- 4 Ağustos 2019
- 2.541
- 6.501
- 88
Cıkar mı cnm varsaCanım al mutlaka iki dk in al adetin geçti sonucta yap artık test bence
Istanbulda hava sicak degil hatta yagmurlu havaSızın ora sıcak mı cnm
Ozel yok cnm burda devlet var bakalım ne olacak test alacgm bgn ama biraz gec cıkarımÖzele git yada git gebelik testi al 1 hafta beklenmez
Umutsuz olmagit al iki dakika sıkıgiyinCıkar mı cnm varsa
Aaa ben üzülüyorum sobayı yakacgm xnmIstanbulda hava sicak degil hatta yagmurlu hava
Gercekteb mi o kadar mi soguk nerdesinAaa ben üzülüyorum sobayı yakacgm xnm
Günaydın bebegım adetım 1 gun gectı bgnde kan ver cktm lavaboratuvar bozukmus test yapacgm sen nasılsınGünoo kızlarım nasılsınız iyisiniz inşallah
Günoooooooyydoooonnnnnn ben iyiyim sen nasilsinnn guzel kizimGünoo kızlarım nasılsınız iyisiniz inşallah
HatayGercekteb mi o kadar mi soguk nerdesin
Kuzuu evet okudum şimdi bi kaç sayfa çok fazla vardı konuşma ay yap yap sen ovuda yapmıştın bence sen gebesin bu ayGünaydın bebegım adetım 1 gun gectı bgnde kan ver cktm lavaboratuvar bozukmus test yapacgm sen nasılsın
Töbeler olsun sana noldu adın gitmişGünoooooooyydoooonnnnnn ben iyiyim sen nasilsinnn guzel kizim
Soguktur oralar o zaman cik git hadi
Keskem resmimi de degistireydimTöbeler olsun sana noldu adın gitmiş
Resimden tanıdım zatenKeskem resmimi de degistireydimkimse tanimszdi
Ugur getirsin diye
Çıkabilir bence varsaCıkar mı cnm varsa
Al ama yinede varsa ona göre dikkat edersin kendini yiceğine test yap varsa da yoksa da bilirsin kendini stres etmessin en azından bu defa adette gecikiyor çünkü çok yasadıgım için söylüyorumOzel yok cnm burda devlet var bakalım ne olacak test alacgm bgn ama biraz gec cıkarım
Namim yürüsunResimden tanıdım zatenadım gider ben kalırım diyosun he
İyiyiz canım sen nasılsınGünoo kızlarım nasılsınız iyisiniz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?