O olmazsa endisesi neden vardı peki? Bildigim kadarıyla bir rahatsızlıgında yoktu cicegim yanlısmı hatırlıyorum?İnsallah kuzum bak ben evlenmeden ya cocugum olmazsa diye esimle konustum hani bak cocugum olmazsa bosar misin? Yada evlatlik alir miyiz diye o kadar sartlamistim ki kendimi dedim heralde cocugum olmicakOvulasyon yaptigim donemde yumurtlama doneminde ya olmazsa diye degilde uff artik bitsin hergun hergun cok zor diye soylene soylene yaptim son gunler ilk gunler sadece şevkle yaptim sonra bikkinlik geldi ama yaparken bigun olsun ya olmazsa demedim ben buna bagliyorum valla
Taa evlenmeden once vardi kuzum cok karisik onu anlaticam sana ozel olarak daha sonraO olmazsa endisesi neden vardı peki? Bildigim kadarıyla bir rahatsızlıgında yoktu cicegim yanlısmı hatırlıyorum?
Benim icin gecen ay krizli gecmisti adet döngümü bozdum suan bebek odaklı degilim cicegim insallah sizlerden mutlu haberler bekliyorumNanacığım sen ne aşamadasın peki
Cok güzel örnek umarım gercek degildir tabi ama olumsuz düsünce gercek hayatta bircok seyi etkiliyor bebegimcok uzun zaman once bir seminerde kitapcik dagitilmisti karamsar olmamak hakkinda lisedeydim sanirim orda okumustum bu hikayeyi gercek mi bilmem ama beni baya etkilemisti o zaman ne zaman aklima karamsar bisey gelse bu hikayeyi getirmeye calisiyorum
Olan neyse geçmiş olsun canım Rabbim hayırlı şekilde hepimize versinBenim icin gecen ay krizli gecmisti adet döngümü bozdum suan bebek odaklı degilim cicegim insallah sizlerden mutlu haberler bekliyorum
Biliyorum cicegim bende arastırdım bir hevesle gittim 200liraya aldımda rabbim yazmayınca nasip hicbirseyle gelmiyor ne yazıkki insallah sende ise yarar tatlımBen clife kullandım bir ay ama olmadı bende preeseed diye bir jel keşfettim araştırıyorum bayağı kullanan olmuş Nanacığım hamile kalan olmuş
Yaa kullandın mı canım preeseedBiliyorum cicegim bende arastırdım bir hevesle gittim 200liraya aldımda rabbim yazmayınca nasip hicbirseyle gelmiyor ne yazıkki insallah sende ise yarar tatlım
Amin insallah canımOlan neyse geçmiş olsun canım Rabbim hayırlı şekilde hepimize versin
Tamam cicegimTaa evlenmeden once vardi kuzum cok karisik onu anlaticam sana ozel olarak daha sonra
Kullandım yazmıstım sankiYaa kullandın mı canım preeseed
Yok yani hem şaşırdım hemde üzüldüm biraz olmamış ya hani şaşırma manasında sordum tekrar tatlımKullandım yazmıstım sanki
Suan anladım evetYok yani hem şaşırdım hemde üzüldüm biraz olmamış ya hani şaşırma manasında sordum tekrar tatlım
Bende alıp kullanayım dedim de hatta bYağı Bi olumlu sonuç alan vardı okuyunca umutlandımSuan anladım evetkullanıp fayda göremeyenlerdeyim ben evet
İnsallah sana faydası olur tatlım yaaBende alıp kullanayım dedim de hatta bYağı Bi olumlu sonuç alan vardı okuyunca umutlandım
İnşallah canım inşallah Rabbim paysız bırakmasın hiçbirimizi özel değilse sizde sorun varmı acaba varsa nedirİnsallah sana faydası olur tatlım yaa
Yok canım stresten olmuyor sende varmıİnşallah canım inşallah Rabbim paysız bırakmasın hiçbirimizi özel değilse sizde sorun varmı acaba varsa nedir
Yok bizde doktora gittik sorun yok dedi taktığın için olmuyor dediYok canım stresten olmuyor sende varmı
Bunu deneycm ama brokliyide yapmştm güzelm benmm Allah hepnzden razı olsn nbnm için seferber oldunz resmen çarşamba günü ameliyat olacak Rabbim hayırlısını bunu yazmş demkki kuzmmCanim benim araştırdım da sivi birikmesi tıkanıklığı oluşturuyormuş öyle olmasa bile o sivi döllenme sirasinda döllenme fallop tüplerinde gerçekleşmeye başladığı içinde sivi buna engel olduğu icin döllenme olamiyormus fakat tek fallop tüpündeyse bu durum diger fallop tüpü sağlıklıysa hamilelige engel olmazmis ve dedigin ameliyat oluyormus. Peki canim benim senin her ikisinde sıvı birikmesi var mi ? Ayrica belki faydasi olur yaparsan diye sunuda atiyim.
Prof Dr. İbrahim Saraçoğlu’ndan Tıkalı Tüpleri Açmak İçin Brokoli Kürü
Yarım litre klorsuz su kaynatılır. Klorsuz su bulamazsanız markette satılan pet şişe suyu da kullanabilirsiniz. 150-250 gram brokoli el ile parçalanarak kaynamakta olan bu suya atılır. Kısık ateşte 5 dakika boyunca kaynatıp süzülür. Hazırlanan by su üçe bölünüp sabah, akşam ve öğle aç karnına içilir. Haşlanmış brokoli ise salataya katılıp yenir.
Tıkalı Tüpleri Açmak İçin Tüplerde Sıvı Birikmesi İçin Bitkisel Tedavi
Hintyağı uygulayın. Katı halde satılan hintyağını fallop tüplere olan cilde uygulamanın fallop tüpleri etrafında kan ve lenfetik dolaşımı hızlandırarak tıkalı fallop tüplerine yardım ettiğine inanılır. Artan kan akışı tüplerinizdeki tıkanmayı ortadan kaldırmaya ve daha iyi çalışmasına yardım ederken lenfetikler eski hücreleri, yara dokularını veya hastalıklı hücreleri yok etmeye yardım eder.
Hintyağunı doğrudan karnınızın alt bölgesine uygulayabilirsiniz.
Takmamak gerekiyor demekki akısına bırakmak lazımmıs meger canımYok bizde doktora gittik sorun yok dedi taktığın için olmuyor dedi
Hepsini yaptm kuzm fitil bi ara geçiryoe bidaha tekrarlıyor sebebi bu tüplerde sıvı birkintisi yapmaya başlamş bu enfeksiyon dilkat edinBunların nedeni mantar enfeksiyonu kuzum.
Bende sürekli oluyorum doktora gidip fitil almalısın
Ayaklarını üşütme
Beyaz ütülü ve pamuklu çorap giymelisin
Kaşıntıya da travazol krem cok iyi geliyor
Yaa üzüldüm canım bol bol dinlen İnşallah bir şey olmazYeni ama iyi biri umut veriyo eski doktorum dusucek kesin gözüyle bakiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?