İnşallah be canımİyi olmus biryandan yavrum insallah olurda tez vakitte verirsin güzel haberleri gögsünü gere gere herkese❤
Ben burdayımYine ben geldim herkes gitti ya offff
Rahim genislemesiyle agrı normal diye biliyorum cicegim ben cok aksi bir durum olmazsa hemen gitme bencedeBenim gibi ağrı çeken hamişlerde var gördüğüm kadar
Ya eğer kaybım olmasa hiç düşünmem ağrı eşiğim iyidir dayanırım ama korkutuyor işteRahim genislemesiyle agrı normal diye biliyorum cicegim ben cok aksi bir durum olmazsa hemen gitme bencede
Ay canım o bende de hep oldu hâlâ da oluyor çok yememek kafan yüksekte yatmak gerekiyor. Leblebi ekmek kraker gibi kuru şeyler yiyebilirsin bide biseyler yiyip yatma hemen 1 2 saat sonra yatMidem fenaaaa bana bisey diyinnn ne iyi gelicekk midee suyum agzimda geziyorumm
İcinin rahat olacagını düsünüyorsan git cicegim kafan rahatlarYa eğer kaybım olmasa hiç düşünmem ağrı eşiğim iyidir dayanırım ama korkutuyor işte
Ben arada bakiom sonra tobe cekioomLorik yine arayıslarda konu bulsada gitsek
Dayanamiooomm dayanamiooommFisfiklemeeeeeeeeee
Huyuna baslayacam simdi senin gebe kaldın hala test derdindesinBen arada bakiom sonra tobe cekioombanlanmak istemiorm hic.
Dayanamiooomm dayanamiooomm
Ama cok zevkli yorumlamasiHuyuna baslayacam simdi senin gebe kaldın hala test derdindesin
enim alacaklarım geldi aklıma simdi yaaaaa ne yapsakki nerede oAma cok zevkli yorumlamasihele ki varsa biseylr
İçimin rahatlığı kaçar şimdi durayım ben en iyisiİcinin rahat olacagını düsünüyorsan git cicegim kafan rahatlar
Kacan mi var anacim. Ahan da burdayiz
Nasıl istersen cicegimİçimin rahatlığı kaçar şimdi durayım ben en iyisi
Secenekler sunun bana aralarından seceyimKacan mi var anacim. Ahan da burdayizne istion patlat baklm
Güldügüm icin kusura bakma bu tarz platformlarda sahsi bilgilerimi paylasmayı pek sevmiyorum canım fakat 30yasında oldugumu söyleyebilirimSen kaç yaşındasın nana adın ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?