Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün muydu ameliyat canım Rabb'im yardımcısı olsun insAllah
Evet kuzum bugündü 2de alacaklar beni yazmıs en son insallah basarılı gecmistir hayrına olaylarla cıkar oradan
Bende şükür bugünume diyeyim canım idare ediyorum pek halim olmuyor gelemiyorum sohbete aklım sizde ama işte
Görüyorum seni arada girip rahatsızlıklarını yazıp cıkıyorsun ilkinde böyle zorlanmısmıydın gülüm

Amin canım insAllah

Vala hatırlamıyorum ki çok ama halsizlik kızımda da olmuştu şikayet değil Rabb'imin gücüne gitmesin tabi ama sizlere kolay sağlıklı hamilelikler nasip etsin insAllah zor gerçekten mutfağımdan soğudum resmen kapısının önünden geçerken suratım bozuluyor

Amin insallah canım Tahmin edebiliyorum girme sen mutfaga zaten ne isin varki orada esin hazırlasın yemekleri geceden

Amin insallah canım Tahmin edebiliyorum girme sen mutfaga zaten ne isin varki orada esin hazırlasın yemekleri geceden
Hahhha haklsn demin soruyorum akşama ne yicez diye eşime bakarız diyor umudum 2. Trimiserden yana sen nasılsın bklm bat ne zmn takip ediyor musun

bende çok şükür diyeyim başladı mi bulantılar bklm
yaaa bende özledim vala sizle sohbet etmeyi daha sık uğramaya çalışcam insAllah nasılsın cnm napiosun
napiyim kuzum
bu ay macun aldım adet olunca üzüldüm yine güzel değerlendirmiştik ama olmayınca olmuyor :
c life aldım hemen başladım
yumurtlamam haftaya
inşallah faydası olur kuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…