Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım 10 11 testin pozitif 12 gün çatlamış yumurtan degerlendirdinmi o gunleri

Öyle canım iyi olsun da çekeceğiz her şeyi, darısı size inş ☺ Sen neler yapıyorsun biz sömestr a geri sayıyoruz arkadaşlarla, 5 hafta kaldı
Valla cnm sorma bende tatil gelsin diye dua ediyorum çok yoruldum sanki bu sene.. Adetim gecikti bugün 9 gün oldu sonradan silik çizgi çıktı 3 testte de ama kanda 1.2 çıktı doktorumu aradım anlattım yaşadıklarımı bekle pztsye kadar dedi. Yarın kan vericem doktora gidicem salı da. İlk kez bu kadar gecikti açıkçası korkuyorum kötü bişey vardır diye ya

Gec dolllenme olabilir miki

10 aralıkta pik olmuş 12 de çatlamış yumurtan canım değerlendirmişsindir umarım :)

Ya rahatla tabiki niye olmasınki nihayetinde bitane sperm bitane yumurta nedir yani kuzum adetinin kaçıncı günü bi anda pik yapabilir çok silikken ertesi gün bi anda koyulaşıyor bu testler yapmayı bırakma aman
Vallaha dimi nedir yani gelde icime sor nediri bugun 15. Gunum gunduz 3 te yapiyorum artik testleri ama akintim basladi dunden beri

Değerlendirdim ama t çizgisi daha koyu olması gerekmiyor mu
Canım bence ilk yaptıkların koyu testlerin bi muhdet sonra siliklesiyolar
Bnm testlerin pik yaptığında aynen boylelerdi
Sonradan renkleri gidiyolar
Ama sen istersen devam et testlere belki icin rahat olmaz

Vallaha dimi nedir yani gelde icime sor nediri bugun 15. Gunum gunduz 3 te yapiyorum artik testleri ama akintim basladi dunden beri
E tamam normal zamanlar yani akıntı benim yumurtlamadan önce başladı kuzum seninde öyle o zaman bu hafta içi çatlar seninde muhtemelen

Aminnnnn insallaaah balam yaaa hepimiz mutlu olalım hepimiz birbirimize dua edelim kimse kalamasın buralarda kucagı bos sekilde insallah cok istiyorum Rabbim söyletiyor olsun insallah dogru hissediyorsundur gülüm ve insallah sanada macun vesile olur sonra deneyen herkese vesile olur almadıgın dua kalmaz buralarda sükürler tesekkürler güzel haberlerinizi ve güzel haberler verebilmeyi dört gözle bekliyorum kuzum allahım yardımcımız olsun

Sabah kalktim direk yumurta haşladım
O degilde ruya tabirlerine baktim google amcadan diyor ki gördüğü yumurta adedince erkek evlada delaletmis
Biliyorum kuzum oyüzden dedim evladın olacak insallah seninde bende bir ara kus yumurtaları görmüstüm topluyordum cok minik ve cok güzeldi oradan biliyorum tabirini rabbim yakınlastırmıstır insallah evlatlarımızı bize gördügümüz rüyalarda onun habercisidir insallah kuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…