyiz cnm bebiş de iyidir inş, kalp atışını gördük ama lekelenmelerim oluyor bir de çok midem bulanıyor hep yatmak istiyorumİyiyiz canım sen masılsın bakalım nasıl bebiş
Ve bunlari yazdiktan sonra aglayatak uzaklasir julliietEvet cicegim bende aynı duygulardayım bir ben varım sanıyordum rabbim niye herkese verirken bir beni sınıyorsun diyordum
Halbuki kocaman bir aileymisiz
İyi ve güzel yürekli cogu kadının cekecegi cileymis bu. Tabiki her anne olan kötü kalpli demiyorum yanlıs anlasılmasın. rabbim herkesi tabiki farklı yönlerden sınıyor bizleride böyle sınamak istemis
Buralarda birbirimize destek olalım istemiski iyikide kalbime bir sevk vermis ve bu topigi olusturmusum ben sadece rabbın bir aracıyım insallah sende bende bekleyen üzülen diger ciceklerimde tohumlarımızı alacak niye sınıyorsundan bizleri cok sükür allahım bin sükür verdiklerine dönemine gecirecek elhamdülillah olsun
Bizi yaratan allah bir yolunuda bulur elbet iyiki varsınız ya cok seviyorum sizleri görmediklerimaska geldim dagılın ulaaaaeee
Aynen canim benim insaAllah hayirlisi ile Rabbim yüzümüzü güldürsün tez zamanda banada dua eyle bugün pik oldu insaAllah hayirlisiyla saglikla Rabbim nasip ederYerim seni uzmeyin kendinizi zorlasiyosa guzellesiyodur
Sevindim canım benim, lekelenmelerin normalmiş ama dimi doktor ne dedi canım? Hadi ya valla çok fena bişey bende de olmaya başladıİyiyiz cnm bebiş de iyidir inş, kalp atışını gördük ama lekelenmelerim oluyor bir de çok midem bulanıyor hep yatmak istiyorum
İnşallah allahım sanada nasip etsin canımm olur bu ayKizlar banada Dua edin nolur yumurtlama dönemime girdim bugün piki gördüm insaAllah Duaniza talibim nasipse insaAllah bu ay Rabbim Ol der olur insaAllah❤
Amin insaAllah canim benim Allah razi olsun ❤İnşallah allahım sanada nasip etsin canımm olur bu ay
Kacnci haftadydin cnm sen. Ben ilk bagrsak hareketi gibi bisyler hissettgmde 14 15 lerde falandimBen hala hissetmiyorum bu sipayi
Hadi insalllaaahhhh kuzum tutar bu seferKizlar banada Dua edin nolur yumurtlama dönemime girdim bugün piki gördüm insaAllah Duaniza talibim nasipse insaAllah bu ay Rabbim Ol der olur insaAllah❤
Bildigim kadariyla mumkun ama zorlasir sonucta spermleri yer çekimi kuvvetine meydan okuyor o zaman ilerlemesi zorlasir.Kızlar bayanın üste olduğu pozisyonda hamile kalmak mümkün mü acaba yardımcı olabilir misiniz bana
Valla duyumlrima gore erkkler daha erken hissettriomus kendini. Zira bende ole oldu. Bide bazen plesentanin durus yerine gore de degisio. Ondeyse gec hissedebilirsnİyi bakalımmaşallah ya ben bakalım tam olarak ne zaman hissedecem
Olur niye olmasn. Sonucta bi sprm yetio. Ama yer cekiminden dolayi disari cikmasi muhtemel oldgu icin . Altta olmasi daha mantikliKızlar bayanın üste olduğu pozisyonda hamile kalmak mümkün mü acaba yardımcı olabilir misiniz bana
Ayni cevabı vermisizValla duyumlrima gore erkkler daha erken hissettriomus kendini. Zira bende ole oldu. Bide bazen plesentanin durus yerine gore de degisio. Ondeyse gec hissedebilirsn
Olur niye olmasn. Sonucta bi sprm yetio. Ama yer cekiminden dolayi disari cikmasi muhtemel oldgu icin . Altta olmasi daha mantikli
Eşimi ikna edemiyorum altta olunması gerektiğine bugün yumurtlamayı gördük ama yine ikna edemedim insallaj bu şekilde de oluyordurValla duyumlrima gore erkkler daha erken hissettriomus kendini. Zira bende ole oldu. Bide bazen plesentanin durus yerine gore de degisio. Ondeyse gec hissedebilirsn
Olur niye olmasn. Sonucta bi sprm yetio. Ama yer cekiminden dolayi disari cikmasi muhtemel oldgu icin . Altta olmasi daha mantikli
Inanmiyorsa google amcaya gir ordan bak hamile kalmak icin hangi pozisyonlar daha onemli diye kuzumEşimi ikna edemiyorum altta olunması gerektiğine bugün yumurtlamayı gördük ama yine ikna edemedim insallaj bu şekilde de oluyordur(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?