Çimmkiiiii sen yoksun ben vardım ben yokum sen varsinKuzeninmi?
Benimde rahmetli amcam birseyler yazsınmı simdi?
ben yokken varsın ama
HaklisinKuzeninmi?
Benimde rahmetli amcam birseyler yazsınmı simdi
ben yokken varsın ama
Yok camasir makinasi ile cektimÜtü masasıylamı cektinki
Öyleyse tamam der gibi ben cagırdıgımda gülmeyeceksin anlastık ekildim gece buralardaaaaÇimmkiiiii sen yoksun ben vardım ben yokum sen varsin
BakalimmmmAsil geceleri varsin uykusuz gecelerden sonra solugu burda alirsin uyumadan
Ay çok sağol canım senin eşinde asker di dimiAnlıyorum seni çünkü bende öyleyim yalniz insaAllah birsey olmucak Duam senle canim benim❤
Bazen ekilmek iyidir mahsullerini toplamak icinÖyleyse tamam der gibi ben cagırdıgımda gülmeyeceksin anlastık ekildim gece buralardaaaa
Hamile Misiniz şuanda pekiValla biz ovulasyon takip ederken esim benden daha istekliydi ben bikmistim artik bu cocuk olsun nolur halim kalmadi hergun hergun diyezor bacim zorr anne olmanin herseyi zor
Gece kusu lorik sahalardaBakalimmmmbu gece ve ardındaki 3 gece fullum
Iñslalah sende bebeğini tez günde alırsın tüm kzilarda tez günde allah dualarımızı kabuk etsinAy çok sağol canım senin eşinde asker di dimi
Ama ama ama bende seni seviyorumm kii ennn minnos anne adayiSeni sana seniiiiiii seviyorummmmmmm
Evet canim 14+1 deyiz cok sukurHamile Misiniz şuanda peki
Bi an okuttuuunnn mmuuuuu bbbbrrroooooğğğ diyesim geldiBebeleri pistten alalim
Hahahhahahhaha lorik ahhshshahahh delisinBi an okuttuuunnn mmuuuuu bbbbrrroooooğğğ diyesim geldi
WwwwhhhhhaaaaaaaaattttttttttHahahhahahhaha lorik ahhshshahahh delisin
İyi nöbetler bebeğimİyiyim cicegim ne olsun topigimizde nöbet tutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?