Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten çevre sorunu olmasa hiçbirimiz bu kadar stres yapmayız ve şaka gibi olan ben çocuk istediğimden beri sürekli birileri hamile kalıyor sürekli heralde algım hamilelere açık diyorum

Canım bence ilk yaptıkların koyu testlerin bi muhdet sonra siliklesiyolar
Bnm testlerin pik yaptığında aynen boylelerdi
Sonradan renkleri gidiyolar
Ama sen istersen devam et testlere belki icin rahat olmaz
Valla içimi rahatlattın canım çok sağol devam ederim yine de

Zaten çevre sorunu olmasa hiçbirimiz bu kadar stres yapmayız ve şaka gibi olan ben çocuk istediğimden beri sürekli birileri hamile kalıyor sürekli heralde algım hamilelere açık diyorum
Benimde cocuk ypacam dedigim herkes hamile kalıyor Yalnız degilsin böyle seyleri fazla dillendirmemek gerekiyor sanırım yani cevreye bana istemiyorum diyenler yada düsünmüyorum diyenlerin hepsi hamile yavrum nasıl bir hikmet ben anlamadım

Gerçekten düşünmüyorum demek daha mantıklı bende diyorum öyle yapsam daha iyidi ama olam oldu artık

Ekşinlar 02 sularinda oluyor
Gece 2de burada toplanalım gerci kendi muhabbetimizide yaparız herkes 12de burada olsun calısmanızı yapıp gelin nana senin yüzünden birlikte olamadım demeyin kabak basıma düssün istemiyorum
Ben ufaktan kacıyorum yemek yapayım koca inliyor aclıktan

Normalde gecikmiyorsa geç döllenme olabilir ya da kimyasal filan, benim de eylülde öyle sonradan çizgi çıkmıştı kan testinde 1,8 çıkmıştı anlamamıştım kimyasal olabilir diye düşünmüştüm, bu ay olmasa da az kalmış gibi inşallah

Hanii nirdaaaaa biz de gelek

Niye kayboluon cnmciiim. Belliydi yoklugun zaten.

Yakindir o zmn. Cok sknti etme 6 aya kadar hissedemeyn de var.

Madem cok bilio karisk denesin o zmn
Telefonla çok haşır neşir olmak istemiyorum, bakınca da dertlerimi buraya değil de temmuz annelerine yazıyorum aynı haftada olduğumz arkadaşlara filan, buraya da güzel haber var mı diye bakıyorum. Öyle işte sürekli kusma modundayım çok fenayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…