Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayyy hadi insallllaaaahhhhhh ❤❤ inaniyorum ben onumuzdeki bir kac ay icinde hamile kalicazama macun almalısın kesinlikle fayda saglar

Ay inşallah canım benim yaa valla hepimizin böyle güzel bi habere çok çok ihtiyacı var Rabbim yar ve yardımcımız olsun

Ayyyy gece seni cok bekledim ya ama gelmedin kerimcanla kendi resmini kiyaslayan trans baci yine gelmisti
Ban yememimi istiyorsun sen öyle durumlarda bana özelden bildir balam gelirim hemen bilmiyorumki ben kerimcanla kendini kıyaslayan trans bayan konusunu

En azindan 0 in altinda degil bence gec dollenme olmuştur buyuk bir ihtimallle grc dollenme olunca zatin dolayisi ile kanada geç düşer beta
Oy kuzum ya inş öyledir ya yarın kan vericem o zaman belli olur. Hepimiz kavuşalım yavrularımıza artık

Sizce 10 ve 11 aralık eşit mi karar veremedim adet olana kadar devam edeceğim yine de
Esit ikisi de zatin yumurta olgunlasinda cift cizgi cikiyor 36 saat sonra yumurta catliyor diye biliyorum yani iyi degerlendirmissin. Devam et ne olur ne olmaz bazen 2 kere yumurtlayabiliriz kacirma

Ayyy hadi insallllaaaahhhhhh ♥♥♥❤❤ inaniyorum ben onumuzdeki bir kac ay icinde hamile kalicazama macun almalısın kesinlikle fayda saglar
İnsallah alacam bebegim yarın öbürgün siparis verecem sitesinden insallah macundan evlatlarımız olur balları macundakinden daha fazla olur cokca amin

Neden sorulur böyle bişey ya kime ne sanki
Gelde anlat onlara onlari gorunce resmen soguk ter dokuyorum icimden nolur kimse sormasın bebek konusunu diyorum. Dun de misafirlerimiz vardi kadin esime diyor ki hado neyi bekliyorsunuz yapmak icin esim de biz tadini cikariyoruz dedine güldüm

Ay inşallah canım benim yaa valla hepimizin böyle güzel bi habere çok çok ihtiyacı var Rabbim yar ve yardımcımız olsun ♥
Olsun balam bizleri beklentilerden cevremizin gebeliklerini ögrendigimizde iclerimizde olusan yetim duygusundan kurtarsın insallah saglıkla hayırla evlat sahibi yapsın pesimizde annidiyerek dolasan mini mini bizlere benzeyen cocuklar nasip etsin rabbim insallah en yakın zamanda kuzum

Ne ayıp ya delirmiş bunlar Boşver eşinin tarafından sorana eşim şuan istemiyor de kurtul

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…