Sendende Allah razı olsun canim benim insaAllah ameliyattan sonra Rabbim kalbindeki tüm güzelliklerini yasamanı nasip etsin güneşli günler göstersinBunu deneycm ama brokliyide yapmştm güzelm benmm Allah hepnzden razı olsn nbnm için seferber oldunz resmen çarşamba günü ameliyat olacak Rabbim hayırlısını bunu yazmş demkki kuzmm
Amin canımın içiRabbim güc kuvvet sabır versin insallah bizlere cok zor daha beteriyle sınamasın insallah rabbim gülüm ne diyelim...
Bide değer 1.20 çıkınca baya umutlandım geç döllenme falan olabilir değerim artar diye ama artmadı. Hayırlısı bakalım yarın ne dicek doktor. Artık belirsizlik bitsin istiyorum sadece. İşin tuhaf tarafı hiç şişlik hissetmiyorum karnımda 10 gün geçmesine rağmenKıyamam ya acaba mı şüphesi benim de geçmişti bi ara beş gün çok iyi bilirim
Oy kıyamam çok geçmiş olsun cnm ya inş sağlıkla tutunur yavrun sana. Dua et bol bolValla kızlar çok zor eşim karakolda hani izin dün aldı bugün vermediler gitmek zorundaydı tekim yemek bile yiyemedim eşim yemek soyelmeis kapıyı 1 saat de zor açtım çok kötü cidden kimse yasamasin
Daha once gecikir miydi bu kadar pekiBide değer 1.20 çıkınca baya umutlandım geç döllenme falan olabilir değerim artar diye ama artmadı. Hayırlısı bakalım yarın ne dicek doktor. Artık belirsizlik bitsin istiyorum sadece. İşin tuhaf tarafı hiç şişlik hissetmiyorum karnımda 10 gün geçmesine rağmen
Hayır cnm ama rahim filmi çekildim onun etkisi olabilir belkiDaha once gecikir miydi bu kadar peki
Kuzuum Rabbim inşallah hayırlı haberler almayı nasip etsin dualarımdasın hepimiz sana bol bol dua edelim inşallahAminnnnnn kuzm çarşamba ameliyat olcam habern olsn
Camım kesinleşti mi ameliyat? Alalhım yardımcın olsunKızlar ben geldim kaç gündr yokum kendşme gelemiyorum bir türlü yazamıyorum gireym diyorm girmye yüreğim kalmıyor bana burda dua edenler yardm edenlere hepsne Allah razı olsun diyorm Allahım sizide bekletmsn inşaAllah ben haber vermeye geldim çarşamba günü ameliyat olcam dua edin kızlar
Ha evet ondan olabilirHayır cnm ama rahim filmi çekildim onun etkisi olabilir belki
Seni buduruma getirenler utansınEli kinali gelin gitti yerine eli masali gelin sahalarda
Onlar beni bu duruma getirdi halbuki melektimSeni buduruma getirenler utansın
Eminim öyledirOnlar beni bu duruma getirdi halbuki melektim
Tovvbe yarabbÖzlemistim yaaaa senin elinden daha bir güzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?