Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kocanin azck zoruna gitti neyse kafam rahat bi sure en azndan. Zaten pek de canm istemiodu
Blki de zorladik biz ondan oldu. Yoksa simdiye kdr cekinmedik biz.

Kiz bariz belli orda çükünü yedigim ortdaki cikintilar iste
Aynen canım zorlamayın bosver bebiş doğsun rahat edersiniz

Ah bide bana dese doktor o ilişki 9 ay yasak die.adam ın hormonu arttı benim degil sanki töbe töbe. Dikkat et kendine benimde agrım oluyo ilişkiden sonra. Plesantam biraz da asagıda korkuyorum da zaten. Doktora mesaj atcam gitmeden benim adama deyin ilişki falan yasak hatta beraber bile yatmak yasak desin.

Allh korusun kiz delii yasak olck bi durum olmaz insllh kimsede. Bnm de kac aydir azaldi libido. Kaşım gozum agrio de
Dikkat edioduk hep ama bu sonncu da yorulmus demk ki kucuk sipam. Uyuz bide kusmus sirtini donmustu bize

Allh korusun kiz delii yasak olck bi durum olmaz insllh kimsede. Bnm de kac aydir azaldi libido. Kaşım gozum agrio de
Dikkat edioduk hep ama bu sonncu da yorulmus demk ki kucuk sipam. Uyuz bide kusmus sirtini donmustu bize

Yani tabi Allah dert vermesim oyle de öf oluyorum artık. Normal de boyle değil resmen gördüğü yerde kıstırıyo beni. Bana diyor ki böcüğün ölmüş senin. Karşıma aldım anlattım karnımda bebek var ve ben sadece onu düşünüyorum korkuyorum ona zarar verecegim die. Hislerim azaldı beni anla falan yok yok 2 gun normal 3.gun devam karın şişince erkekler uzaklaşır diyorlar bakalım. Umarım o zaman benim böcük dirilmez kızlar bana gülecekler şimdi ama oyle napim.
Bizimkide sırt dönmüştü gecen hafta gittim cinsiyet niyetine de göremedik. 13 dü o zaman. Devletten randevu aldım hrr hafta gitmek istiyorum duramıyorum Fatmaaaa

Allhtan bizimkisi cok yoruluo gun boyu. O konuda kafam rahat. Allh yardm etsin
Gobek cikinca uzaklasmiolr bence fark eden pek bisey yok sonucta sadece biz rahatsz oluorz o esnada o kdr.

Allhtan bizimkisi cok yoruluo gun boyu. O konuda kafam rahat. Allh yardm etsin
Gobek cikinca uzaklasmiolr bence fark eden pek bisey yok sonucta sadece biz rahatsz oluorz o esnada o kdr.
Offf Offf. Kızzz keşke olsa oyle bi alet tv ye bağlar izlerim hareketlerini.

İnşallah kuzum

Tamam kuzum teşekkür ederim ama Zekta ilede teyit edelim tecrübeli
Kuzum ben macun kullanırken ovu yapmamıştum erken bırakmıştım macunu ama gebelik olmuştu mutlaka deneyin hiç
Bir zararı yok ben yine kullanıyorum ben sayfayla konuştuğumda ovu yapmıyorsanız akıntı geldikten 3 gün sonra bırakın demiştiker ovulasyon testi yaptım bu ay pik olduğu zamanda yine 3 gün sonra bırakın dediler ben ertesi gün bıraktım yinede nolur nolmaz pik yaptığı gün bırakın canlar

Zekta @Aryalina @Venuseva Kizlar belirtileriniz var mi, varsa neler var? Benim tek tarafli kasik agrim hic gecmedi yaa ozellikle egilip kalkarken batiyor, dongum 30 gun oldugundan daha bata 8 gun var ama test yapmamak icin zor duruyorum
Varmış daha canım bekle istersen bende en net göğüs hassasiyeti beyaz akıntı adetime yakın asla akıntım olmazdı gebe kaldığım ay da akıntıdan şüpelenmiştim ve kasık ağrısı ama göğüs ağrısı yumurtlamadan beri var ona inanmıyorum adete kadar ne desek boş beklememiz lazım yanıltıcı olabiliyor

Canım senin bat günün listemde yazmıyor adetin gecikmismiydi?
Ovü testinide instagramdan birgebenin günlüğü sayfasından sipariş ver gelsin adetinden hemen sonra başlarsın yapmaya tarif eder sana burda arkadaslar nasıl kullanacagını.
Eger adet tarihinde gecikme olmadıysa gecikmeyi bekle gec döllenme olduysa kandada kesin sonuc cıkmayabiliyormus ümitlendirmek gibi olmasın

Teşekkür ederim güzel kalpli zekta, umarım bir an önce evlatlarımızı kucağımıza alırız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…