- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Ayyy hadi insallllaaaahhhhhhBiliyorum kuzum oyüzden dedim evladın olacak insallah senindebende bir ara kus yumurtaları görmüstüm topluyordum cok minik ve cok güzeldi oradan biliyorum tabirini rabbim yakınlastırmıstır insallah evlatlarımızı bize gördügümüz rüyalarda onun habercisidir insallah kuzum
Ay inşallah canım benim yaa valla hepimizin böyle güzel bi habere çok çok ihtiyacı var Rabbim yar ve yardımcımız olsunAminnnnn insallaaah balam yaaa hepimiz mutlu olalım hepimiz birbirimize dua edelim kimse kalamasın buralarda kucagı bos sekilde insallah cok istiyorumRabbim söyletiyor olsun insallah dogru hissediyorsundur gülüm ve insallah sanada macun vesile olur sonra deneyen herkese vesile olur almadıgın dua kalmaz buralarda sükürler tesekkürler güzel haberlerinizi ve güzel haberler verebilmeyi dört gözle bekliyorum kuzum allahım yardımcımız olsun
Ban yememimi istiyorsun senAyyyy gece seni cok bekledim ya ama gelmedinkerimcanla kendi resmini kiyaslayan trans baci yine gelmisti
Oy kuzum ya inş öyledir ya yarın kan vericem o zaman belli olur. Hepimiz kavuşalım yavrularımıza artıkEn azindan 0 in altinda degil bence gec dollenme olmuştur buyuk bir ihtimallle grc dollenme olunca zatin dolayisi ile kanada geç düşer beta
Aa niye kız :))Hadi insallah bu sefer tutturmaliyimgorumcem gelmeden hamile olmaliyim
Dakkika basi koni aciyordu ayyyyyyy cok eglendik amaBan yememimi istiyorsun senöyle durumlarda bana özelden bildir balam gelirim hemen bilmiyorumki ben kerimcanla kendini kıyaslayan trans bayan konusunu
Sizce 10 ve 11 aralık eşit mi karar veremedim adet olana kadar devam edeceğim yine deEsit koyulukta olmasi yeterli t cizgisi daha koyu olursa hamilelik oluyormus lh testlerinde
Insalllaahh insalllaaahhhhOy kuzum ya inş öyledir ya yarın kan vericem o zaman belli olur. Hepimiz kavuşalım yavrularımıza artık
Tatile bizdeler çünkü yoksa cok merakli ha bire soru yagmuruAa niye kız :))
Yok canım Eşit koyulukta olduğu zamanda oluyorDeğerlendirdimtestin sağ tarafında işaret olanlar ilişki olan günler. Herkes t çizgisi daha koyu olmalı diyordu kafam karıştı.
Esit ikisi de zatin yumurta olgunlasinda cift cizgi cikiyor 36 saat sonra yumurta catliyor diye biliyorum yani iyi degerlendirmissin. Devam et ne olur ne olmaz bazen 2 kere yumurtlayabiliriz kacirmaSizce 10 ve 11 aralık eşit mi karar veremedim adet olana kadar devam edeceğim yine de
Neden sorulur böyle bişey ya kime ne sankiTatile bizdeler çünkü yoksa cok merakli ha bire soru yagmuru
İnsallah alacam bebegim yarın öbürgün siparis verecem sitesinden insallah macundan evlatlarımız olur balları macundakinden daha fazla olur cokca aminAyyy hadi insallllaaaahhhhhh ♥♥♥❤❤inaniyorum ben onumuzdeki bir kac ay icinde hamile kalicaz ama macun almalısın kesinlikle fayda saglar
Gelde anlat onlara onlari gorunce resmen soguk ter dokuyorum icimden nolur kimse sormasın bebek konusunu diyorum. Dun de misafirlerimiz vardi kadin esime diyor ki hado neyi bekliyorsunuz yapmak icinNeden sorulur böyle bişey ya kime ne sanki
Olsun balam bizleri beklentilerden cevremizin gebeliklerini ögrendigimizde iclerimizde olusan yetim duygusundan kurtarsın insallah saglıkla hayırla evlat sahibi yapsın pesimizde annidiyerek dolasan mini mini bizlere benzeyen cocuklar nasip etsin rabbim insallah en yakın zamanda kuzumAy inşallah canım benim yaa valla hepimizin böyle güzel bi habere çok çok ihtiyacı var Rabbim yar ve yardımcımız olsun ♥
Baaallliiii çocuklar bunlar hhaaggnniiiimmmmmmmİnsallah alacam bebegim yarın öbürgün siparis verecem sitesinden insallah macundan evlatlarımız olur balları macundakinden daha fazla olur cokca amin
Değerlendirdim canım10 aralıkta pik olmuş 12 de çatlamış yumurtan canım değerlendirmişsindir umarım :)
Kapanmadıysa konu geleyim yine eglenelimDakkika basi koni aciyordu ayyyyyyy cok eglendik ama
Kapandi gece 02 sularindaKapanmadıysa konu geleyim yine eglenelim
Ne ayıp ya delirmiş bunlarGelde anlat onlara onlari gorunce resmen soguk ter dokuyorum icimden nolur kimse sormasın bebek konusunu diyorum. Dun de misafirlerimiz vardi kadin esime diyor ki hado neyi bekliyorsunuz yapmak icinesim de biz tadini cikariyoruz dedi ne güldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?