Kuzum bunca stresin Üstüne bence sen karşılığını çok çok iyi alıcaksın hiç merak etmeOlsaaaaa keskkkeeeee yyyyaaaaaaa cok isterim saglikli olsun insallah
Grrcekten boyle seyler okuyunca rahatliyorum bi nebze deKuzum bunca stresin Üstüne bence sen karşılığını çok çok iyi alıcaksın hiç merak etme
Canım 10 11 testin pozitif 12 gün çatlamış yumurtan degerlendirdinmi o gunleriKızlar ovülasyon testi yapıyorum ilk defa. Adetim bittikten 5 gün sonra başlayabildim hala devam ediyorum yapmaya . Döngüm 28 gün. Beklenen adet tarihime 12 gün var daha. Testi yaptığımda koyuydu ama tam koyu değil ve sonradan açılmaya başladı. Fotoğrafları atıyorum bilen biri yorumlayabilir mi
Benm ilk haftalr cok oludu ondanİki gundur uykumdan mide suyuyla nerdeyse bogularak uyaniyorum
Valla cnm sorma bende tatil gelsin diye dua ediyorum çok yoruldum sanki bu sene.. Adetim gecikti bugün 9 gün oldu sonradan silik çizgi çıktı 3 testte de ama kanda 1.2 çıktı doktorumu aradım anlattım yaşadıklarımı bekle pztsye kadar dedi. Yarın kan vericem doktora gidicem salı da. İlk kez bu kadar gecikti açıkçası korkuyorum kötü bişey vardır diye yaÖyle canım iyi olsun da çekeceğiz her şeyi, darısı size inş ☺ Sen neler yapıyorsun biz sömestr a geri sayıyoruz arkadaşlarla, 5 hafta kaldı
Ya rahatla tabiki niye olmasınki nihayetinde bitane sperm bitane yumurta nedir yaniGrrcekten boyle seyler okuyunca rahatliyorum bi nebze de♥♥
DeğerlendirdimCanım 10 11 testin pozitif 12 gün çatlamış yumurtan degerlendirdinmi o gunleri
Gec dolllenme olabilir mikiValla cnm sorma bende tatil gelsin diye dua ediyorum çok yoruldum sanki bu sene.. Adetim gecikti bugün 9 gün oldu sonradan silik çizgi çıktı 3 testte de ama kanda 1.2 çıktı doktorumu aradım anlattım yaşadıklarımı bekle pztsye kadar dedi. Yarın kan vericem doktora gidicem salı da. İlk kez bu kadar gecikti açıkçası korkuyorum kötü bişey vardır diye ya
10 aralıkta pik olmuş 12 de çatlamış yumurtan canım değerlendirmişsindir umarım :)Kızlar ovülasyon testi yapıyorum ilk defa. Adetim bittikten 5 gün sonra başlayabildim hala devam ediyorum yapmaya . Döngüm 28 gün. Beklenen adet tarihime 12 gün var daha. Testi yaptığımda koyuydu ama tam koyu değil ve sonradan açılmaya başladı. Fotoğrafları atıyorum bilen biri yorumlayabilir mi
Vallaha dimi nedir yaniYa rahatla tabiki niye olmasınki nihayetinde bitane sperm bitane yumurta nedir yanikuzum adetinin kaçıncı günü bi anda pik yapabilir çok silikken ertesi gün bi anda koyulaşıyor bu testler yapmayı bırakma aman
Canım bence ilk yaptıkların koyu testlerin bi muhdet sonra siliklesiyolarDeğerlendirdimama t çizgisi daha koyu olması gerekmiyor mu
Doktorum da ondan süphelendi snaırım tatlım gecikmenin 4.günü bu değer çıktıGec dolllenme olabilir miki
E tamam normal zamanlar yani akıntı benim yumurtlamadan önce başladı kuzum seninde öyle o zaman bu hafta içi çatlar seninde muhtemelenVallaha dimi nedir yanigelde icime sor nediri bugun 15. Gunum gunduz 3 te yapiyorum artik testleri ama akintim basladi dunden beri
En azindan 0 in altinda degil bence gec dollenme olmuştur buyuk bir ihtimallle grc dollenme olunca zatin dolayisi ile kanada geç düşer betaDoktorum da ondan süphelendi snaırım tatlım gecikmenin 4.günü bu değer çıktı
Aminnnnn insallaaah balam yaaa hepimiz mutlu olalım hepimiz birbirimize dua edelim kimse kalamasın buralarda kucagı bos sekilde insallah cok istiyorumİyi yapmışsın aslında ya bencede macun sana iyi gelicek kuzum senin bi vesileye ihtiyacın var öyle düşünüyorum nedense ama sanki senden yakınlarda güzel haber alıcaz içime öyle bi his geldi ne yalan söyleyim :) kuzum bende ovu testi macun elimden geleni yaptım bu ay Rabbim ol derse olur inşallah
Hadi insallah bu sefer tutturmaliyimE tamam normal zamanlar yani akıntı benim yumurtlamadan önce başladı kuzum seninde öyle o zaman bu hafta içi çatlar seninde muhtemelen
Değerlendirdim10 aralıkta pik olmuş 12 de çatlamış yumurtan canım değerlendirmişsindir umarım :)
Biliyorum kuzum oyüzden dedim evladın olacak insallah senindeSabah kalktim direk yumurta haşladım
O degilde ruya tabirlerine baktim google amcadan diyor ki gördüğü yumurta adedince erkek evlada delaletmis
Esit koyulukta olmasi yeterli t cizgisi daha koyu olursa hamilelik oluyormus lh testlerindeDeğerlendirdimtestin sağ tarafında işaret olanlar ilişki olan günler. Herkes t çizgisi daha koyu olmalı diyordu kafam karıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?