- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 27
O nasıl oluyormuş ben yapamıyorum daTakmamak gerekiyor demekki akısına bırakmak lazımmıs meger canım
Aminnnnnn kuzm çarşamba ameliyat olcam habern olsnKuzum inşallah tez zamanda hallolur bu sorun Rabbimin sayısız kapısı var inşallah bir taneside senin için açılır
Canım benim İnşallah güzel geçer ve bebek için bi adım yaklaşmış olursun nolur hep güzel yönden bakmaya gayret gösterKızlar ben geldim kaç gündr yokum kendşme gelemiyorum bir türlü yazamıyorum gireym diyorm girmye yüreğim kalmıyor bana burda dua edenler yardm edenlere hepsne Allah razı olsun diyorm Allahım sizide bekletmsn inşaAllah ben haber vermeye geldim çarşamba günü ameliyat olcam dua edin kızlar
Milletide önemsememek gerekiyor iste keske yapabilsem bende yapamıyorum suan tek yaptıgım akısına bırakmaya calısmak kuzum bu devirde takıntısız rahat olmak gerekiyorO nasıl oluyormuş ben yapamıyorum dayapmaya çalıştığım an da sağ olsun millet rahat vermiyor
Aynen tatlım bakalım bu aya soğan kürü yapıcam Bi de bu ürünü alırım büyük ihtimal bakalım hayırlısıTakmamak gerekiyor demekki akısına bırakmak lazımmıs meger canım
İnsallah cicegimAynen tatlım bakalım bu aya soğan kürü yapıcam Bi de bu ürünü alırım büyük ihtimal bakalım hayırlısı
İnşaAllah kuzm bende öyle yapmaya çalışıyorum Rabbim kimseyi telef etmesin Ben Rabbimin adaletine inancm tam O beni zalime bırkmasn inşaAllahCanım benim İnşallah güzel geçer ve bebek için bi adım yaklaşmış olursun nolur hep güzel yönden bakmaya gayret gönder
Amiin canım benimİnşaAllah kuzm bende öyle yapmaya çalışıyorum Rabbim kimseyi telef etmesin Ben Rabbimin adaletine inancm tam O beni zalime bırkmasn inşaAllah
Ah bu insanlar ahhMilletide önemsememek gerekiyor iste keske yapabilsem bende yapamıyorum suan tek yaptıgım akısına bırakmaya calısmak kuzum bu devirde takıntısız rahat olmak gerekiyor
Rabbim güc kuvvet sabır versin insallah bizlere cok zor daha beteriyle sınamasın insallah rabbim gülüm ne diyelim...Ah bu insanlar ahh
Allah razı olsun canim benim Amin insaAllahIñslalah sende bebeğini tez günde alırsın tüm kzilarda tez günde allah dualarımızı kabuk etsin
Eli kinali gelin gitti yerine eli masali gelin sahalardaEli masalı gelin
Hani diyorlar ya neden korkarsan başına gelir sanirim bizimkilerde bunun gibi oluşuyor olmazsalarla vs. Yasarken bir takim şeylerde basimiza geliyor. Çünkü insan inandığı gibi yasar. InsaAllah bizimde yüzümüzü hayirlisi ile güldürecek Rabbim canim benimİnsallah kuzum bak ben evlenmeden ya cocugum olmazsa diye esimle konustum hani bak cocugum olmazsa bosar misin? Yada evlatlik alir miyiz diye o kadar sartlamistim ki kendimi dedim heralde cocugum olmicakOvulasyon yaptigim donemde yumurtlama doneminde ya olmazsa diye degilde uff artik bitsin hergun hergun cok zor diye soylene soylene yaptim son gunler ilk gunler sadece şevkle yaptim sonra bikkinlik geldi ama yaparken bigun olsun ya olmazsa demedim ben buna bagliyorum valla
Tamam canim benim Allah razı olsunSorcam bakalım cnm yarın doktoruma unutmazsam inş yazarım buraya da☺
Ayy hadi insallahHani diyorlar ya neden korkarsan başına gelir sanirim bizimkilerde bunun gibi oluşuyor olmazsalarla vs. Yasarken bir takim şeylerde basimiza geliyor. Çünkü insan inandığı gibi yasar. InsaAllah bizimde yüzümüzü hayirlisi ile güldürecek Rabbim canim benim❤
Aynen cok dogru canim benim inancimiz diri olmali ❤Olumlu düsünmekte biryerde kötü neden dersen bu sefer hamileyim kesin psikolojisine girdiginde yada bende öyle oluyor bilmiyorum yalancı gebelik yasamaktan korkuyorum kendimi fazla kaptırmamak istiyorum en güzeli nötr olmak ne iyiyi düsüneceksin nede kötü olursa allahtan olmazsa allahtan düsüncesini iliklerimize islememiz gerekiyor sanırım
Aminn inşaAllah canim benim ❤Ayy hadi insallahO kadar istiyorum hamile olmanizi hamis olmayan kimse kalmasin
Cok aminnAminn inşaAllah canim benim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?