Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O olmazsa endisesi neden vardı peki? Bildigim kadarıyla bir rahatsızlıgında yoktu cicegim yanlısmı hatırlıyorum?

cok uzun zaman once bir seminerde kitapcik dagitilmisti karamsar olmamak hakkinda lisedeydim sanirim orda okumustum bu hikayeyi gercek mi bilmem ama beni baya etkilemisti o zaman ne zaman aklima karamsar bisey gelse bu hikayeyi getirmeye calisiyorum
Cok güzel örnek umarım gercek degildir tabi ama olumsuz düsünce gercek hayatta bircok seyi etkiliyor bebegim

Ben clife kullandım bir ay ama olmadı bende preeseed diye bir jel keşfettim araştırıyorum bayağı kullanan olmuş Nanacığım hamile kalan olmuş
Biliyorum cicegim bende arastırdım bir hevesle gittim 200liraya aldımda rabbim yazmayınca nasip hicbirseyle gelmiyor ne yazıkki insallah sende ise yarar tatlım

Bunu deneycm ama brokliyide yapmştm güzelm benmm Allah hepnzden razı olsn nbnm için seferber oldunz resmen çarşamba günü ameliyat olacak Rabbim hayırlısını bunu yazmş demkki kuzmm

Bunların nedeni mantar enfeksiyonu kuzum.
Bende sürekli oluyorum doktora gidip fitil almalısın
Ayaklarını üşütme
Beyaz ütülü ve pamuklu çorap giymelisin
Kaşıntıya da travazol krem cok iyi geliyor
Hepsini yaptm kuzm fitil bi ara geçiryoe bidaha tekrarlıyor sebebi bu tüplerde sıvı birkintisi yapmaya başlamş bu enfeksiyon dilkat edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…