Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rica ederim canım Evet cnm biraz gec cıkıyor ama benm ıcın sıkıntı dgl ben netten bakıyorum dıger gun doktora gdp gitmemeye Oyle karar veryrm
Nasıl sonuçları mı netten görüyorsun ben daha yeni vajinusmustan kurtuldum ve bebek olayına yeni başladım hiç bir bilgim yok görüldüğü gibi

Nasıl sonuçları mı netten görüyorsun ben daha yeni vajinusmustan kurtuldum ve bebek olayına yeni başladım hiç bir bilgim yok görüldüğü gibi
Cnm saglık ocagında kan verirsin ya onun ustune sayılar var onla sehır plakası mesela Bn hatalıyım hsl31yaz ilkine gir orda tc o bankort numarasını gir zaten ordan lavaboratuvar sonucları na tıkla cıkıyr

Cnm saglık ocagında kan verirsin ya onun ustune sayılar var onla sehır plakası mesela Bn hatalıyım hsl31yaz ilkine gir orda tc o bankort numarasını gir zaten ordan lavaboratuvar sonucları na tıkla cıkıyr
Hmm tamam şimdi baktım, buldum teşekkür ederim canım

Geldim dee gec gordm anam yaaa. Bide beni de etiketlemis. Kudurdum burdaa sen halâ devam edion. Ben sikyet ettim banlasinlr diye. Siz de edin bari sizi banlamadan
Ben sikayet edersem ben banlanırım kesin uzatacagım bir durum yok son icimde kalanı söyledim gitti bitti gec kaldın haaaa

Ben sikayet edersem ben banlanırım kesin uzatacagım bir durum yok son icimde kalanı söyledim gitti bitti gec kaldın haaaa
Yaa yeminle zor ttuom kendimi ' erkksin olum sen pipini kestin diye kadin mi saniosn kendini. Mal gibi ortdasin iste " dememk icin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…