- 2 Haziran 2018
- 873
- 746
- 53
Anladım canım zaten nickname niyr var dimi sen k bakmaGüldügüm icin kusura bakma bu tarz platformlarda sahsi bilgilerimi paylasmayı pek sevmiyorum canım fakat 30yasında oldugumu söyleyebilirim
Ne kusuru canım askolsunAnladım canım zaten nickname niyr var dimi sen k bakma
Sen ne zeki bi qaarisiiin sennnSecenekler sunun bana aralarından seceyim
Kiz nana anamiz tas gibi erkk de olabilir cok bulasmaAnladım canım zaten nickname niyr var dimi sen k bakma
Sınırlarınızı zorlamaktan korkuyorumSen ne zeki bi qaarisiiin sennnsana acik bufe sunmusum daha ne istion
Sen adresi ver dee sinirlar zorlanirsa haber edermSınırlarınızı zorlamaktan korkuyorum
Bu espirileriniz beni cok üzüyor amaKiz nana anamiz tas gibi erkk de olabilir cok bulasma
Yok yaw erkek değildirKiz nana anamiz tas gibi erkk de olabilir cok bulasma
Secenekleri sunarsan acık adresimle beraber secenegimide söyleyecegimSen adresi ver dee sinirlar zorlanirsa haber ederm
Yaa valla niyetm kotu deildi yemnleBu espirileriniz beni cok üzüyor ama
Kırmadın üzdün acıkcası gercekten topluca öyle bir düsünceniz varsa cekip gidesim geliyor buralardan
Deil zaten cnm. Saka babinda sey etmistm ama biraz icine ettm galibaYok yaw erkek değildir
Ben burda yeniyim sizleri tanımak istedim topiğin kurucusundan başladım bende bi alemYok yaw erkek değildir
Helal olsun canım ama birkac keredir tekrarlanıyor herseyi kaldırabiliyorum o kadar ictenligimle gelirken sizlere karsı bu espriyi kaldıramıyorum sende hakkını helal etYaa valla niyetm kotu deildi yemnlecok ozur dilerim bi daha solemem. Hakkini hell et
Kiz vallhi yok ole bisey. Arkds sorunca eski konusmlr geldi aklima. Sennle az ugrasim dedimdiii :-(Kırmadın üzdün acıkcası gercekten topluca öyle bir düsünceniz varsa cekip gidesim geliyor buralardan
Tamam canım kapatalımmı konuyuKiz vallhi yok ole bisey. Arkds sorunca eski konusmlr geldi aklima. Sennle az ugrasim dedimdiii :-(
Gercktn uzmk istemedim nanaaaa
Haklisin cnm. Tekrrlnmaz bi daha kendi adimaHelal olsun canım ama birkac keredir tekrarlanıyor herseyi kaldırabiliyorum o kadar ictenligimle gelirken sizlere karsı bu espriyi kaldıramıyorum sende hakkını helal et
Herkesin özgürlügü var bilgi vermekte sakınca görmeyen arkadaslarımız var bu topikte benden ziyade esim bana özellikle bu konuda tolerans tanımıyor. Yoksa yaptıgın tanımak isteyisin kötü yada alemlik bir olay degildi gayet normalBen burda yeniyim sizleri tanımak istedim topiğin kurucusundan başladım bende bi alem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?