İyi nolsun oruca başladım bende bakalım nasıl geçicek zamanİyiyiz canım sen nasılsın☺
Sanmıyorum cnm gelıyor gbı yaaKuzuu evet okudum şimdi bi kaç sayfa çok fazla vardı konuşma ay yap yap sen ovuda yapmıştın bence sen gebesin bu ay
Ne orucu canımİyi nolsun oruca başladım bende bakalım nasıl geçicek zaman
Gelıyor gıbı cnm yaaSoguktur oralar o zaman cik git hadi
Adetin miGelıyor gıbı cnm yaa
Kız sen hatayda nasıl doktor bulamıyorsun 50 tane özel hastane var, koş git kan ver
Cnm sanmıyorum gelıyor galiba yaaAl ama yinede varsa ona göre dikkat edersin kendini yiceğine test yap varsa da yoksa da bilirsin kendini stres etmessin en azından bu defa adette gecikiyor çünkü çok yasadıgım için söylüyorum
Evet gelıyor sankıAdetin mi
Aa nasıl yaniSanmıyorum cnm gelıyor gbı yaa
Ben merkezde dglm cnm ki gelıyor sankı cnm yaaKız sen hatayda nasıl doktor bulamıyorsun 50 tane özel hastane var, koş git kan ver
Kazaları tutuyorum kuzum günler kısayken başliyim dedim inşallahNe orucu canımgeçer herhalde bir şekilde
Peceteye pembe somon rengi birseyler gelıyor cnmAa nasıl yani
Hmm ya yerleşme yada kanaman başlicak sanırım bekle bakalımPeceteye pembe somon rengi birseyler gelıyor cnm
Bende adet olursam temizlendikten sonra baslayacgm cnmKazaları tutuyorum kuzum günler kısayken başliyim dedim inşallah
İnşallah olmazsın yaBende adet olursam temizlendikten sonra baslayacgm cnm
Aynen cnm ya hissediyorum ya herseyin hayırlısı artık cnmHmm ya yerleşme yada kanaman başlicak sanırım bekle bakalım
Amın cnm ama sanmıyorum gelıyor hıssedıyorumİnşallah olmazsın ya
Öyle elimizden geleni yapıp beklemekten başka bi çare yokAynen cnm ya hissediyorum ya herseyin hayırlısı artık cnm
Aynen cnm herseyin hayırlısı hayırlı zaman degılmıs demekkıÖyle elimizden geleni yapıp beklemekten başka bi çare yok
Kız belki daha gelmicek dur bakalımAynen cnm herseyin hayırlısı hayırlı zaman degılmıs demekkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?