Sizin enerjilerinizde cok güzel canim benim teveccühün sen de öylesin çok neşeli birisin ❤Innsaalllahh kuzum ya cok olumlu konusuyorsun cok tatlisin
Cokkkk kötüydüBazen ekilmek iyidir mahsullerini toplamak icin
Evet canim benim ama Allah'tan benim eşimin tayini benim kendi memleketime çıktı o yüzden ailemle aramda 1 saat uzaklik Elhamdülillah ❤Ay çok sağol canım senin eşinde asker di dimi
En deli manyak çılgın stresli ama ruhu öyle tatlı öyle pempis tatlı sempatikk annesinnnnn sende amaaaaAma ama ama bende seni seviyorumm kii ennn minnos anne adayi
Amaaa yaaa bu kadinn bal mi acabaEn deli manyak çılgın stresli ama ruhu öyle tatlı öyle pempis tatlı sempatikk annesinnnnn sende amaaaa❤❤
Kaynanangili rahatsız etmeyin yaaMekanim sahibi geldi
Seviyorum seniiBalım sanaaaaa
Evet canim 14+1 deyiz cok sukurAllahım isteyen herkesin gobuslerine bebis versin
Herhangi bişey uygluadınız mı peki canım kür filanEvet canim 14+1 deyiz cok sukurAllahım isteyen herkesin gobuslerine bebis versin
Yok canim hayir uygulamadim sadece stres yapmadim ben buna bagliyorumHerhangi bişey uygluadınız mı peki canım kür filan
İşte bence birçoğumuzun sorunu doktor bana bir sorun yok dedi 1 yıl oldu evleneli. Ama stresten olmuyor kafadan nasıl atılır gerçekten bilmiyorumYok canim hayir uygulamadim sadece stres yapmadim ben buna bagliyorum
Ah kuzum sorma ya 10 gündür sürekli duygu değişimleri yaşıyorum snaki tutuncak da tutunamadı gibi.. Sorcam yarın doktoruma bide çikolata kisti var ya bende kalite düşük oluyomuş yumurta kalitesi için takviye isticemÇok ilginç ya tam sıfır da değil
Hersey kafada bitiyo gercekten bicok hastaligin bile kokune inildiginde psikolojik etkenler yatiyo bi yazi okumustum bulursam aticam burayaİşte bence birçoğumuzun sorunu doktor bana bir sorun yok dedi 1 yıl oldu evleneli. Ama stresten olmuyor kafadan nasıl atılır gerçekten bilmiyorum
2 ayrı hastanede yaptırdım ikisinde de 1.2 çıktı benimBencede öyle
Birbirimizi motive edelim kızçeler bebişlerimiz olsun birer birer yazalım buraya inşallah hemilelik haberimiziHersey kafada bitiyo gercekten bicok hastaligin bile kokune inildiginde psikolojik etkenler yatiyo bi yazi okumustum bulursam aticam buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?