- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 27
Aminnnnnnnnn aminnnnn Aminn kuzm benmm Rabbim kimseyi bu yolda bekletmesnn dilerm değer bu cefaya gelr bebeğimmALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUB INSALLAH BI AN ONCE SAGLIGINA KAVUSUR HAYIRLI SAGLIKLI BIR EVLADA YA DA DAHA COK EVLADA SAHIP OLURLAR ♥BerraAksa_K
Her cefanin bir sefasi vardir elbette kuzumAminnnnnnnnn aminnnnn Aminn kuzm benmm Rabbim kimseyi bu yolda bekletmesnn dilerm değer bu cefaya gelr bebeğimm
Sen ne yüreği güzel insansın Güzelmm Rabbim senin gönlün güzelliğini herkese nasip etsnCİCEKLERİM
YARIN @BerraAksa_K CİCEGİMİZİN AMELİYAT GÜNÜ.
TÜPLERİ BAGLANACAK
İYİLESME SÜRECİ GECTİKTEN SONRA TÜP BEBEK YAPTIRACAK
AMELİYATTAKİ DURUMA GÖRE TÜPLERİNİN BAGLANMAMA İHTİMALİDE VARMIS.
BURADAN KENDİSİNE CABUK VAKİTTE ANNE OLABİLMESİ İCİN EN HAYIRLI BİR SEKİLDE SİFA BULMASI ADINA DUA EDEBİLİRMİYİZ?
Kuzumun dualarımıza ihtiyacı var
Simdiden hepinizden Allah razı olsun
Elbette güzelm elbette Allaha emanet olun hepiniz inşallah bol bol hamişler olr ben iyi olana kadar sizin yüzünüz güler inşallahHer cefanin bir sefasi vardir elbette kuzum
Canim hersey yolunda gider insallah saglikla girip saglikla cikarsin Rabbim yardimcin olsunElbette güzelm elbette Allaha emanet olun hepiniz inşallah bol bol hamişler olr ben iyi olana kadar sizin yüzünüz güler inşallah
Canim benim yumurtlama basladigindan beri sol kasigimdaki agri hic gecmedi ayni sekilde devam ediyor bilmiyorum neden ben de biraz korktum ama kendimi dinlememeye calisiyorumKızlar yumurtlamadan sonra kasık ağrınız devam ediyomu yoksa geçiyomu
Canim acikcasi ben de yumurtlamanin her gununu degerlendiremedim ama esinde sperm sorunu yoksa hergun diyor benim testi aldigim bayancanım peki pikten sonra her gün mü olacak.2 günde bir mi.spermler her gün olunca güçlü olmazsa?
Benim üniversiteden arkadasim vardi güli adinda sizinde hesap adiniz onla ayni onun adıda soyadida güli erkan di o acidan sordum o falan mi ki diye kusura bakmayinevet eskiden istanbulda yaşıyordum canım neden sordunuz
Aynen en fazla kafan rahatlarve vucudunda stres altinda kalmaz canim benimen güzeli kan vereyim haklısın
Başladım bileeeBasla insallah faydasini görürsün. Rabbimin kelami sonuçta❤❤
AminnnnnnnnnCanim hersey yolunda gider insallah saglikla girip saglikla cikarsin Rabbim yardimcin olsun
Ama tek zor olur bir iki kisi daha bul ama niyetini et onceBaşladım bileee
Aminnnnnnnnn aminnnnn inşallah canım benimCanim hersey yolunda gider insallah saglikla girip saglikla cikarsin Rabbim yardimcin olsun
Ciktin mi kuzum ameliyattanAminnnnnnnnn
Aminnnnnnnnn aminnnnn Aminn kuzm suam hastaneye geldm kanım felan alındı beklyorm 2 gbi ameliyatBerraAksa_K kuzum ameliyatın cok guzel gecer umurarim hersey gönlünce olsun Rabim yardimcin olsun insallah ♥
günaydın ballarımmmmC life siparisi verdim bugün kargolandı
Bana tarif edin bakalım
Ben balla karıstıracam biraz haberiniz olsun
HayirlisiolsunnAminnnnnnnnn aminnnnn Aminn kuzm suam hastaneye geldm kanım felan alındı beklyorm 2 gbi ameliyat
Ben de macunu agzima aldigim zaman bir bardak su da hazirliyordum onunla berabrr iciyordumgünaydın ballarımmmm
nanam iyi yaparsın çünkü macun çok katı
bende yerken az bal koyuyorum kaşığa öyle yiyorum
bu kadar katı olmasına da şaşırdım ama sordum normal demişti
sende eline ulaşınca bi bak bakalım nasıl
şifa olsun inşallah kzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?