Arkamdan geleckleri bilsem gelirimTopikce gidecez zaten sende katıl bize
Önünden gidiyoruz daha ne istiyorsunArkamdan geleckleri bilsem gelirim
Benim hemen geldi canım 1bucuk gündeHayırlısı olsun canım insallah sayesinde aracı olurda gebe kalırsınben siparis verdim üc gün oldu ama hala gelmedi ya
Rica ederimHmm tamam şimdi baktım, buldum teşekkür ederim canım
Gunaayydiinnnnnnnn geldi miRica ederim
Gunaydin cnm kan vermeye gdyrmGunaayydiinnnnnnnn geldi mi
Hadi insallllaaahhhhhhhhh bence hamilesinGunaydin cnm kan vermeye gdyrm
Ayyyyy inşallah canım insAllahHadi insallllaaahhhhhhhhh bence hamilesin
canım bi gebelik testi yap bence senKan veremedim kızlar lavaboratuvar bozukmus 1 hafta sonra gel dedı bana hayırlısı demkkı
Hala daha gelen giden yok canimm o yüzden yazamiyorum yeni bati@Feminas @LadyMorganaseylem91
Batlarınız gecmis ciceklerim reglleriniz gelmedimi? İdrar testlerinizi yaptınızmı? Bilgi verirseniz sevinirim
Amın ınsallah kuzum alacağım bgn cnm daha var cıkmam ya hayırlısı beklıyorum belkı hasta olurum diye de korkuyorumcanım bi gebelik testi yap bence sen
mutlaka var sende hissediyorum
İnşallah hamişsindir canımmm yaaaİNŞALLAH HAMİLEYİM DIR
Valla koyuya yakın duruyor canım yaaa inşalah bebektendirKızlaaar benim adete 5 gün var. Ovü testi normalde çok silik çıkar bu zamanlar. Ben bi bakim dedim bugün ve böyle çıktı. Fikri olan?
Eki Görüntüle 2567947
Amın ınsallah kuzum ınsallah yok cnm saglık ocagına gttm lavaboratuvar bozukmus onun ıcın bgn hamılelık testı yapacgm cnm cıkıp alacgm ama cok soguk bıraz ısınırsa hava cıkacgmİnşallah hamişsindir canımmm yaaaKan verdinmi
Ben terliyorum atees basiyor bana resmenAmın ınsallah kuzum ınsallah yok cnm saglık ocagına gttm lavaboratuvar bozukmus onun ıcın bgn hamılelık testı yapacgm cnm cıkıp alacgm ama cok soguk bıraz ısınırsa hava cıkacgm
Özele git yada git gebelik testi al 1 hafta beklenmezKan veremedim kızlar lavaboratuvar bozukmus 1 hafta sonra gel dedı bana hayırlısı demkkı
Canım al mutlaka iki dk in al adetin geçti sonucta yap artık test benceAmın ınsallah kuzum ınsallah yok cnm saglık ocagına gttm lavaboratuvar bozukmus onun ıcın bgn hamılelık testı yapacgm cnm cıkıp alacgm ama cok soguk bıraz ısınırsa hava cıkacgm
Sızın ora sıcak mı cnmBen terliyorum atees basiyor bana resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?