Dıskılarıda bal gibi kokusuz olsun insallah haaaaanııııımmmmmmmBaaallliiii çocuklar bunlar hhaaggnniiiimmmmmmm
Zaten çevre sorunu olmasa hiçbirimiz bu kadar stres yapmayız ve şaka gibi olan ben çocuk istediğimden beri sürekli birileri hamile kalıyor sürekli heralde algım hamilelere açık diyorumOlsun balam bizleri beklentilerden cevremizin gebeliklerini ögrendigimizde iclerimizde olusan yetim duygusundan kurtarsın insallah saglıkla hayırla evlat sahibi yapsın pesimizde annidiyerek dolasan mini mini bizlere benzeyen cocuklar nasip etsin rabbim insallah en yakın zamanda kuzum❤
Valla içimi rahatlattın canım çok sağol devam ederim yine deCanım bence ilk yaptıkların koyu testlerin bi muhdet sonra siliklesiyolar
Bnm testlerin pik yaptığında aynen boylelerdi
Sonradan renkleri gidiyolar
Ama sen istersen devam et testlere belki icin rahat olmaz
Onlar da kesin gelin istemiyor diyorlarNe ayıp ya delirmiş bunlarBoşver eşinin tarafından sorana eşim şuan istemiyor de kurtul
Aayyyyyyyy ollsuunnn da koksunnnnDıskılarıda bal gibi kokusuz olsun insallah haaaaanııııımmmmmmm
Ekşinlar 02 sularinda oluyorHemm ben 4ye geldiydim yazık
Yok canım normal duruyor benceDeğerlendirdim canımpeki rengi neden silik acaba erken çatlama mı
Benimde cocuk ypacam dedigim herkes hamile kalıyorZaten çevre sorunu olmasa hiçbirimiz bu kadar stres yapmayız ve şaka gibi olan ben çocuk istediğimden beri sürekli birileri hamile kalıyor sürekli heralde algım hamilelere açık diyorum
Hee istemiyorum de nefret ediyorum böyle baskıcı herşeye karışan insanlardanOnlar da kesin gelin istemiyor diyorlar
Gerçekten düşünmüyorum demek daha mantıklı bende diyorum öyle yapsam daha iyidi ama olam oldu artıkBenimde cocuk ypacam dedigim herkes hamile kalıyorYalnız degilsin böyle seyleri fazla dillendirmemek gerekiyor sanırım yani cevreye bana istemiyorum diyenler yada düsünmüyorum diyenlerin hepsi hamile yavrum nasıl bir hikmet ben anlamadım
Haklısın canım evet devam edeceğimEsit ikisi de zatin yumurta olgunlasinda cift cizgi cikiyor 36 saat sonra yumurta catliyor diye biliyorum yani iyi degerlendirmissin. Devam et ne olur ne olmaz bazen 2 kere yumurtlayabiliriz kacirma
Gece 2de burada toplanalımEkşinlar 02 sularinda oluyor
Aayyy vallaha ya hayatta sormam kimseye hamile degil misin sorusunuHee istemiyorum de nefret ediyorum böyle baskıcı herşeye karışan insanlardan
Cevirebilirsin borca girdik düsünemiyoruz suanda bebek diye gercekten kafan rahatlayabilir biraz bebegimGerçekten düşünmüyorum demek daha mantıklı bende diyorum öyle yapsam daha iyidi ama olam oldu artık
Yaaa çok mutlu oldum valla teşekkür ederim cevaplarınız için herkes çatlamış dedi çok sevindimYok canım normal duruyor bence
TabisideeeeeKIZLAR ACABA HAMİLEMİYİMLE İLGİLİ SORU SORMAK İSTİYORUM İZİN VERİYORMUSUNUZ
Normalde gecikmiyorsa geç döllenme olabilir ya da kimyasal filan, benim de eylülde öyle sonradan çizgi çıkmıştı kan testinde 1,8 çıkmıştı anlamamıştım kimyasal olabilir diye düşünmüştüm, bu ay olmasa da az kalmış gibi inşallahValla cnm sorma bende tatil gelsin diye dua ediyorum çok yoruldum sanki bu sene.. Adetim gecikti bugün 9 gün oldu sonradan silik çizgi çıktı 3 testte de ama kanda 1.2 çıktı doktorumu aradım anlattım yaşadıklarımı bekle pztsye kadar dedi. Yarın kan vericem doktora gidicem salı da. İlk kez bu kadar gecikti açıkçası korkuyorum kötü bişey vardır diye ya
Telefonla çok haşır neşir olmak istemiyorum, bakınca da dertlerimi buraya değil de temmuz annelerine yazıyorum aynı haftada olduğumz arkadaşlara filan, buraya da güzel haber var mı diye bakıyorum. Öyle işte sürekli kusma modundayım çok fenayımHanii nirdaaaaabiz de gelek
Niye kayboluon cnmciiim. Belliydi yoklugun zaten.
Yakindir o zmn. Cok sknti etme 6 aya kadar hissedemeyn de var.
Madem cok bilio karisk denesin o zmn
Iñslalah olur canımOlsaaaaa keskkkeeeee yyyyaaaaaaa cok isterim saglikli olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?