Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
12 gün çok erken kuzum hele ki idrar testinde
Erken gebelik bile en az 6gün kala belli oluyor

Beynine neyi odakladiysa ona göre de şekillendiriyor gerçekten de öyle bizler acaba mi yoksa mi diye strese girdikçe olmuyor ve dusunduklerimizi başımıza gelmiş buluyor gibi oluyoruz. Neyi düşünüyorsak öyle hal alıyor dedigin gibi hersey beyinde bitiyor ama iste insaniz ya ufak seyden etkilenmemek heleki kirilgan taraflarimizda bunlara yenilmek kaçınılmaz oluyor canim benim insaAllah başarırız

İnsallah kuzum bak ben evlenmeden ya cocugum olmazsa diye esimle konustum hani bak cocugum olmazsa bosar misin? Yada evlatlik alir miyiz diye o kadar sartlamistim ki kendimi dedim heralde cocugum olmicak Ovulasyon yaptigim donemde yumurtlama doneminde ya olmazsa diye degilde uff artik bitsin hergun hergun cok zor diye soylene soylene yaptim son gunler ilk gunler sadece şevkle yaptim sonra bikkinlik geldi ama yaparken bigun olsun ya olmazsa demedim ben buna bagliyorum valla

Ya iste bende değerin boyle cikmasi birsey ifade ediyor mu merak ettim canim ondan sordum benimde ağustos ta 2 çıkmıştı
Sorcam bakalım cnm yarın doktoruma unutmazsam inş yazarım buraya da

Kıyamam ya acaba mı şüphesi benim de geçmişti bi ara beş gün çok iyi bilirim

Valla canım ben şimdiye kadar ya 0.100 ya da 0 gördüm. Adet geçmeden önceki değeri 2 olup da sonradan yükselen çok okudum bu forumda. O yüzden ben hep şüpheyle bakıyorum

Kızlar bu kanamalar yasayan varmı ben bugün sabah da doktordayım doktor yat sadece lavabo için kalk dedi böyle ni şey yasayan varmı yada bilen niye oluyor anlamadım doktor kese si ile ilgili dedi
Canım başka doktora da görün ilaç vs vermemiş sanırım

Çok güzelmiş yaaa çok anlamlı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…